1 / 1

    Ani sa necudujem. Vsak nam chybaju lekari a sestry, ktory poutekoali zo Slovenska za predchadzajucich Ficovych vlad. Nikdy nebol odliv zdravotniyckych pracovnikov taky ako po jeho reformach zdravotneho systemu.

    24. apr 2024
    nely93
    autor

    @viestta no u nás v meste zrušili pohotovost a dr mali ochotu tam pracovať.

    24. apr 2024

    To nevadí,že nebudú pohotovosti..Dôležité je,že nám už vojna nehrozí.

    24. apr 2024

    ani toto sa ficovolicov netyka ?
    co este treba pohnojit/zrusit/...aby si uvedomili, do akych xxx dostali tuto spolocnost ?

    24. apr 2024

    @21914477 presne tak, a stale maju svoje socialne davky a predlzeny rodicak

    24. apr 2024

    @nyusika ja som uz pocas kovidu pochopila, ze ludska hlupost je silnejsia ako pud sebazachovy. takze nejake pohotovosti, to nehrozi, ze by im otvorilo oci.

    24. apr 2024

    @kiwi3 Ja len tak premýšľam,že tie konkrétne ,ktoré sú s tým hnojom mafiánskym prepojené pre vlastne’ mastenie vrecka je jedna vec…tie ani bonusy na zubára,ani pohotovosť,ani kultúru a národne parky nepotrebujú….
    Ale tie vygumované hlavy,ktoré majú hlboko do vrecka a nie je ich malo…..ešte stále sú spokojne?
    To fakt im nie je na vracanie ?
    Ešte stále popíjajú a oslavujú?
    Kde je hranica sprostosti?

    24. apr 2024

    ale ved dievcence takto je to predsa naplanovane EU , vsetko co im-vyspelym krajinam chyba si zoberu z okolitych statov-zvlast ludske zdroje, no a potom tam kde chybaju zdroje, idu nasi ludia... s imigrantami z afriky to nemecku nevyslo, no tak na to tu mame predsa eu....azda ste si nemysleli, ze SK je plnohodnotnym clenom...

    24. apr 2024

    @nini1978 urcite. ved staci tu sledovat komentare, ako je vlastne dobre, ze sa bude vsetko doplacat a chodit do zahranicia za lepsim zdravotnictvom... ved aj inde to tak funguje a blabla. je to asi ovela tazsie, priznat si, ze sa clovek cely cas mylil, ako by sme si mysleli. pri kovide niektori ani na smrtelnej posteli nepriznali, ze to fakt existuje a ze sa mohli dat ockovat.

    24. apr 2024

    @luxus10 ako im to s migrantami s afriky nevyslo? :D prichadza ich malo?

    24. apr 2024

    @luxus10 jaaaaaj,no presne
    Takže za našu katastrofickú situáciu vďaka ficomafii môže EU
    No konečne mam vysvetlene’

    24. apr 2024

    @kiwi3
    ved ich predsa vsetkych pochytali na hraniciach.
    nepamatate si na to divadlo s vodnymi delami a jazdeckou policiou v Komarne, ci kde to boli...alebo v Rajke ?

    24. apr 2024

    @nini1978 a ty si nevedela?za všetko môže EU a dedko Soroš… to,že bez fondov z EU by sme ani autobusovú zastávku nepostavili je vec iná…

    24. apr 2024

    @21914477 nie, Sorosa im uz nezozeru...aktualne za vsetko mozu diktat Bruselu a volici PS

    24. apr 2024

    @21914477 a potom tam ti chudaci slovaci musia chodit pracovat za tie niekolkotisicove platy... humus. pritom mohli ist do zasnubenej zeme - ruska za peknych 500

    24. apr 2024

    Myslíte, že to fikovoličom dopne, keď budú chodiť na APS 70km? Jáááj, jasné že nie, zavolajú si rýchlu....šak nech medzitým kohosi s mŕtvicou drbne.
    pohoda, jahoda, jazz.

    24. apr 2024

    to som este prehnala, pardon, v rusku je priemerny plat 468 eur

    24. apr 2024

    @kiwi3 presne tak - s nechutou tam chodia a len preto, aby potom zvestovali svedectva o neludskom zdierani ich, obycajnych, beznych ludi.

    24. apr 2024

    @kiwi3 no robit sa im nechcelo...len davky by chceli...nemci planovali, ze si zvyknu, a za 10-15 r. budu vytrenovani oni aj ich potomkovia na sluzby nemeckemu narodu....

    24. apr 2024

    a za matovica sa zvysil pocet lekarov? trapne ste, ....

    24. apr 2024

    @luxus10 ty na com ficis? Fakt aj na trolla si velmi slaba😁
    Mafianska vlada rusi pohotovosti v SR a ty to hodis na krk EU🤣. Obcas sa aj zamyslis, alebo nahodne generujes tieto nezmysly? Tu je spravne b).
    Trosku kritickeho myslenia zapoj namiesto fabulacii a podhadzovania hluposti. Jednym dychom tu budes pisat tieto nezmysly a o chvilu, ze treba mafianov dotlacit do europarlamentu🤷‍♀️. Postradam dokonca aj mafiansku "logiku". Nestaci, ze hanbu robia doma, siria ju do zahranicia? Ta zabetonovana prestarnuta ukricana fuchtla ozaj by sa uz mala zbalit alebo zakopat. Uz nema co ponuknut, vrieskat moze doma na toho zajaca co si ho ochocila, nie v mene Slovakov na Slovakov. Extremisti tam co robia? Okrem vyzierania 15 tisicovych platov za co?
    Co sem zase tahas Matela? Acohentizmus? Nic nove v mafianskom hniezde? Matel, ked uz musis, tie pohotovosti neplanoval zatvarat.

    24. apr 2024

    @viestta poprosím zdroj, pretože ja som našla úplne opačne informácie o stupajucom počte lekárov.
    Ale možno národné centrum zdravotníckych informácií klame...

    24. apr 2024

    @blondiee83 ved @viestta pise o klesajucom pocte lekarov a zdravotnickych pracovnikov.

    24. apr 2024

    @nyusika a ako k tomu poznaniu prišla?

    24. apr 2024

    Podľa štatistiky Národného centra zdravotníckych informácií ku koncu vlaňajška v zdravotníctve pracovalo 118 363 osôb. Z nich bolo 74,2 percent zdravotníckych pracovníkov, najväčší podiel tvorili sestry. Stúpajúci trend počtu lekárov od roku 2009 pokračoval aj vlani. Narastá aj počet praktických sestier – asistentov. Počas sledovaného obdobia rokov 2009-2022 došlo takmer k päťnásobnému nárastu počtu praktických sestier – asistentov.

    V minulom roku pracovalo v slovenskom zdravotníctve 20 234 lekárov (372,7 lekárov na 100 000 obyvateľov). Počet lekárov sa v posledných rokoch mierne zvyšoval, od roku 2009 pribudlo 2 436 lekárov (nárast o 13,7 %)

    24. apr 2024

    @blondiee83 a pise sa tam aj o tom, kolko lekarov je z UA a kolko nasich odislo za hranice?
    Ale dala si odpoved pani
    @luxus10 ze za Matela pocet lekarov stupal.
    To ma tesi, takze zeny tu nie su trapne.
    A urcite najdes aj odpoved/obhajobu, preco mafiani rusia pohotovosti. V ramci pripravy kampane pre MK

    24. apr 2024

    @21914477 nie, nie. Hlavne, ze nebudeme mat 72 pohlavi

    24. apr 2024

    @blondiee83 teraz tak premýšľam,ze prispievaš informáciami o zvyšujúcom sa počte zdravotníkov a teda je to ok,lebo čísla sú vyššie
    Ale že ľudia nebudú mať kde sa dať urgentne ošetriť,k tomu si sa nijak nevyjadrila
    Pre teba sú všetky kroky našej najlepšej vlády ever naozaj vynikajúce,dobre pisem?

    24. apr 2024

    @blondiee83 a kde su ti pediatri, ktori chybaju? Kde su vseobecni lekari? A to nespominam ani trojatestovanych specialistov, ktori opustili nase nemocnice a sli do zahranicia. Absolutne cislo neznamena, ze mame lekarov dost. Nemame ani lekarov prveho kontaktu a ani specialistov. Vies o tom, ze ak by odisiel kazdy lekar, ktory dovrsil dochodkovy vek do dochodku, tak nam spadne zdravotny system? No ale hlavne, ze za 15 rokov pribudlo dva pol tisic lekarov. Kde, do frasa, su, ked ich niet?
    A ten dramaticky narast poctu sestier vobec neznamena, ze fyzicky sa rozmnozili, len si existujuce sestry doplnili kvalifikaciu aby dostali poziadavkam legislativy a boli statisticky presunute do inej kolonky.
    O lekaroch a zdravotnickych pracovnikoch z Ukrajiny by sme mohli podebatiti ale to nie je Ficova zasluha (a ani Matovicova), je to vis major. Bez nich by to bolo celkom na zaplakanie.

    24. apr 2024

    @nini1978 vieš citat? Tak si to skus precitat ešte raz a s porozumenim. Zaujímalo ma, kde nabrala viesta info o klesajúceom počte zdravotnikov. Nič viac, nič menej.

    24. apr 2024

    @blondiee83 zaujímavé,že ta zaujímalo …naozaj
    Si v debate o ruseni pohotovosti a hľadáš zdroje tvrdení o počte zdravotníkov
    Nie,neviem citat,len písať ,si nevedela?
    A na otázku sa neodpovedá otázkou (este k tomu úplne scestnou)

    24. apr 2024

    @viestta Ja sa vyjadrujem len k tomu, co si napísala, pretože to nie je pravda. To je všetko. Zvysne otázky musíš klásť kompetentným, napr.danemu úradu, ktorý tie čísla uverejnil

    24. apr 2024

    @blondiee83 moja vlastna empiria. Mne u uplne u trubky, ze statisticky sa zvysil pocet lekarov, ked neviem zohnat specialistu, ktory by ma vysetril, pretoze vsetci maju plno. Kedze pocet obyvatelov nestupa, skor klesa, logicky by pri zvysujucom pocte lekarov mali klesat aj cakacie doby na vysetrenie a cakacky na planovane zakroky v nemocniciach. Ked NCZI vie, ze pocet lekarov stupa, tak by nam mohol vysvetlit aj to, preco su cakacky take dlhe, teda ak ti vobec povedia, ze ta vezmu. Preco je problem najst lekara prveho kontaktu pre dieta ci dospeleho, preco mame nedostatok gynekologov. Kde sa ti lekari stratili, ked ich my nevidime?
    Este by ma zaujimalo ako vnimas rusenie pohotovosti ako potencionalny pacient. Lebo je to vnimam negativne. Ano, viem, ze pohotovosti su aj zneuzivane kvoli lenivosti mnohych, ale dalsie obmedzovanie tychto ludi nevyriesi, akurat narobi problemy tym, ktori tie pohotovosti skutocne budu potrebovat. Ale aspon sa usetri. Som zvedava na dalsie usporne opatrenia rezortu zdravotnicstva. Lebo zrusenie zubnych benefitov, a navrh rusenia pohotovosti je este len zaciatok.

    24. apr 2024

    Milá @viesta, tuto
    @nini1978 nás všetkých poučila, že na otázku sa neodpovedá otázkou a ty mi ich slahnes hneď štyri....bez odpovede na tu moju

    24. apr 2024

    @viestta nereaguj na nu, cielom je vyvolat zbytocnu hadku

    24. apr 2024

    @viestta rovnako to vnímam negatívne.

    24. apr 2024

    @blondiee83 este aspon, ze to vnimas negatovne. Vies ako sa hovori, statistika je len presne spocitavanie nepresnych cisel. Takze pre mna je empiria viac ako sucha statistika, aj ked uznam, cisla neklamu.

    24. apr 2024

    @viestta Zase, povedzme si na rovinu aj B: Keby sa ľudia netrepali s každou chujovinou k lekárovi a neblokovali ambulancie, tak by aj čakačky boli znesiteľnejšie. Veď ľuďom to s prepáčením drbe, s každou hovadinou na tristo vyšetrení.

    24. apr 2024

    Narastajúci počet lekárov ako štatický údaj nič neznamená….Podľa Európskej inštutúcie ekonomických a sociálnych štúdii hrozí v r.2030 Slovensku kolaps zdravotníctva.
    Obyvateľstvo nám starne a chorobnosť pribúda.
    Kým teraz na 1 lekára pripadá 30 pacientov vo veku 70+ tak v r.2030 to bude 40 pacientov vo veku 70+.
    A kde je ešte ostatná veková kategória….

    24. apr 2024

    @blondiee83 jaj a teraz to hodime na iróniu…
    Infantilne’

    24. apr 2024

    no naco tu zijete v takom strasnom state...ved chodte do svetlejsich zaciatkov niekam do ineho statu...a nezabudnite pred odchodom prispiet na naboje pre ua...

    24. apr 2024

    a opomenuc, s cim vsetkym ludia chodili na pohotovosti...

    24. apr 2024

    @luxus10 aha aha
    To je ako cez kopirak..došli argumenty ,otvárame imaginárne dvere našej vlasti a vyháňame nespokojných obyvateľov
    A ty čo nejdes preč,demokracia sa ti nepáčila,chceš režim
    Kuba alebo Rusko ?

    24. apr 2024

    Neviem preco, ale myslim, ze cielom "zdroja" nebolo nic ine, len spochybnit @viestta pre neznalych uzivatelov. Info so zdrojom nedava ziadnu vyuzitelnu info a uz vobec nie odpoved na krok mafianskej vlady. Ani to vlastne nerozoruje, len nahlodava neistych. No mame sa na co tesit🙈🫣

    24. apr 2024

    @nini1978 nechaj to tak. Veď toto je čistý holubí šach.

    24. apr 2024

    @nini1978 a boli niekedy argumenty?😁

    24. apr 2024

    @90909
    @ddaassuullaa
    Mne je neskutocne ľúto ľudí,ktori nechápu
    A neskutocne mi je na vracanie z tých,ktori tu ich neschopnosť rozlišovať dobro od zla využívajú na osobne’ mastenie vrecka
    Zapredanci ,chamtivci nemorálni

    24. apr 2024

    @nini1978 ale tie kecy, ako ide o obcana, o mier, pozor na tajne ciele PS, co chystaju ...blablabla👀🫣 pritom len eliminuju konkurenciu a trasu sa o svoje koryta, svoj luxusny pohodlny zivot bez prace a namahy a zneuzivaju na ti tych najjednoduchsich, socialne najslabsich.
    Ako im to moze vobec niekto tak slepo konzumovat?

    24. apr 2024

    @ddaassuullaa tak presne ,doslovne do bodky

    24. apr 2024

    @ddaassuullaa pretože tu máš na meter štvorcový neskutočné množstvo nerozmýšľajúcih ľudí. Ci su vyslovene hlúpi neviem, len nerozmýšľajú. Su to pasivne prijímače, ktoré následne papagajuju, co poculi. Krásny výsledok naše bohovskeho školstva. A ked sa im snazis vysvetľovať a argumentovať, vidíš, ze zhasina, lebo od nich niekto chce, aby pohli mozgom. Tie bezskrupulozne (zvyšné vyberané prívlastky ponechám na fantázii) existencie, ktoré sa na tomto všetkom vezú su kapitola sama o sebe.

    24. apr 2024

    @luxus10 nie, ja nikde nechcem odchadzat. Preco by som odchadzala? Toto je moja vlast, krajina kde zijem, kde pracujem, kde platim dane a odvody a vlada ako moj zamestnanec je POVINNA pracovat tak, aby som za svoje peniaze dostala vsetko co potrebujem. Vratane zdravotnej starostlivosti adekvatnej pokroku v medicine a vtedy ked ju budem potrebovat. Nic viac ani nic menej nechcem, len to aby vlada, parlament ako moji zamestnaci robili to, za co ich je platim. A kedze ich (aj) ja platim mam pravo ich kontrolovat, kritizovat a ziadat od nich aby pracovali pre mna. Vladna moc a stat su zamestnancami kazdeho jedneho obcana, dostali mandat aby vykonavali svoju pracu pre obcanov, nie pre seba a vybrane skupiny vyvolenych. Kazdy jeden obcan ma povinnost ich kontrolovat, kontrolovat kde minaju peniaze danovych poplatnikov, ktore im boli zverene. Kym toto vsetci nepochopia, budu nam vladnut diletanti, pretoze ich tam nominuju ti, ktori sa nechaju oblbnut ich recami.

    24. apr 2024

    ak sa takto deje kvoli odlivu lekarov, preco sa zatvaraju pohotovosti aj v mestach, ked ti lekari su? u nas sa rusi detska pohotovost aj napriek tomu, ze pediatri tu sú, dokonca su aj ochotni na tej pohotovosti sluzit. tym samozrejme nechcem povedat, ze lekari neodchadzaju ale asi to nebude jediny dovod, ktory maju na rusenie pohotovosti

    24. apr 2024

    @90909 suhlas, ale presne tento nerozmyslajuci vyber ruti SR do totalneho 💩. A potom taketo cosi pride a zahlasi, nech sa paci, tam su dvere? Nie, teraz je cas zacat nas pekne hyckat a zacat na nas robit, otocit to. My sa posnazime, aby sme mafii odvadzali nic alebo najnutnejsie minimum a budeme cakat, ako sa o nas v tom blahobyte postaraju.
    Uprimne je mi na 🤮 z obmedzenosti, kratkozrakosti a dovercivosti

    24. apr 2024

    @ddaassuullaa hej a keď inteligencia odíde, som zvedavá kto bude ťahať ekonomiku dopredu. Manuálni pracovníci ? Tí čo odvádzajú minimum, či žijú na dávkach ? Oni si vôbec neuvedomujú, že práve podnikatelia a ľudia s pridanou hodnotou tento štát držia aspoň ešte ako tak pokope.

    24. apr 2024

    @zuzka1117 mozno ta cvarga co je zalezena v desiatkach zbytocnych zaskodnickych polit stranach

    24. apr 2024

    @ddaassuullaa asi tak nejak. Ja uz mam toho obmedzeného myslenia akurát tak.

    24. apr 2024

    @ddaassuullaa myslim si, ze ti co su v "politickych trafikach" z vdacnosti poodkladani su rovnaki babraci ako ti co ich tam za "zasluhy" odlozili. Vsak si pozri ako sa riadia narodne parky, ktore vedu sami politicki nominanti. A to tam nie su ani "tri dni aj s cestou". Ty so myslis, ze podobny chmulo ako Olexa v TANEPe by bol schopni aj nieco ine ako len generovat pruser? A to je jedno ci to je suseda blondynky s Kittsee vo funkcii riaditelky Bibiany alebo ktokolvek iny. Toto je des a hroza tie ich politicke nominacie na akejkolvek urovni.

    24. apr 2024

    @viestta bok mi urve od smiechu teraz🤣🤣
    Zdrojarka ziada zdroj lebo ona ma zdroj, presviedca hlavne teba, ze pocet lekarov NARASTA....a potom opalcuje prispevok⬇️

    luxus10
    a za matovica sa zvysil pocet lekarov? trapne ste, ....

    Dnes o 12:37

    Ja uz fakt neviem, co si mysliet o spolubcanoch🤷‍♀️
    To je tak, ked sa treba ucelovo pacit vsetkym, ale to nejde

    24. apr 2024

    @ddaassuullaa fanklub ma svoje pravidla a musia sa dodrziavat aj keby si nakadili do huby. No co uz

    24. apr 2024

    @viestta jj, vsetko jasne, ale dalo ma to dole🤣

    24. apr 2024

    Ak tu prispevok zostane, tak davam ako vystrahu....co sa pecie a ze reci sa hovoria a chlieb sa je....

    Pripomienka☝️

    24. apr 2024
    24. apr 2024

    @ddaassuullaa samozrejme, že som na ten príspevok dala lajk nakoľko absolútne súhlasím s tým, že ste trápne....
    A ty vedies-ze si po jednom rozklikavas, kam som dala lajk. Boooze, hlboko klesas
    A kľudne ma nabudúce označ, nebude po.era 😁

    24. apr 2024

    @blondiee83 urobila som to zo zvedavosti, kolko palcov sa nazbieralo napriek tvojmu zdroju😉😁. Jasne, ze mi to prislo smiesne, necuduj sa mi. Inak kludne presviedcaj samu seba, ze to tak nie je🤷‍♀️.
    A kto tu klesol? Opat sa mozes kludne presviedcat🤷‍♀️, otazka uhla pohladu alebo charakteru. Nech sa paci. Ja som hodnoty nikdy neohybala, nemenila ako vietor (a vlastny uzitok) fuka. Takze tak.
    Aha, raz som ta oznacila a nereagovala si, co je uplne ok. Bola si to, co sa snazis podsunut mne?🤷‍♀️ ktovie, a je mi to jedno. Ale realny dovod nevidim

    24. apr 2024

    @ddaassuullaa zial, ludi asi zdroje nezaujímajú. Skôr uveria rôznym dojmom ako faktom.. mimochodom, nonstop ludi presviedcate, ze nazor a dojem nie je fakt. Ale zrazu aky opacny postoj. No šokovaná som 😁

    24. apr 2024

    @blondiee83 ty si moju reakciu vobec nepochopila, alebo nechces (tam sa priklanam). Isla som rad radom reagujuc na tvoje vlastne slova. Cize neprekrucaj. Si (ako) politik. Ani sa nesokuj sama seba.
    Zdroj si dala, nieco hovori, ale iba statisticky a nereflektuje na situaciu. Cize vyvratila si, ze pocet lekarov klesa, len nam stale chybaju "vysledky", preco je situacia horsia kazdym mesiacom. Udajne sa ti to nepaci, staci ze si nenapadko poukazala na nespravnu info. Ok. Tu uz zdroj nechces, nemas....
    A aj tak je na vine Matovic, ze lekari nepribudali🤷‍♀️ jasne, ze ma to rozosmeje.
    Tie dojmy sirene dezinfokanalmi radsej opomeniem. Este teraz mi vlasy stoja dupkom. Aj ked si zjavne nasli velikansku cielovu skupinu.

    24. apr 2024
    24. apr 2024

    @blondiee83 hhhhhahahahhahahahahahhahaahahahaha
    “No šokovaná som”

    24. apr 2024

    @blondiee83 tak keď už píšeš o tých zdravotníkoch...🤔ja som sestra na ARE už 19 rokov...sestier ku nám prišlo žalostne málo...čo si napísala -5-násobný nárast PRAKTICKÝCH sestier, to pre nás neznamená nič...také u nás robiť nemôžu.. áno .robia napríklad na geriatrii..ale ako???nevedia nič.. chodíme tam vypomáhať mi s vyplazeným jazykom a všade sa podpisujeme mi!!!a doktori?? samí doktori z Ukrajiny, ktorým nikto nerozumie...zo záchranky na seba pozeráme a nič...takže nehovor, keď nevieš...a za toto určite nemôže Matovič, ale vláda z pred kopec rokov pred ním...pretože aj do čiech chodím robiť a tam vidím ten priepastný rozdiel v našom zdravotníctve!!!

    24. apr 2024

    @ikuska27 tvoj nazor beriem, aspoň je založený na realnych skusenostiach z praxe.
    Mimochodom, ja nie som z tých, ktori tu chceli Ukrajincov, takže s tým na mňa ozaj nemusis takto vyrukovat. Prečo sa neucia po slovensky? Keď slov. lekár pride do Nemecka ci iných krajín, automaticky sa ucia jazyk danej krajiny ...

    24. apr 2024

    @blondiee83 to ja len na margo toho, že si hovorila že máme veľký nárast lekárov...🤷oni ozaj nevedia kde je sever..ťažko sa s nimi robí..a čo sme mali špičkových doktorov počas kovidu odišli, lebo ozaj už nevládali...😔 nám sestrám prišli pomôcť z iných oddelení, ale len boli na obtiaž, lebo túto robotu sa sestry učia roky...takže ozaj to zdravotníctvo ide rýchlo ku dnu...a keď chodím do čiech??to je úplne iný svet... normálne som mala nutkanie s celou rodinou tam odísť chvíľkami...🤷

    24. apr 2024
    nely93
    autor

    @blondiee83
    @ikuska27 o tom ze je sestriciek malo a ze je kopec dr z Ukrajiny mam aj ja info veru. Je to veľká bieda...A ešte koľko ťahajú hodín...Ale zas koľko porušili pohotovosti a všetko padne na TN.Mne dr čo robil v dca hovoril , aj v dca novinách bolo že dr u nás sú ochotní pracovať .A aj tak sa zrušila.

    24. apr 2024

    @nely93 jooj..to ma mrzí...toto, že aj by sa konečne niekto našiel a aj tak to zrušia 😔...

    24. apr 2024

    @ikuska27 ja s tymto súhlasím

    24. apr 2024
    nely93
    autor

    @ikuska27 samozrejme , povedal už roky sa striedajú ze tam problém nie je.Si zober taky co bývajú hore Vršatec atď, tu tie dedinky ..Ta Dubnica bola tak na skok aj pre nich.Teraz všetko do TN...Aj Bánovce zrušili tiež patria do TN.

    24. apr 2024

    @nely93 a vieš si potom predstaviť ako to vyzerá v TN 😱...ja som tam minule odbehla so synom z roboty... čakali sme tam dve hodiny a to bolo počas víkendu počas obeda...a čo potom že som si odbehla z práce...ale nedalo sa vziať nás skôr..bolo tam kopec maličkých detí a tie mali prednosť..ide len o to, že tam je to potom na strašne dlho, keď to má taký spád 😔

    24. apr 2024
    nely93
    autor

    @ikuska27 presne toto.. porušili tieto malé a potom ta jedna čo ostane tam to bude na hodiny .Kamoška bola s drobcom v tn a čakala 3h dostal injekciu proti zvracaniu. V dubnici by prešla aj pešo a nečakala by.Budu mat aj dr toho veľa a ľudia zas budú riešiť ako sa tam dostať a čakanie.

    25. apr 2024