simeab
25. apr 2019
200 

Milva-Prvá pomoc pre moje vlasy

Hneď na úvod sa chcem poďakovať #konik_testuje, že ma vybrali na testovanie týchto úžasných šampónov.
Moje vlasy sú po sťahovaní čiernej farby. Chcela som niečo bledšie, no nedokázala som si na to zvyknúť a mám zase čiernu, veľmi zničené suché, no pritom sa mi pokožka mastnie. Nedokázala som zohnať žiadny sampón na mastnú pokožku a suché vlasy. Keďže kojím, začali mi do toho padať aj vlasy 😫

Ako prvý som vyskúšala Garlic&Quinine

Že čo cesnak ako to môže voniat? A vôňa bola úplne úžasná. Šampón je čírej farby a hustota je trochu redšia ako ostatné šampóny. Musela som si dať o trochu viac ako si dávam. A táto kominacia je pre moje vlasy super. Podporuje rast vlasov a zabraňuje vypadávaniu. Extrakt z cesnaku odstraňuje škodlivé toxíny z hlavy, takže mi tak skoro nemastneli. Umývala som si vlasy každý druhý deň a teraz vyzdrzali aj 3-4 dni.

Ako druhý som skúšala Babassu oil&Garlic. Pomáha proti vypadávaniu vlasov a posilňuje prirodzený rast vlasov. Odstraňuje škodlininy z pokožky.

Moje vlasy po použití šampónu boli lepšie hydratované, neboli také suché a mali pekný objem. Taktiež by mi sadol na moje vlasy.

 

Pokračujem v testovaní, ani sa mi už nechce ísť ďalej, lebo tieto dva šampóny sú úžasné no nedalo mi nevyskúšať.

Argan oil&Biokeratin 

No... veľmi milo som bola prekvapená. Arganový olej vyživuje suché a poškodené vlasy, čo ja mám vždy, keď som si umývala na temene chuchvalec suchých vlasov, a po použití tohto šampónu, som to až také nemala. Bolo pekne lesklé a hydratované. Biokeratin pomáha, aby sa vlasy nelámali. Mne sa nelámu mne, skôr padajú. Aj sa mi po použití skôr mastneli, takže mi moc nesadol.

No a posledný bol Macadania oil&Quinin

Macadaniovy olej privádza späť k životu vlasy tým, že ich zmäkčuje a vyživuje, a chráni vlasy pred nepriaznivými vplyvmi prostredia.

Chinín zastavuje vypadávanie vlasov, no po použití šampónu som žiadny rozdiel nevidela. Samozrejme preto, lebo ho asi treba používať dlhši, aby začali rast vlasy...

Zhrnutie: šampóny veľmi pekne voňajú, hustota je trochu redšia. Mohla by byť hustejšia, potom sa tak rýchlo neminie...

Môj 🔝je cesnakový s chinínom 😊😊

Ďakujem za testovanie a že som konečne našla šampón, ktorý vyhovuje mojim vlasom. 😊😍

#test_milva2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli