46 / 52
    Megarychla plnka (pribináčiková) - množstvo je na tortu cca 22 cm priemer
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený

    250 ml smotany na šľahanie, 250g tvarohu, cukor, 1 CremeOle vanilka - žiadne že vyšľaháme vychladenú šľahačku a v zvlášť nádobe tvaroh a podobne, kto by to aj umýval?emoticon) Takže do jednej misy vysypat tvaroh, nasypat cukor, cca dve lyžice - práškový, zaliat smotanou, pustit mixer na 5 sekund, kym je z toho jednoliata masa, prisypat CremeOle a vyslahat, za minutu hotovo, kto chce, pridá na kúsky nakrájane ovocie, karamel, cokolvek 🙂 treba rátať s tým, že pri pridaní ovocia bude možno treba viac prášku CremeOle

    6. apr 2014

    Ďakujem ti za skvelé recepty, no je to útok na naše strážené kilečka.

    6. apr 2014

    @hyta tak ked si straziskilecka, tak pridam v najblizsej buducnosti recpet na Brownies s cervenou repou🙂

    6. apr 2014

    @aduskatt Fajn, to môžeš, budem rada, celý život som bola chudá a teraz mi začína rásť "podvozok", tak sa snažím príliš neprejedať .

    6. apr 2014

    @hyta No, snad to nebude take zle🙂

    6. apr 2014

    mám ju najradšej 🙂

    27. apr 2014

    ja robim podobne ale pridam stužovac a 1 minutu trasiem 🙂

    28. jún 2014

    mohla by som touto plnkou ozdobit vrch muffinou? ked chcem robit cupcakes ozdobene na vrchu?

    7. dec 2014

    @simonka1789 keď ju spravíš doastatočne tuhú, tak áno, tiecť nebude

    7. dec 2014

    ahoj Adka, len pre istotu, mozno som prehliadla, to mnozstvo je len na jedno podlazie, alebo mi vyjde aj na dve - rozumej tri vrstvy korpusu a dve kremu 🙂 dakujem krasne

    29. jan 2015

    na 22ku na dve plnenia🙂))) na 24ku potrebuješ cca 750 gramov-800 plnky, na 28ku si robím aj kilo

    29. jan 2015

    @aduskatt dakujem, vyskusam 🙂

    29. jan 2015

    neskúšala si náhodou pridať do toho strúhanú čokoládu ?? milujem bielu čoko tak rozmýšľam že to skúsim

    2. feb 2015

    @bubo10 jasné, je to v pohode🙂

    2. feb 2015

    @aduskatt dakujem 🙂

    2. feb 2015

    @bubo10 za máličko🙂

    2. feb 2015

    Táto plnka môže ísť aj pod potahovku? Či to si robíte zvlášť inú. Ďakujem 🙂

    9. feb 2015

    @misulka99 pod poťahovku určite nie, ja si pod poťahovku mixujem maslo, cukor a korpus na kašu

    9. feb 2015

    Dakujem 🙂

    9. feb 2015

    @misulka99 za máličko🙂

    9. feb 2015

    @misulka99 ak mozem poradit - ja ju davam v pohode aj pod potahovku, kto by robil dve plnky? super drzi a je to tak kompaktne 🙂 Ako potahovku pouzivam K2 alebo Smartflex a uuuplne v pohode to je 🙂

    10. feb 2015

    @andywandy akú šľahačku používaš?

    10. feb 2015

    Vzdy 33% najcastejsie z Lidla. Ale zasa ja peciem iba pre rodinu a znamych, nie som ziaden expert...A tortu zjeme hned na druhy den, dlhsie nam nestala 🙂

    10. feb 2015

    @andywandy myslela som, že rastlinnú, lebo tá by nemusela rozpustiť poťah, ale pribináčiková s klasikou ju rozpustí určite, už na druhý deň sa znútra začína topiť poťah a oslizovatie, o dva dni tečie z torty celý dolu a to by som si netrúfla zákazníkovi odovzdať, radšej si veru urobím druhú plnku🙂

    10. feb 2015

    Jasne, ty si proficka 🙂 Mne sa teda nikdy neroztiekla ale ako pisem, my ju jeme v ramci rodiny a casto uz par hodin po dokonceni 😉 Nechcela som poradit zle...

    10. feb 2015

    @andywandy práve preto som radšej rozpísala moju skúsenosť🙂 a teda nie len moju🙂 už je na @misulka99, ktorým príspevkom sa bude riadiť🙂)) a za profíčku sa nepovažujem.-)

    10. feb 2015

    Ja so ešte len zaciatocnicka a teraz získavam od vás veela informácií za ktoré som veľmi vďačná ale radšej si spravím pod popotah (maslo,cukor).. to už je minimum času... 🙂

    10. feb 2015

    Robila som plnku a je fakt skvelá... ale po začatí mixovania tvarohu, cukru a smotany som nemala jednoliatu masu ale úplne hustu plnku a to nehovorím po pridaní ole... musela som doliať este 1 smotanu.. nevieš prečo? :(

    23. feb 2015

    @aduskatt prosím ťa a ten tvaroh je hrudkovitý? Alebo taký akoby syrový?

    13. apr 2015

    @silvika1974 osobne používam hladký tvaroh, neznášam tvarohové hrudky, ale ak to niekomu nevadí, tak si myslím, že to je asi jedno

    13. apr 2015

    vďaka 🙂

    13. apr 2015

    taká blbá otázka, cukor kryštálový alebo práškový?

    28. júl 2015

    @zuzanka21 práškový🙂 krystálový by chrumkal medzi zúbkami.-)

    28. júl 2015

    Adka a myslíš že sem.môžem pridať aj orechy? Mam.robiť orechovu plnku bez masla tak neviem som.zufala

    4. okt 2015

    @matkaras no zakázať Ti to nemôže nikto🙂 a neskúsila by si radšej paríž a do toho orechy?

    4. okt 2015

    Nechcú coko chcú čisto orechovu :( ty akú orechovu plnku robievas?

    4. okt 2015

    @matkaras kávovoorechovú

    4. okt 2015

    @aduskatt mohla by som pridat aj do tejto plnky cokoladu ? alebo creme ole coko?

    9. apr 2016

    @zuzanakatrakova určite áno

    9. apr 2016
    9. apr 2016

    @aduskatt a ešte sa opýtam ; polievaš platy keď prekrojíme čím?

    9. apr 2016

    @zuzanakatrakova podľa plnky a druhu ovocia aké používam, je to veľmi rôzne, niektoré zálievky si robím sama, pri niektorých šťavu z ovocia, kávu,....

    9. apr 2016

    @aduskatt a ja keď idem robiť túto plnku mam 4 platy, čiže 3krat natieram plnku.chcem dať jahody čučoriedky, polejeme tie platy?čím?šťavou?

    9. apr 2016

    @zuzanakatrakova trebars, fantázii sa medze nekladú

    9. apr 2016
    9. apr 2016
    9. apr 2016

    Ahoj urcite tuto plnku vyskusam,prvy krat idem dcerke robit tortu a velmi lubi pribinacika tak jej chcem vyskusat domacu,ked mala jeden rocik dala som cukrarke spravit bola krasna ale chutovo cudna ani sladka a cela sa mi rozpadala ked som ju krajala tak tento krat na 2rociky ju vyskusam sama spravit,Dakujem za recept 🙂

    10. apr 2016

    @monikadianova nech sa páči🙂

    10. apr 2016

    dobry den chcem robit tuto plnku mam cca 22 formu len mam otazku.po bokoch chcem dat trubicky a neviem ci mi vyjde to mnozstvo aj na potretie bokov.nechcem zbytocne kupovat pol kg tvarohu.chcem sa spytat ci mozem potriet klasika maslo cukor aby trubicjy drzali? navrch pojde zrkadlova poleva.dakujem za radu.

    27. apr 2016

    @vratina jasne. Len treba dat trubičky na este nestuhnute maslo a tak do chlsdničky

    27. apr 2016

    Ja sa spytam, to rovno do tej plnky davate ovocie, ci najskor date plnku na plat a na to ovocie? Ja som total zla v peceni, mne to treba uplne podrobne vysvetlit 😆A este sa spytam - ten cukor s maslom a korpusom pod potah. To nejake konkretne mnozstvo davate?

    7. máj 2016

    @typa niekedy dávam ovocie na, niekedy mixnem dnu. Maslo cukor a korpus si miešam od oka, ale cca dve lyžice cukru na jedno maslo

    7. máj 2016

    @aduskatt dakujem, v piatok ma syn narodky, tak idem skusat. Keby sa nepodari, behnem doncukrarne 😆

    7. máj 2016

    @typa nie je dôvod, aby sa nepodarilo🙂

    7. máj 2016

    @aduskatt a este sa spytam. Kolko cukru davate dontej plnky? Vdaka

    11. máj 2016

    @typa od oka, ale aj podľa ovocia, nhiektoré je viac sladšie, iné menej, treba ochutnať, začnite tak jednou lyžičou

    11. máj 2016

    @aduskatt prosim vas v akom mnozstve si mam dat maslo a cukor pod potahovku?..a ked nemam zvysny korpust co mam dat ?...pribinacik plnku som urobila s praskovej slahacky,tvarohu a ten cremeole..to asi pod potahovku nie je dobry napad vsak juuj

    8. aug 2019

    @katik159 tvaroh pod poťahovku rozhodne nie je dobrý nápad. Stačí maslo s cukrom ak nemáte zvyšný koprus, alebo možte dať k tomu trebars aj trochu lekváru, Ak si dobre pamätám, dávala som na jedno maslo dve lyžice cukri, ale ono je to v podstate jedno🙂

    9. aug 2019

    @tamiik nech sa páči🙂

    3. dec 2019