lujzamisko
11. máj 2019
197 

Náš cottage od RAJO 😍😍

Keď ma vybrali veľmi sme sa potešili. Celkovo sa snažíme jesť zdravo a myslím že cottage spadá do kategórie zdravého ☺️. 

V deň, keď mi ho priniesol kuriér do práce, som nevedela, či sa smiať alebo plakať. Toľko kusov, druhov, že fuuu ha. Hneď som z každého kusu dala testovať kolegyniam, ktoré to bežné nekupujú. Boli prekvapené, že ako dobre to chutí. Keď som im to naservirovala s čerstvou celozrnnou žemľou a cherry paradajkami. 

Doma sme 5 členovia. Každý si našiel svoje. Ja čistý. Muž a dedo chilli a moja mamina pažítka. Ten som si dávala pokojne aj ja. Chilli si miesto v mojich chuťových pohárikoch miesto nenašlo. Ale práve za to je toľko príchutí, aby si každý našiel to svoje 😄.

Muž poctivo ako desiata do práce. On to nikdy nejak nejedol, až pred pol rokom som ho naučila, že RAJO je najlepší a s čerstvým pečivom a zeleninkou. Že to to najlepšie spojenie chuti. A tak teraz sa už len tešil.

Ja som si zas pochutnávala na cestovinách s cottage bielym a kukuricou. K tomu nič iné ani netreba. V jednoduchosti je krása. 

Pomazánku som robila vajíčkovú raz s pažítkovym cottage, raz s bielym. K tomu len varené vajco, soľ a trošku horčice. 

Alebo len tak na ražnú kocku so šunkou a paradajkami. Najlepšie každému chutil takto.

K testovaniu som pridružila jednou dávkou aj kamarátku, aby som mala viac recenzií od ľudí. Ona kupuje inú značku a bola prekvapená, že RAJO není len sama voda ako konkurencia. 

Za nás môžem povedať že toto testovanie malo úspech nie len u nás, ale aj u kolegýň a kamarátky.

Pre nás to bolo spestrenie jedálnička a skúšanie niečoho nového. Keďže ešte dva kusov máme, chceme ešte nejaký koláčik na slano skúsiť. Držte palce.

#test_rajo_cottage #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli