semodka
15. aug 2021
98 

Takto vonia leto

U nás je to jasné. Keď sme sa nasťahovali do domu a mala sa nám narodiť dcéra, zasadili sme pred jej izbu broskyňu. Tento rok máme z nej prvé plody. A to vám poviem, tá vôňa domácich broskýň je nebo! A presne tak vonia limitovaná edícia tekutého mydla od Balea. A teda tak budú voňať celé minúty aj vaše ruky. Plus ako bonus tam zacítite vanilku. Mydlo28 krásne pení, nie je lepkavé a neminiete litre vody, kým ho zmyjete z rúk. U nás vyhralo toto mydlo prvé miesto z celého štedrého balíčka DM produktov, ktorý sme dostali na testing.

Ak Vám je tohto voňavého leta málo, môžete si k tomu pribaliť kokosový28 dezodorant, ktorý ma nesklamal ani v ten najhorúcejší deň, a piñacoládu v podobe šampónu. Sprchový gél ma dokonalo uzemnil a pripomenul mi večernú prechádzku pri mori. Viete, takú tú, ak ste to s tými letnými vôňami prehnali a po celom dni sa chcete nadýchať chladného morského vzduchu. 

Vlhčené vreckovky s 99% obsahom vody a čistiaci gél16 sú taká moja samozrejmosť, no musím sa poďakovať, lebo tento silikónový obal na gél s Timonom nám do zbierky chýbal. Vôňa je jemná, nerušivá. Ja mám však radšej tie výraznejšie. Čo sa týka obrúskov6, malé balenie je fajn do malých kabeliek či ruksakov, do klasicky veľkej prebaľovacej tašky však aj naďalej budem voliť inú značku, kvôli praktickejšiemu uzatváraniu. Toto lepiace nám až tak nevyhovuje. 

Testovala celá rodina 

Čo musím priznať, detská kapsička a nápoj 11zmizli tak rýchlo, že som nestihla ani žmurknúť, nieto ešte ochutnať. Nebyť fotiek, ani neviem, aké príchute sme dostali. No kapsičky babylove sú u nás najnakupovanejšie - chuťovo nám vyhovujú a sú cenovo najprístupnejšie. Karoli zatiaľ pije len čistú vodu, takže ovocný nápoj vypil na dúšok Riško. Chutil mu tak, že sa až „zabudol" podeliť :D . 

Najobľúbenejšou vecou14 sa (pre mňa prekvapivo) stala pandová fľaša.14 Má športový uzáver a presne deň trvalo, kým sa Karolína naučila ju otvárať. Zubami. Akože, mne to nevadí, lebo veď aspoň si ho nechytá (špinavými) rukami. Vrchnák z fľaše sme stratili asi v priebehu desiatich minút, čo sme boli mimo domu. Nevadí, nám nechýba. Ak nám otvorená fľaša spadne na bok, netečie, ani keď je plná. Ak ju však otočíte dolu hlavou, otvorená vytečie. Zatvorená krásne drží. 

Mužský gél do sprchy 4in1 som dala testovať Zúbkovi. Hneď ocenil komplexnosť výrobku - on nám, ženám, nerozumie, na čo máme mať 3 produkty na tri partie tela. Tu je všetko v jednom28, plus chladivý efekt. On ale miluje studenú vodu, takže o chladivom efekte mi bohužiaľ viac povedať nevedel. Testoval aj antiperspirant. No keďže je to (môj) chlap, za úspech beriem už to, že na nič nefrflal. Čo som si mohla všimnúť ja, tak muž nesmrdel, sprej28 nenechával žlté fľaky a ani biely poprašok som na tričkách nevidela. Gél na vlasy som dala otestovať bráškovi a pochvaľoval si. Videl krajší lesk na vlasoch 28a nemal ich ani zlepené, ani spľasnuté. Tvrdí, že pri pomere cena-kvalita, je spokojný. 

Čo sa týka opaľovacích prípravkov17, je to taká klasika. Zložením neohúrilo, no musím vyzdvihnúť tyčinku s faktorom 5016. Je to fantastická praktická vecička, ktorú máte ako poistku hodenú v kabelke. My sme ju využili hneď niekoľkokrát - na výlete, keď sa zrazu vyjasnilo a bála som sa o detské plecia a nosy, keď si mamina zabudla natrieť tetovania a spomenula si uprostred dňa na rozpálenom mestskom asfalte, a keď kamoške vytiekol opaľovací olej v taške. Nepríjemné. No s tyčinkou 16sa vám to nestane. Nezanecháva mastný efekt ani nepríjemný film, pekne sa rozotrie a nesmrdí. Sprej s faktorom 20 mi vôňou pripomína leto z detstva. Neviem, či nás mamina natierala výrobkami od dm alebo prečo mi to spravilo taký flash, no ja som sentimentálna, a teda už neobjektívna. Ľahko sa však rozotiera, rýchlo sa vpije a zanechá krásne lesklú pokožku.

Všeobecne sú u nás produkty dm veľmi obľúbené a tento balíček to len podčiarkol. Ďakujeme ešte raz za dôveru, veľmi si to užili. Celá rodina <3

#test_dm31 #recenzia 

Len ta poopravim,netestoval sa gel na vlasy, ale gel na opalovanie 😁

16. aug 2021
semodka
autor

@cuculiatko88 😂😂😂😂my nevieme citat a on si ho dáva na vlasy 😂😂😂😂😂😂 musím mu zajtra zavolať 😅 ale je spokojný 😅 tak je to dobrý či zlý gel ? 😂😂😂😂 och či som sa teraz dobre pobavila na náš účet 😂 alebo účes? 😂😂😂🤍

16. aug 2021

Začni písať komentár...

Odošli