griska11
8. jún 2021
91 

Piškóty a perníky od Sedity v našej rodine

Túto recenziu na Piškóty od Sedity už píšem tretíkrát s musím povedať, že toľko slov som napísala, asi koľko piškót sme dostali na testovanie, keď nie viac. 🤷‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️

Ale ako sa vraví o dobrom sa ľahko píše. Takže ďakujem pekne za možnosť vyskúšať a otestovať výrobky od Sedity. Dostali sme na testovanie nielen piškóty, ale aj perníky. Najviac ma z celej zásielky prekvapili perníky a dlhé piškóty. Ale pekne po poriadku. 

Ako prvé som pripravila maškrtu z dlhých piškót na spôsob Éclairs. Kvitujem, že nie sú obsypané cukrom, veď aj načo, keď sú tak akurát sladké. Zmizli rýchlosťou blesku. A vyzerali naozaj luxusne. Zmäkli naozaj rýchlo, čo ma tiež prekvapilo. 

Nedeľný puding bez piškót je ako kocúr bez čižiem. Proste „must have". 

A rozkošné a hlavne praktické mini-piškótky sú výbornou alternatívou ako mňamka na desiatu do školy alebo rýchla pomoc na hlad v maminej kabelke. 

Nakoniec k tomu najlepšiemu, osobne nielen pre mňa, ale aj pre moje deti, k perníkom. Fakt ma milo prekvapili aké sú jemné a čokoláda nechutí umelinou. Mne najviac chutili so slivkovým lekvárom a dievčatám s jahodovým. 

Odteraz bude výborným a stálym parťákom na našich výletoch. 

Ešte raz ďakujeme. Zjedli sme ich do poslednej pištotinky-omrvinky. 

Zuzana

#test_seditky #recenzia #skusenosti_seditky10

Začni písať komentár...

Odošli