domichrumi
3. dec 2022
813 

Barbie zimné novinky a tipy na darčeky pod stromček!

Čas radosti a veselosti je čochvíľa tu a preto sa patrí aj patrične pripraviť! Ako ste na tom? Máte už všetko nachystané? A tým všetkým mám na mysli samozrejme len darčeky 😀

Jasnačka, že Vianoce nie sú len o tom, ale kde sú darčeky tam je radosť - a to platí najmä pri našich najmenších!

Naša obľúbená značka #fisherprice a #barbiesk ani tento rok nesklamali a nachystali si pre nás kopec noviniek, ktoré určite potešia každého.

V tomto článku vám prinášam najhorúcejšie novinky Vianočnej sezóny! Tak ak ešte nemáte Ježiška vybaveného - nech sa páči! Tu je zopár mojich tipov! 🙂

Začneme novinkami z ríše Barbie

Barbie Color Reveal

Tento rok prišla Barbie s niekoľkými úžasnými vychytávkami a medzi najobľúbenejšie patria bábiky v tube, ktoré menia farby, prípadne až pod vodou odkryjú svoju tvár. Bábiku Rolor Reveal si môžete zadovážiť nepriehľadných tubách, sú zabalené v papierových sáčkoch - takže nikdy neviete akú získate a netušíte ani aké doplnky sa v tube nachádzajú. Táto Color Reveal je proste jedno veľké prekvapenie! Ale samozrejme to najlepšie možné prekvapenie! 😉

V letnej edícií Color Reveal sa nachádzajú morské panny, v zimnej edícií sa nachádzajú batikové bábiky. Samozrejme obe edície Color Reveal morská panny aj Colo Reveal Neónová batika sú obohatené aj o menšie bábiky - Chelsea!

Mattel Barbie Color Reveal Barbie Neónová batika

Bábiky Barbie® Color Reveal™ v trendy oblečení a s množstvom prekvapení! V obale sa ukrýva priehľadná tuba, v nej tajomná bábika Barbie® a vrecúška so 7 prekvapeniami. Naplňte tubu teplou vodou, potom vložte bábiku a odhaľte jej vzhľad! Vrecúška po otvorení ponúknu skvelé doplnky. Aká bábika čaká na vás?


Mattel Barbie Color Reveal Chelsea Neónová batika

  1 skúsenosť

Túto kolekciu bábik Chelsea® Color Reveal si určite zamilujú všetky malé milovníčky prekvapení. V každom balení na teba čaká bábika a doplnky, avšak vzhľad bábiky zostane prekvapením až do posledného okamihu. Si pripravená zistiť, ako tvoja bábika vyzerá?

Barbie Color Reveal Neónová Batika Darčeková sada

  1 skúsenosť

Bábika Barbie ® Color Reveal™ spoločne s Chelseou, psíkom a mačičkou, prináša dievčatkám zábavnú hru s rozbaľovaním nových prekvapení.

Mattel Barbie Color Reveal Barbie dúhová morská panna

  4 skúsenosti

Túto kolekciu bábik Barbie® Color Reveal si určite zamilujú všetky malé milovníčky prekvapení. V každom balení na teba čaká bábika ako morská panna a doplnky, avšak vzhľad bábiky zostane prekvapením až do posledného okamihu. Si pripravená zistiť, ako tvoja bábika vyzerá?

Barbie Cutie Reveal

Ďalšie obľúbené bábiky v tube sú Cutie Reveal! Dve hračky v jednom jedinom balení! Plyšový kostým skrýva pravú identitu Barbie pod maskou roztomilého zvieratka. Druhé prekvapenie je odhalenie, ktorá Barbie sa v kostýme skrýva! Tretím prekvapením sú 4 tajomné vrecká, ktoré ukrývajú zvieracieho mini maznáčika a úžasné trblietavé oblečenie, topánky a doplnky, ktoré kopírujú horúce módne trendy. Prekvapenia pokračujú vďaka roztomilej zmene farieb. V prvej sérií sa nachádzajú zajačik, panda, mačka a psík. V tretej - zimnej sérií sa nachádza Jeleň, sova, husky a medveď.

Mattel Barbie Cutie Reveal Zima bábika séria 3

  1 skúsenosť

Bábika Barbie® Cutie Reveal™, to sú hneď dve hračky v jednom jedinom balení a k tomu veľa prekvapení! Plyšový kostým skrýva pravú identitu Barbie pod maskou roztomilého medvedíka. S Cutie Reveal™ zažívajú deti radostné napätie korunované prekvapením hneď v niekoľkých krokoch.

Bábika Barbie® Cutie Reveal™

  1 skúsenosť

Bábika Barbie® Cutie Reveal™! To nie je len najväčšie a najúžasnejšie prekvapenie na svete, ale aj hneď dve hračky v jednom jedinom balení! Plyšový kostým skrýva pravú identitu Barbie pod maskou roztomilého zvieratka. S Barbie® Cutie Reveal™ zažívajú deti radostné napätie korunované prekvapením hneď v niekoľkých krokoch.
Ako prvá prichádza na rad otvorenie krásneho pestrofarebného obalu.

Barbie Fantastické vlasové kreácie

Pre dievčatá, ktoré milujú česanie, vlasové doplnky, účesy a všetko okolo toho… 😀 je tu Barbie Bábika a fantastické vlasové kreácie. Bábiky Barbie Fantastické vlasové kreácie sú inšpirované najpredávanejšou bábikou Barbie Totally Hair, ktorá prvýkrát debutovala pred 30 rokmi. V tejto kolekcii sú štyri rôzne bábiky s extra dlhými vlasmi, z ktorých každá má svoj vlastný odlišný účes, textúru vlasov, módny vzhľad a štýl!

Barbie Bábika a fantastické vlasové kreácie Blondínka

Bábiky Barbie Fantastické vlasové kreácie sú inšpirované najpredávanejšou bábikou Barbie® Totally Hair, ktorá prvýkrát debutovala pred 30 rokmi. V tejto kolekcii sú štyri rôzne bábiky s extra dlhými vlasmi, z ktorých každá má svoj vlastný odlišný účes, textúru vlasov, módny vzhľad a štýl!

A na záver to najlepšie - Šatník snov s Barbie a Klinika na kolesách!

Barbie módny šatník snov s bábikov

Barbie šatník snov je splneným snom všetkých milovníčok módy! Vo vnútri šatníka na vás čaká hracia plocha a dostatok úložného priestoru pre bábiku Barbie a viac ako 25 jej vecí, doplnkov a oblečenia. Nechýbajú samozrejme ani skrinky, poličky alebo šatníková tyč. V šatníku nájdete aj pracovný priestor s počítačom a dostatok priestoru pre vystavenie svojich modelov a súkromnej módnej prehliadky. V šatníku nájdete štyri kompletné outfity vrátane doplnkov. Trendy oblečenie pre bežný deň, róba na červený koberec, pracovné oblečenei a oblečenie na potápanie vrátane okuliarov a plutiev. Akonáhle bude čas sa s hraním rozlúčiť, všetko jednoducho zložíte späť do šatníka. Vezmite si šatník všade so sebou a užite si veľa zábavy plnej módy!

Mattel Barbie Módny šatník snov s bábikou

Barbie šatník snov je splneným snom všetkých milovníčok módy! Ste pripravené odhaliť, čo šatník ukrýva? Vo vnútri šatníka na vás čaká hracia plocha a dostatok úložného priestoru pre bábiku Barbie a viac ako 25 jej vecí, doplnkov a oblečenia. Nechýbajú samozrejme ani skrinky, poličky alebo šatníková tyč. V šatníku nájdete aj pracovný priestor s počítačom a dostatok priestoru pre vystavenie svojich modelov a súkromnej ​​módnej prehliadky. V šatníku nájdete štyri kompletné outfity vrátane doplnkov. Trendy oblečenie pre bežný deň, róba na červený koberec, pracovné oblečenei a oblečenie na potápanie vrátane okuliarov a plutiev. Akonáhle bude čas sa s hraním rozlúčiť, všetko jednoducho zložíte späť do šatníka. Vezmite si šatník všade so sebou a užite si veľa zábavy plnej módy!

Barbie klinika na kolesách

Barbie klinika na kolesách je vlastne sanitka, ktorá sa dá jednoducho rozložiť na pojazdnú kliniku. V ordinácii je ružové lôžko pre pacientov, tabuľka na kontrolu zraku i röntgen. V sete je aj mnoho ďalších doplnkov, ktoré možno ľahko uložiť do vozidla, ako napríklad lekárske vybavenie - stetoskop, manžeta pre krvný tlak, odliatky či barle. Proste všetko čo pravá zdravotníčka potrebuje! 🙂

Mattel Barbie Klinika na kolesách

Barbie Klinika na kolesách, výrobca Mattel. Lieč pacientov spolu s Barbie® v Klinike na kolesách.

Tak čo, ako sa vám páčili Barbie novinky? Myslíte si, že budeme o niektoré novinky aj súťažiť? 😉 Ak áno napíšte svoje tipy do komentára, nezabudnite dať like na článok a sledujte ma aby vám neunikla ani jedna adventná súťaž!

Tvoja dcerka sa urcite s tolkymi hrackami uz nevyhra 😀 nechcela by si mojej barbie maniacke nieco posunut v ramci giving saturday? 😅😅

3. dec 2022

@dadka_bb ty máš komentovať o čo asi budeme súťažiť … a nie toto 🤣🙏🏻
Hračky pravidelne posuvam babám z rodiny ale určite nájdeme aj niečo pre tvoju 😄❤️

3. dec 2022

@dadka_bb jeziiis ja neverím 😆🤣😂ty tá čo má zásoby hračiek na 5 rokov dopredu 😃 šak ty môžeš rozdávať a nie pýtať 🤣😂😆😃

3. dec 2022

@smajlik323 prave ze ja nemam velaaa ved ja to tiez bud predam,alebo rozdam.moje deti sa hraju so slamou a kamenmi 🤣🤣

3. dec 2022

@dadka_bb ja z teba umreeeem 😆😃😂🤣

3. dec 2022

@domichrumi podla mna budeme sutazit o cutie reveal 3, a vyhram ja 🤣

3. dec 2022

@domichrumi napis mi ip dohodneme 🤣🤣

3. dec 2022

Moja dcérka by sa najviac potešila hlavne Barbie šatníku alebo Barbie Cute Reveal - priala by si ružového zajka alebo z tých nových sovu alebo sobíka. Dúfam, že bude súťaž o niečo z tohto 🙂

3. dec 2022

Áno myslím že súťaž prebehne 🥰 a určite to bude o daktorú Barbie.

Mam 4 dcérky ale s hračkami sa hrajú už lennposledné dve a s tohto výberu bh sa veru potešili čomukolvek ,lebo barbie maju lennpo starších sestričkach.

4. dec 2022

krásne bábiky...

4. dec 2022

Pre moju dcerku 😊 Color Reveal Barbie Neónová babika

4. dec 2022

Pre moje 3 dcerky Color Reveal Barbie,Neonova babika🙂

4. dec 2022

Pre moju dcérku 🙂
Barbie Cutie Reveal

5. dec 2022

Mattel Barbie Color Reveal Barbie dúhová morská panna je NAJ a bola by pre moju dceru.

5. dec 2022

Začni písať komentár...

Odošli