domichrumi
17. nov 2022
1042 

Tip na Vianočný darček pre najmenších? Darčekový set!

Sviatky šťastia radosti a pokoja sa nezadržateľne blížia a s nimi prichádza aj otázka čo  prichystať  naším pokladom na Vianoce? 🙂

Navyše otázka je ťažšia ak sa jedná o darček pre malého prcka, ktorý toho ešte veľa nepotrebuje a ani sám nevie čo by chcel. ♥ V tomto článku som si pripravila zopár tipov na hračky od Fisher-Price ktoré sú malé, spratné, finančne dostupné a veľmi užitočné pri rozvoji psychomotorického vývinu batoliatka. Tieto hračky sú balené v praktickej forme darčekového setu z rôznou tematikou a potešia drobčekov od 3 do 12 mesiacov.

Tematické darčekové sety

Každý z týchto veselých a zaujímavých setov obsahuje hrkálku, hryzátko alebo šušťavú hračku. Hrkálky, mäkké zrkadielka a šušťavý papier cibria sluch, hmat a malé drobátko si vďaka malým a ľahkým hračkám pekne precvičí úchop. Môj najobľúbenejší je raňajkový set s hrkálkovým donutom, šušťavými novinami a užasným hrkálko-hryzátkom v tvare keep-cupu 😀 Perfektný je aj set pre malých turistov s praktickým a vtipným podbradníkom a nemôžem nespomenúť aj malých kulturistov a svalovcov!

Fisher-Price Raňajkový set

  1 skúsenosť

Kelímok kávy 2 v 1 hrká, je bez laktózy, bez kofeínu a má perfektnú veľkosť pre ručičky vášho drobčeka. Vaše dieťatko bude pri hrkaní šiškou a kelímkom a šušťaním novinami objavovať čaro príčiny a dôsledku.

Fisher Price Darčekový set pre malých turistov

Dieťatka žijú pre dobrodružstvo! S Fisher-Price® Darčekovým setom pre malých turistov sa môžu malí milovníci cestovania vydať na rôzne miesta a byť vybavení 4 doplnkami na dovolenku.

Fisher-Price Darčekový set pre malých kulturistov

  1 skúsenosť

Najroztomilejší osobný tréner práve začal prijímať objednávky. Fisher-Price® Darčekový set pre malých kulturistov obsahuje 4 tematické hračky pre malých milovníkov fitness a je tak ideálny pre cvičenie jemnej motoriky detí od 3 mesiacov veku.

Fisher-Price Darčekový set pre malých futbalistov

Malí futbaloví fanúšikovia si môžu s hračkou Darčekový set pre malých futbalistov od Fisher-Price® užiť veľa zábavy. Tento roztomilý set obsahuje tri hračky s tematikou futbalu pre rozvoj zručností, ako je mäkká lopta so zvončekom, dvojica šustivých „trestných“ kariet a maketu píšťalky na hryzenie.

Darčekové sety pre rotvoj zmyslov

Herný set Fisher-Price Ahoj Zmysly je špeciálne navrhnutá darčeková sada so štyrmi hračkami pre stimuláciu zmyslov, ktorá navyše obsahuje tipy na hranie od odborníkov na vývoj detí z herného laboratória Play Lab. V tomto sete nájdete hračku so zrkadielkom, hryzátko motýľa a dve farebná hrkálky.

Fisher-Price Ahoj zmysly 3m+ herný set

Herný set Fisher-Price® Ahoj Zmysly™ je špeciálne navrhnutá darčeková sada so štyrmi hračkami pre stimuláciu zmyslov vášho malého prieskumníka, ktorá navyše obsahuje tipy na hranie od odborníkov na vývoj detí z herného laboratória Play Lab Fisher-Price™.
V tomto sete nájdete hračku so zrkadielkom, hryzátko motýľa a dve farebná hrkálky.
Herný set je nabitý zvukmi, ktoré vydávajú rôzne materiály, a ktoré rozvíja zmysly vášho dieťatka pri hre.

Herný set Ahoj šikovnosť je taktiež sadou hračiek s rôznymi tipmi na hranie. V tomto sete nájdete pandu s hudbou a zvukmi a zábavnými aktivitami, kývajúceho sa tučniaka a tri kocky s obrázkami zvieratiek, ktoré vaše maličké môže stavať na seba.

Fisher-Price Ahoj šikovnosť 6 m+ herný set

Herný set Fisher-Price® Ahoj šikovnosť™ je špeciálne navrhnutá darčeková sada s tromi hračkami pre bábätká neustále skúmajúca svet okolo seba, ktorá navyše obsahuje tipy na hranie od odborníkov na vývoj detí z herného laboratória Play Lab Fisher -Price™.
V tomto sete nájdete pandu s hudbou a zvukmi a zábavnými aktivitami, kývajúceho sa tučniaka a tri kocky s obrázkami zvieratiek, ktoré vaše maličké môže stavať na seba.

Herný set Ahoj zručnosti je sada hračiek, ktorá obsahuje aj rôzne tipy na hranie s detičkami. Tipy na hranie sú od odborníkov na vývoj detí z herného laboratória. V tomto sete nájdete guľôčku s levíčaťom, s ktorou môže vaše maličké triasť, hrkať a plaziť sa za ňou, ďalej jazdiaceho hrocha a balančnú hračku so zvieracími kamarátmi, ktorú môže skladať a hojdať. Herný set je navrhnutý pre bábätká od 9 mesiacov.

Fisher-Price Ahoj zručnosti 9m+ herný set

Herný set Fisher-Price® Ahoj zručnosti™ je špeciálne navrhnutá darčeková sada s tromi hračkami pre malých neposedníkov, ktorá navyše obsahuje tipy na hranie od odborníkov na vývoj detí z herného laboratória Play Lab Fisher-Price™.
V tomto sete nájdete guľôčku s levíčaťom, s ktorou môže vaše maličké triasť, hrkať a plaziť sa za ňou, ďalej jazdiaceho hrocha a balančnú hračku so zvieracími kamarátmi, ktorú môže skladať a hojdať. Herný set je navrhnutý pre bábätká od 9 mesiacov a povzbudzuje malých neposedníkov na sedenie a následne k pohybu.

Herný set Fisher-Price Ahoj fantázia je špeciálne navrhnutá darčeková sada s tromi hračkami, ktoré podnecujú drobčeka k objavovaniu. V tomto sete nájdete telefón so svetlami a zvukmi, hrnček so smoothie, s ktorým sa dá otáčať a hrkať a puzzle s motívom jedla a štyrmi dielikmi. Herný set podnecuje predstavivosť, rozvíja jemnú motoriku a schopnosť premýšľania a riešenie problémov.

Fisher-Price Ahoj fantázia 12m+ herný set

Herný set Fisher-Price® Ahoj fantázia™ je špeciálne navrhnutá darčeková sada s tromi hračkami, ktoré podnecujú vaše maličké k objavovaniu a ktorá navyše obsahuje tipy na hranie od odborníkov na vývoj detí z herného laboratória Play Lab Fisher-Price™.
V tomto sete nájdete telefón so svetlami a zvukmi, hrnček so smoothie, s ktorým sa dá otáčať a hrkať a puzzle s motívom jedla a štyrmi dielikmi.
Herný set podnecuje predstavivosť, rozvíja jemnú motoriku a schopnosť premýšľania a riešenie problémov.

#fisherprice

Autor komentár zmazal

Tento set by som chcela vyhrať pre bratove dvojičky Fisher-Price Ahoj zmysly 3m+ herný set

1. dec 2022
Autor komentár zmazal

Chcela by som vyhrať Fisher-Price Ahoj zmysly 3m+ herný set pre môjho drobca. 👼❤

1. dec 2022

Ahoj sikovnost pre moju milovanú dcérku

1. dec 2022
Autor komentár zmazal

Herný set Ahoj fantázia by potešil môjho synčeka Dávidka ❤️

1. dec 2022

Ahoj fantázia pre moju ❤️ Peťku ❤️

1. dec 2022

Ranajkovy set, pre moju dcerku 🍀🍀🍀

1. dec 2022

Herný set Ahoj fantázia by potešil moju dcérku ❤️

1. dec 2022

Fisher-Price Ahoj šikovnosť 6 m+ herný set
By potešil moju dcérku leušku ❤️ ako krásny darček pod stromček ❤️🤞

1. dec 2022

Fisher - Priče Ahoj zručnosti 9m + herný set by som chcela vyhrať pre môjho synčeka Radušika ❤️🥰

1. dec 2022

Herný set Fisher-Price Ahoj fantázia pre mojho drobčeka Lubka ❤️

1. dec 2022

Ahoj zrucnosti pre svokrinu vnucku

1. dec 2022

Pre synceka 💙💙💙
Fisher-Price Ahoj fantázia 12m+ herný set

1. dec 2022

Pre Dcerku
ahoj fantazia 12+ herny set ❤️

1. dec 2022

Radi by sne vyhrali set ahoj sikovnost 6+, pre mojho synceka 😊

1. dec 2022

Súťažím o set Ahoj fantázia pre nášho synčeka, ktorý 5.12. oslávi 1 rôčik ❤️🍀

1. dec 2022

sutazim o set ahoj zrucnosti pre mojho synceka

1. dec 2022

Rada by som zapojila do sútaže o Fisher price Ahoj zručnosti 9+ 🙂 a samozrejme bol by to darček pre moju malú Magdalénku 🙂

1. dec 2022

ahoj fantázia

1. dec 2022

Ahoj fantázia set 😉

1. dec 2022

Ahoj zručnosti 9+

1. dec 2022

Fisher-Price ahoj Fantázia. Malinku by to moc potešilo.

1. dec 2022

Fisher Price ahoj fantázia. Nášho malého objaviteľa a zároveň najmenšieho člena rodiny by výhra isto potešila🙂

1. dec 2022

Chcela by som pre dcérku vyhrať set : Ahoj fantázia ✊

1. dec 2022

Dcérke by sa veľmi páčil set ahoj fantázia- set pre 12+

1. dec 2022

Raňajkový set 🍀🎄

1. dec 2022

Pre môjho syna Karima. Set ako fantázia 12+

1. dec 2022

Set ahoj fantázia by určite potešil môjho syna Maťka 🥰

1. dec 2022

Set ahoj fantázia pre môjho synčeka

2. dec 2022

Fisher-Price Ahoj zručnosti 9m+ herný set Pre kamosovu dcérku

2. dec 2022

Rada by som vyhrala pre mojho malého drobčeka a je to set Fisher-Price Ahoj šikovnosť 6m+ herný set

2. dec 2022

Potesil by nas Fisher-Price Ahoj fantazia 12m+herny set pre nasu 20 mesacnu dcerku

2. dec 2022

Potešilo by nás Fisher-Price Ahoj fantázia 12m+ herný set pre nášho drobca , ktorý bude mať čoskoro 1.rok 🙂

2. dec 2022

Veľmi by nás potešilo Fisher Price Ahoj Fantázia 12m+ pre našu dcérku, ktorá rada objavuje nové veci a je veľká špekulantka 😀

2. dec 2022

Začni písať komentár...

Odošli