maggie20
19. jan 2022
961 

Diáre 2022: Aký diár si vybrať?

Dávate si novoročné predsavzatie? Ja hneď niekoľko, aspoň je väčšia šanca, že niektoré aj splním. Okrem zhodenia nadváhy a úpravy životosprávy (tieto dve si dávam každý rok, ale neúspešne🙂), si na rok 2022 dávam aj záväzok nezabúdať na schôdzky a termíny.

Aj vám sa stáva, že si telefonicky dohadujete termín s lekárom či kaderníčkou a keď zložíte, nie ste si isté, či to bolo o 15:25 alebo 15:45? Mne sa to stáva často. Stačí malé rozptýlenie a mám okno.

Keď sa ma známi pýtajú, prečo si schôdzky hneď nezapíšem, pomyslím si, že nie som ešte senilná a nejaké tie dátumy a časy si môj mozog hádam ešte zapamätá.

Ale ruku na srdce, už pominuli tie časy mladosti, keď jediný termín, ktorý som si mala zapamätať, bola písomka z matiky či rande s frajerom. Medzičasom som sa stala manželkou, mamou, zamestnancom a neviem čím všetkým ešte. Termínov a úloh v mojom živote pribudlo a je načase si priznať, že aj môj mozog potrebuje pomocníka.

Určite si teraz v duchu hovoríte, že na termíny a dátumy máme predsa všetci mobily, iPady, BlackBerry a ďaľšiu elektroniku, ktorá je stvorená na to, aby bola našim osobným organizátorom. Ale čo takto diár? Taký klasický papierový diár.

pixabay.com

Navštívila som teda kníhkupectvá a papiernictvá a vybrala tie, ktoré ma zaujali najviac.

Fitness diár® 2022

Pred nejakým časom sa na Modrom koníku objavila Novoročná výzva s Fitshakerom. Podľa početného množstva reakcií je vidno, že mnohé z nás chcú na svojej postave nejakú tu drobnosť zdokonaľovať.

A presne pre takéto ženy je diár od Fitshaker určený. Nájdete v ňom recepty, rady a články, ako sa starať o svoju postavu a zdravie. Samozrejmosťou sú návody na cviky a tipy na výlety, pretože sedenie na gauči našej figúre neprospieva. Praktický formát 12 x 16 cm sa vmestí do každej kabelky a jeho súčasťou sú aj pero a obal na vizitky.

Vo vydaní na rok 2022 vás navyše čaká aj zaujímavý bonus - Pracovný zošit od fitness kouča Martina Totha Závislá od sladkostí?

Fitness diár® 2022

  1 skúsenosť

Na dotyk veľmi príjemný, veľkosťou viac ako praktický a s nevyčísliteľnou hodnotou, ktorú ukrýva vo svojom vnútri.

Som idealista: Školský diár 2021/2022

Diár pre študentov z edície Som idealista nezaberie so svojimi rozmermi 11 x 17 cm v školskej taške veľa miesta. Obsahuje všetko, čo každý školák potrebuje: termíny prázdnin a voľných dní, dva rozvrhy hodín a gramatické ťaháky z angličtiny či slovenčiny.

Má pevný obal, takže zvládne aj neopatrnejšie zaobchádzanie. Mne sa na diári páči, že denný kalendár má väčšie kolónky na písanie – dostatok miesta na potrebné poznámky – koniec postrácaným lepiacim papierikom.😊

Motivačné citáty a rady pomôžu vášmu školákovi hravo zvládnuť aj tento školský rok.

Som idealista: Školský diár 2021/2022

Škola nás naučí more vecí, ktoré sú pre život dôležité. Čítať, písať, počítať, vybudovať si sebadisciplínu, aplikovať tímovú prácu či dochvíľnosť. Isté „pravidlá pre život“ však nenájdeme v učebnici. Tieto pravidlá sa často musíme naučiť sami. Skrz neúspechy, zranenia a zmarené plány.

Rok podľa Dary 2022

Ako už býva tradíciou, aj na rok 2022 pripravila Darinka svoj motivačný diár pre úspešné a sebavedomé ženy.

Dara je známa tým, že preferuje zdravý životný štýl a psychohygienu. Poradí vám, ako sa dobiť zdravou energiou, pretože život treba žiť naplno a bez poriadne nabitých batérií sa to predsa nedá!

A ak náhodou nebude mať vaša najlepšia priateľka čas vypočuť si vaše problémy, Dara pre vás pripravila obálku a zápisník, kam si všetky svoje trápenia môžete napísať. Starosti ostanú na papieri a vašej duši sa uľaví.

Rok podľa Dary 2022

Inšpirujte sa Darou Rolins a prežite úžasný rok 2022!

Diár pre MAMU 2022

Na 168 stranách máte pokope okrem iného aj rozvrhy hodín pre všetky vaše deti (aby ste náhodou v tom strese nezabudli niekoho vyzdvihnúť zo školy, aj to sa stáva🙂), menštruačný kalendár, meniny, voľné dni, priestor na fotky vašich ratolestí a ak už vám tie mamičkovské starosti budú prerastať cez hlavu – antistresovú omaľovánku.

Diár má pevnú väzbu s kvalitným papierom, takže sa tak ľahko nezničí ani v taške plnej hračiek, vlhčených obrúskov a všetkých tých vecí, čo my, mamy, so sebou stále nosíme.

Diár pre MAMU 2022

Diár pre MAMU na rok 2022 je ideálny pre ženy – MAMY. Pomáha nám organizovať rodinný čas, v týždenných plánoch zorganizovať a naplánovať činnosti v práci, doma, aktivity našich detí – ich krúžky, stretnutia s kamarátmi, školu alebo chod domácnosti.

Rodinný Diár 2022

Je vašim novoročným predsavzatím tráviť popri pracovných povinnostiach viac času s rodinou? V rodinnom diári nájdete dostatok miesta na plánovanie spoločných výletov, akcií a rodinných osláv. A nezabudnite si spolu zaznačiť aj príjemné spomienky a veselé zážitky. Práve tie budú pre vás v budúcnosti tým hnacím motorom, aby ste trávili spolu viac času.

Rodinný Diár 2022

Rodinný týždenný diár je praktickým pomocníkom pre celú rodinu. Naplánujte si spoločné aktivity, výlety, dovolenku, pracovné úlohy či jedálny lístok na celý týždeň.

Motivačný diár 2022

Počuli ste už o I Can Academy? Životom môžeme len tak preplávať. Alebo z neho môžeme vyťažiť čo najviac. A k tomu nás chce vo svojom motivačnom diári vyzvať aj zakladateľ I Can Academy, Michal Hrehuš.

Nájdete v ňom klasický pracovný plánovací kalendár doplnený o duchaplné citáty, motivačné cvičenia a návody, ako si zadať svoj cieľ a ísť si za ním. Úspech sa nám v živote nedostaví šibnutím čarovného prútika, treba mať hlavne pevnú vôľu zdolávať ciele a prekážky. Ale niekedy je fajn mať po ruke niečo, čo nás usmerní tou správnou cestou. Napríklad tento motivačný diár.

Motivačný diár 2022

V Motivačnom diári 2022 sa ukrýva myšlienka, ktorá mi pred 14 rokmi zmenila celý život. Nájdete ju medzi riadkami v každej úlohe a v každom cvičení. Je však dôležité, aby ste na ňu prišli vy sami, pretože keby som vám ju hneď prezradil, nemusela by mať potrebný efekt.

Motivačný diár Cynickej obludy 2022

A na záver niečo veselé, pretože smiech lieči. Najmä ak ste už unavení z diania okolo nás a pri slove politika sa vám zježia všetky chlpy na tele. Týždenný plánovací diár Cynickej obludy vtipne reaguje na aktuálne udalosti a zaručene vám zlepší náladu.

Motivačný diár Cynickej obludy 2022

Praktický návod na vyriešenie problémov s mentálne poddimenzovanými voličmi, interaktívny Kotlebov Tinder, kompletný text povestného bruselského diktátu, pomoc obočiu Anny Záborskej nájsť Annu Záborskú, jednoznačná odpoveď na otázku: prečo byť milý k ľuďom, odkaz Cyrila a Metoda, alebo Štefánik ako najlepší slovenský gymnasta.

Možno niektorý oslovil aj vás. A možno už máte ten svoj na rok 2022. Ak áno, poraďte aj nám ostatným!

*Uvedené ceny produktov boli platné v čase publikovania článku. Časom sa môžu líšiť.

Ja už tretí rok po sebe mám Diár pre mamu. Za mňa najlepší diár, ktorý som mala, takže moje rozhodnutie pre tento rok bolo jasné😉 A inak parádny prehľad diárov, keby nemám svoj, tak by mi Tvoj prehľad veľmi pomohol🙂

19. jan 2022

Ja už 2 rok diár od cup of štýle ❤️ Moja srdcovka, nalepky k nemu a skvele rozložený 🙂

20. jan 2022

Ja zas po fitnes diari, už druhý rok používam tento, MODLITEBNY 👍❤

20. jan 2022

Mne najviac vyhovuje Tchibo 🙂

20. jan 2022

Ja mám diár veriacej ženy . Decentný ale zároveň je v ňom všetko čo treba .ale mne ani diár nepomáha aj tak si zabúdam zapisovať . Max do mobilu

20. jan 2022

Ja už roky používam Srdce ženy od I Can Academy. Je krásny, ženský, cyklický, motivačný.

20. jan 2022

Začni písať komentár...

Odošli