yvanielka
12. feb 2017
396 

Recenzia na Vichy Dermablend 3D: Ešte že som si ho nekúpila ja!

Ešte že som si ho nekúpila ja!

...bola moja prvá reakcia tesne po nanesení Vichy Dermablend 3D.

Na tvári maska, veľmi zvýraznené kontúry a suchšie miesta na pokožke, no skrátka nie. Ale asi 20 minút po nanesení som si všimla, ako keby sa s mojou pokožkou "zžil" a vyzeralo to omnoho prirodzenejšie, tvár bola vyhladená, zjednotená. No z prvotného sklamania do radosti.

Môj názor je, že je to make-up s ktorým sa v prvom rade treba naučiť pracovať. Jeho konzistencia je o dosť hutnejšia a ťažšia ako u iných korekčných makeupov, a preto jeho zapracovanie trvá o niečo dlhšie, ale matný a korekčný efekt je určite viditeľný.

Neviem si predstaviť, že by som si ho aplikovala každý bežný deň, využijem ho skôr príležitostne, na bežný deň keď som doma s dcérkou a nejdem do práce, iba na prechádzku, tak sa väčšinou nelíčim, ale ak chcem vyzerať aspoň trochu k svetu snažím sa dostať celkovú úpravu tváre tak do 5-10 minút. Rada sa líčim v kľude a teda viac ako tých 10 minút mi moja jeden a pol ročná víchrica málokedy dovolí 🙂 Teda neviem či som ľavá, ale jeho zapracovanie do tváre tak aby som bola spokojná s výsledkom mi trvalo ozaj celkom dlho.

Moja pleť je zmiešaná, ale citlivá so začervenanými miestami, v tomto smere mi Dermablend 3D vyhovoval. Ibaže na lícach mám pár trochu suchších miest a mala som pocit, že práve tie dosť zvýraznil. Ale pre mastnú/zmiešanú pleť so sklonom k nedokonalostiam je ako stvorený.

Nanášanie som najskôr skúšala s hubkou a štetcom, ale zistila som, že lepšie sa mi Dermablend 3D zapracováva klasicky s prstami, hubkou som ho potom už iba "doťukala". Veľká výhoda je, že ho stačí ozaj málo na celú pleť.

Testovala som odtieň 15 Opal, v zime som veľmi bledá takže som volila najbledší odtieň, ale veľmi som netrafila. Je na mňa príliš bledý, zrejme aj to sčasti spôsobovalo ten maskoidný efekt. Skúsim zohnať vzorku toho tmavšieho a ešte mu dám šancu sa predviesť 🙂 A po pár hodinách bolo, aspoň u mňa, ale potrebné tvár prepudrovať púdrom, aj keď zo začiatku bol finiš ozaj matný, ale to neberiem ako nejaké veľké mínus.

Plusy:

- veľká krycia schopnosť

- neupcháva póry

- matný efekt

- jemná nevtieravá vôňa

- veľmi elegantné balenie

Mínusy:

- efekt masky pri nedôkladnom zapracovaní

- aj mierne suchšie miesta veľmi zvýrazní

- 16 hodín nevydržal

Ďakujem #konik_testuje za možnosť otestovať Vichy Dermablend 3D 

👌🏾pekna recenzia 😉

12. feb 2017

@janicheck1993 Ďakujem 🙂

12. feb 2017

Ahoj @yvanielka, ďakujeme za recenziu a mrzí nás, že ti make-up až tak nesadol. Samozrejme nemusí vyhovovať všetkým, to je normálne. Podľa tvojich fotiek však odhadujem, že viac by ti mohol sadnúť fluidný make-up Dermablend, ktorý má tekutejšiu textúru a je určený najmä na zakrytie farebných nedokonalostí 🙂

23. feb 2017

Pene ste to napisala.Wau. Ja by som chcela skusit otien 25 alebo 35 ale neviem ci nie su moc tmave.

23. máj 2020

Začni písať komentár...

Odošli