berry59
10. apr 2018
138 

Čistota je pol života

Prajem krásny deň.

V prvom rade, by som sa chcela poďakovať za možnosť testovať výrobky Denk mit. Keďže po prerábani kúpeľne a wc som sa po mesiaci vrátila domov nevedela som kde začať. Môj byt sa zmenil na jednú veľku šedú dieru, zahalenú do prikrývky prachu. Na pomoc mi našťastie prišlo 13 skvelých pomocníkov.

Ale keďže kúpeľna bola hotová, podľa mojích predstáv namierila som si to rovno do nej. Potrebovala jarnú očistu určite najviac. Špeciálne na vaňu, nové umývadlo a nové wc som použila Denk mit Multi-Power Reiniger - 750 ml.  Je vysoko účinný a špina od lepidla, prachu a farby na maľovanie nemala žiadnu šancu. 

Na radu prišla aj moja vysnívana dlažba, ktorú mi môj manžel najskôr nechcel dovoliť. A tak si ju idem s veľkou chuťou vyumývam čistiacim porostriedkom s názvom Denk mit ALLZWECKREINIGER. 

A výsledok..? Voňavá, krásna a hlavne čistá.

Ostaneme ešte na chvíľku v kúpelni. A prečo? Veď je tam Pani prááčka. Tie kopy prádla, ktoré mám po mesiaci prerábania oprať si asi nechcete predstaviť.  Nepočítala som s takým neporiadkom a nezakryla som vstavanú skriňu, kde sa veľmi naprášilo a musím  oprať komplet všetky veci. Aj tie čo som mala nachystané na žehlenie 🙂

Ale aspoň mám týchto skvelých pomocníkov Denk mit pracie kapsule, ktoré iba jednoducho šupnem do práčky a pridám neskutočnú pomôcku, ktorú už používam veľmi dlho. A sú to obrúsky proti zafarbeniu prádla od Denk mit. Je to veľký pomocník pri triedení prádla, pretože nasaje farby s oblečenia a oblečenie ostáva krásne, nezafarbené od ostatnej bielizne.

Aby prádlo krásne voňalo, vyskúšala som prvý krát Denk mit vonné perličky . A bola som veľmi spokojná. Aviváž od Denk mit weichspuler používam, už dlhú dobu lebo je moja obľúbená a hlavne tá s vôňou madlí.

Denk mit multi-flecken-vorwaschspray čo to je? Jeden veľký zázrak, ktorý v mojej domácnosti nesmie chýbať kým budú moje detičky malé. A v čom je taký perfektný? 

Je to sprej pred praním s aktívnym kyslíkom. Používa sa na škvrny rôzneho druhu. Môžem ho len odporučiť, pretože pri deťoch su škvrny na dennom poriadku a odstráni  ovocie, zeleninu aj mastné fľaky. Mne odstránil aj guľáš a to je ozaj ,, tvrdý oriešok,,

A ide sa na detskú izbu. Vďaky univerzálnym vlhčeným utierkam od Denk mit čistenie nemôže byť jednoduchšie. Zvládnu ho aj deti a takto parádne si utierajú svoje obľúbené hračky.

Kým detičky utierajú, ja si môžem v kľude s vlhčenými utierkami ošetriť nábytok.  Nábytok je po nich čistý, prevoňaný a bez šmúh.

A aby detičky videli svoj obľúbený kruhový objazd, bolo potrebné umyť okno. Čistič na okná s rozprašovačom od Denk mit mi v tom veľmi pomohol. Okno zostalo čisté a bez šmúh. Zajtra bude opäť docapkané ale s týmto prostiedkom to raz, dva napravím.

Ideme na ďalší perfektný výrobok a to prostriedok na čistenie rúr a grilov od Denk mit. Keby mi o ňom niekto len povedal aký je perfektný, asi by som neverila. Mala som ho ale možnosť vyskúšať a poviem vám obstál na jednodku.

Stáči potrepať, 

nechať pôsobiť a nečistota nemú žiadnu šancu.

Ako posledný výrobok som testovala Denk mit dezinfekčný sprej, ktorý odstraňuje 99,99% baktérií, húb a špeciálnych vírusov. Je vhodný aj na obuv, kde sa odstránia neviditeľné baktérií a zabráni aj opätovnej nákaze plesňových ochorení.

Aj keď sa moje koníkovské testovanie končí, starostlivosť o moju domácnosť sa s týmito skvelými pomocníkmi len začína. Som veľmi vďačna za takúto skúsenosť. 

Ďakujem a prajem všetkým zabavné upratovanie, veď čistota je predsa pol života.

#test_dm14

Začni písať komentár...

Odošli