kuukii
28. apr 2019
248 

Do poslednej kvapky MILVA 💙

Ďakujem za testovanie. A @konik_testuje tak isto za vybratie práve mňa a príležitosť spoznať ešte o kúsok viac bulharskú značku MILVA, ktorá sa špecializuje na výrobu produktov s obsahom vysokokvalitných prírodných zložiek a hlavne nie je testovaná na zvieratách.

Ahojte 🙂

Rada vám napíšem naše 4-týždňové testovanie šampónov Milva. Ako prvé musím podotknúť pre mňa veľmi málo času na úplne využitie všetkých šampónov, tak som ešte tento týždeň každodenne testovala, aby som mohla napísať recenziu pod názvom "do poslednej kvapky MILVA".

Veľmi rada píšem recenziu, keď je produkt ozaj prázdny a mám ho sama na sebe otestovaný.

25. marca mi prišla zásielka so štyrmi šampónmi. Každý som si prečítala a podľa svojej "korunky krásy" som postupne vyberala. Musím spomenúť, že má veľmi dobrý tvar a nájde si miesto v každej taške.

Keďže svoje vlasy najviac vnímam suché a pri koncoch dolámané, tak moja ruka siahla v prvom rade po hnedo-oranžovom ARGAN OIL&BIOKERATIN.

Argánový olej v šampóne vyživuje každú časť suchých a poškodených vlasov, hydratuje ich a robí ich mäkkými, lesklými a hladkými. Zabezpečuje ich ochranu a lesk. Biokeratín upevňuje štruktúru vlasu, pomáha k jeho utesneniu a obnovuje hladinu prirodzeného keratínu, čím zabraňuje lámavosti vlasov. Má silné regeneračné účinky. Teraz vám ho popíšem, ako som 200ml šampónu vnímala ja.

Úprimne?! Práve od tohto šampónu som čakala najviac. Nevšimla som si, žiaľ, ale žiadnu veľkú zmenu na vlasoch. Vlasy som nemohla vôbec rozčesať. Umyla som ich ešte raz a použila kondicionér. Šampón inak krásne voňal, mal farbu aj konzistenciu ako olivový olej. Praktické dávkovanie čo beriem ako veľké plus. A ako mínus vnímam, že treba použiť viac šampónu, než ako píšu aby sa dala vytvoriť nejaká pena, a určite použiť nejaký kondicionér. Potom sú vlasy pevné, voňavé a hlave pôjdu rozčesať.

Druhý šampón od Milva mi vybrala dcérka. Stal sa ním v zelenom prevedení GARLIC&QUININE. Krátka poučka o tom, čo má za hlavnú úlohu tento šampón. Kombinácia extraktu cesnaku a chinínu podporuje stabilný rast vlasov a zastavuje vypadávanie. Natrvalo spevňuje korienky vlasov, utesňuje vlasy, robí ich objemnými, silnými a krásnymi. Zlepšuje samotnú štruktúru vlasu. Extrakt cesnaku odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky vlasov a zlepšuje zdravie vlasov a vlasovej pokožky. Tento šampón ma ozaj veľmi milo prekvapil. Vlasy som po ňom mala ako novo kúpená Barbie. Tak jemné a ľahké, dokážem to prirovnať ako keby idete od kaderníčky, ktorá vám vlasy prestrihá a vyfúka fénom. Čo sa týka rastu a vypadávania, to je veľmi krátka doba, aby si človek práve toto všimol. Krásne vonia, farba priesvitná s nádychom do ružova. Takisto praktické nalievanie do ruky, aj ho ide menšie množstvo ako u predchádzajúceho šampónu. Môj favorit 👍.

Ako tretí nasledoval šampón BABASSU OIL&GARLIC. Extrakt cesnaku pomáha proti vypadávaniu, rednutiu a lámavosti vlasov. Odstraňuje škodlivé toxíny z pokožky hlavy a posilňuje prirodzený rast vlasov.

Vlasom bez života dodáva objem. Babassu olej vlasy vyživuje, hydratuje a obnovuje pevnosť vlasu. Dlhodobo zachováva vlhkosť vo vlasoch a robí ich mäkkými a elastickými. Vysoký obsah lipidov zlepšuje stav suchých a zauzlených vlasov, obnovuje ich životaschopnosť a lesk. Šampón má bledo ružovú farbu a jemnú nevýraznú vôňu. Moje vlasy vydržali 2 dni pekné a nadýchané, čo bol pre mňa nezvyk. Vždy som inak mávala na druhý deň vlasy bez objemu, spľasnuté a začali sa mastnieť.

A čerešničkou na torte bol MACADAMIA&QUININE v capuccino latté farbe. Makadámiový olej oživí lámavé a rednúce vlasy. Zmäkčuje ich a vyživuje. Obnovuje prirodzenú vlhkosť vlasov a chráni ich proti nepriaznivým vplyvom prostredia. Chinín zastavuje vypadávanie vlasov a urýchľuje ich rast. Kombinácia makadámiového oleja a chinínu viditeľne zlepšuje celkový stav vlasov. Stávajú sa hustými, elastickými a zdravými. Moje vlasy boli uhladené a cítila som ich ako napité vodou. A aj objem zhustol umytím. Uvidíme, ako sa ešte časom postará o rýchly rast, po ktorom túžim. Tiež ma veľmi príjemne prekvapil !

S pozdravom Ľubka 💙

#test_milva2 #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli