simi17
    26. aug 2020    Čítané 188x

    💜💚 Testovali sme DIXI Svište 💙💖

    Ahojte! 🙂 

    Na začiatku tejto recenzie, by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za možnosť testovať túto super kozmetiku. 🙂

    Keďže mám dve detičky, ktoré milujú kúpeľ s rôznymi šampónmi, toto testovanie bolo stvorené pre nás. 😊

    Balíček obsahoval 3 rôzne vône sprchových gélov a šampónov v jednom, a to s vôňou Sladkosť cukríkového sna, Sviežosť a sila hôr a Šťavnatosť jahôdok a malín, jeden šampón na vlásky s vôňou Šťavnatosť jahôdok a malín a v rovnakej vôni bol aj sprej na ľahké rozčesávanie vláskov. Okrem toho sme si tam našli aj pexeso a omaľovánky. 😍

    Hneď ako sme balíček otvorili, začali sme ovoniavať a vyberať ten naj 🙂...

    ...a, samozrejme, aj podľa farby obalu si každý hneď vybral svoje. 🙂

    Matúško si vybral vôňu Sila a sviežosť hôr v modrom obale a Sladkosť cukrikového sna v žltom. 🌲🌳🍬

    Zojinka, samozrejme, vďaka “pinkovému” obalu si privlastnila sprcháč a šampón na vlásky Šťavnatosť jahôdok a malín a sprej na vlásky pre ľahšie rozčesávanie v tej istej vôni. 🍓

    A po celom dni sme večer išli na to...🛁

    Najviac zo všetkých nás očarila vôňa modrého - Sila a sviežosť hôr. Tá sa naozaj vydarila 👍🏼👍🏼👍,  ale krásne vonia aj ružový - Šťavnatosť jahôdok a malín. Tieto 2 boli u nás top 🙂😍

    Žltý - Sladkosť cukrikového sna, je príliš sladký a ten nám nie až tak veľmi pasoval 🙈

    Všetky maju intenzívnu vôňu, dlhú výdrž a super penia 😊

    No, a nakoniec sme s dcérkou vyskúšali sprej na ľahké rozčesavanie vláskov...

    Keďže má Zojka veľmi jemné vlásky, často sa jej “chlpia”, ale vďaka tomuto spreju išlo rozčesávanie ľahko a bez aukania 🙂 Navyše jej ostali vlasky krásne hladké a voňavé.

    Táto skvelá kozmetika je šetrná k detskej položke, je bez syntetických farbív, bez parabénov, bez silikónov a navyše si prídu na svoje aj vegáni 🙂

    Tejto kozmetike určite ostaneme aj naďalej verní a budeme ju radi odporúčať aj ostatným, ktorí ju ešte nevyskúšali 🙂🙂🙂

    Ešte raz ďakujeme ❤️❤️❤️

    #test_dixi #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    lavazzake
    26. aug 2020    Čítané 1230x

    Svišti na DIXI "hřišti"

    No, takže sme dotestovali DIXI... No, dotestovali ako dotestovali. Keďže Dixi sa u nás používa dlhodobo, tak som skôr prehĺbila a zahlbila sa do nových vedomosti. Napríklad som podľa obalu zistila, že som svišť - dokážem naraz pribrať až 4 kilá 😂.  Čo, mimochodom, určite dokážem aj teraz za pár dní, kedže práve sedím s mužom v aute a smerujeme do Bratislavy na predĺžený víkend... Deti sú u babky, muhahaaaaa... No, ale teda k veci. Keď už sme testovali, rozhodla som sa trochu hlbšie kuknúť na výrobcu, Obchodný register, základné imanie, účtovné závierky a tak 😂. Žartujem, zaujímalo ma, čo je to za firmu. Takže... Budúci rok bude strašná žúrka, lebo firma oslávi 30 rokov existencie, čo je pri našom, občas celkom búrlivom podnikateľskom prostredí, slušná výdrž. Spoločnosť sa volá Herba drug s.r.o. a (ako vám už zrejme docvaklo), je slovenská, sídli v Smižanoch, a teda dáva prácu aj ľuďom z východu a ako vieme, tu nič nie je... 

    Toľko k výrobcovi. Poďme k výrobkom. Oceňujem dizajn pikslí, sú fakt pekné, farebné, deti upútajú na prvý pohľad. Keďže deti sú špongie a nasávajú všetky infošky (aj tie, ktoré by nemuseli), je skvelý nápad s bublinami a easy faktami o našej faune a flóre. 

    Zloženie je napísané čitateľnými písmenami, nie ako to občas býva, že čítaš blchy pod mikroskopom. Je to chémia, jasné, nebudeme sa tváriť, že sa umývame výluhom zo žihľavy, ale tých zložiek nie je tristo, čo oceňujem, a ako vraví obal (a nemám dôvod mu neveriť), výrobky sú bez syntetických farbív, parabénov či silikónov. Komu na tom záleží (ja práve žujem hot-dog, čiže som jasná), zloženie je vegánske. 

    Na to, že výrobcovia sú Slováci a, nerobme si ilúzie o našom eko zmýšľaní, na obale je perforovaný pásik, prostredníctvom ktorého sa oddelí fólia od piksle a šup do recyklačnej nádoby. Týmto pozdravujem všetkých turistov, ktorí po sebe nie sú sposobilí zniesť z kopca prázdnu plastovú fľašu od minerálky (zabite ma za moralisticke okienko, nedalo mi). 

    Poďme k vlastnostiam výrobkov. Ja ako matka dzecí, ktoré sa každú chvíľu niekde tralalákajú, veľmi oceňujem, že sa dá kúpiť sprcháč a šampón v jednom. Ženy, nebuďte upejpavé, vieme, že chlap s pikslou sprcháču umyje gule, vlasy, auto a ak máte to šťastie, aj okná, takže deti túto dvojkombináciu dávajú s prehľadom. 

    Ja osobne som vysadená na vône, parfumy, aromaterapiu, chlap nech je škaredý, ale nech vonia. Takže ako prvé som všetky výrobky ovoňala. Z niektorých by som sa aj napila (našťastie mám v hlave o to kolečko viac ako kôň, vďaka ktorému nepijem z vedra). Voňajú krásne, čo skonštatovali aj moje tri svišťatá. Dokonca aj pubiška vzala na milosť sprcháče. A to som čakala niečo v zmysle: "Mamaaaa, seriózne, so svištom?" Vzala Dixi na milosť až tak, že čmajzla jeden sprcháč a s vycereným, ešte čiastočne mliečnym chrupom, oznámila sestrám, že kto sa ho dotkne, zomrie strašnou smrťou. 

    Konzistencia je veľmi fajn, nie sú natoľko hutné, aby sa ako sopeľ ťahali po pokožke (aj to sme už zažili), ale ani také riedke, že treba pol fľašky na jedno umytie. Čo nie je podstatné pre mňa, ale pre moje krpaté kardinálne, super penia. Kto čítal jednu z recenzií, vie, že to vyskúšali veľkoplošne. 

    Je super, že vlásky sú po umytí hebké a pokožka nie je vysušená, čo u nás býva problém, keďže krpaté majú sklony k atopickému ekzému. 

    Takže to zhrniem. Som ozaj vďačná, že nám bolo umožnené zúčastniť sa testovania, pretože sme vlastne vedeli, do čoho ideme a že ideme dobre. Ale na druhej strane ma testovanie "donútilo" prizriet sa výrobkom bližšie, a to nie je na škodu. Výrobkom Dixi ostávame v našej domácnosti verní, ak by náhodou niekto nevedel, nepoznal, tak Dixi má skvelé veci aj pre dospelých, aktuálne si napríklad fičím na ich sprcháčoch pre dospelých, čierne hrozno je fakt pecka. 

    Takže Dixi, ďakujem za možnosť a odporúčam všetkými desiatimi 😊. 

    #test_dixi #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    kajkach
    24. aug 2020    Čítané 127x

    Svište od teraz súčasťou rodiny

    Kúpeľ je neodmysliteľná časť nášho dňa s drobcami. Deti sa pri kúpaní uvoľnia, aj si oddýchnu. Tak som sa veľmi tešila, keď sme sa dostali do výberu na testovanie kozmetiky pre deti Dixi - Svište a vôbec ma nesklamali. Balík prišiel krásne zabalený a ostala som veľmi milo prekvapená, koľko produktov sme dostali na testovanie. (Šampón a balzám Šťavnatosť jahôdok a malín, Šampón a sprchový gél Sviežosť a sila Hôr, Sprej na ľahké rozčesávanie, Sprchový gél šťavnatosť jahôdok a malín, šampón a sprchový gél Sladkosť cukríkového sna). Naše svište boli veľmi zvedavé, čo sú to za zvieratká na obale, a tak sme sa čo-to o nich dozvedeli. Som rada, že práve toto naše slovenské zvieratko vybrala značka za svojho maskota. 

    Deťom sa veľmi páčilo pribalené pexeso a maľovanky. Musím povedať, že obaly sú nesmierne prepracované, krásne farebné kresby a na zadnej strany zaujímavosti o zvieratkách a rastlinkách z nášho Slovenska. Všetky informácie sú dostatočne čitateľné. Taktiež kvitujem vrchnák, ktorý sa dobre otvára aj s mokrými namydlenými rukami a tiež obal, čo sa týka recyklácie, je možné dať do separovaného odpadu, odrobiť popisovú časť. Tejto značke ostaneme verní, keďže som si pozerala aj cenu, a tá sa mi zdá za detskú kozmetiku prijateľná, aj obsah 250 ml je akurát. Tešíme sa na ďalšie produkty od tejto firmy. Naši svišti si z neho robili aj penu. Dokonca aj nášmu ocinovi sa páči vôňa Sviežosť a sila hôr, tento sme minuli ako prvý. 

    Musím o tomto produkte v superlatívoch, aj čo sa týka spreja na rozčesanie, je skvelý. Nie len rozčeše, ale aj pekne uhladí vlásky a vôbec nemastnejú rýchlejšie ako inokedy. Vyskúšala som na deťoch, aj na sebe, na dlhých vláskoch, raz dva rozčesané a pekné lesklé. Páčila sa nám vôňa aj konzistencia produktov, nemám im ani čo vytknúť. Keď som uvažovala, ako budem túto recenziu písať, vravela som si, že nejaký mínus musia mať, a tak som si dala záležať a dokonca som si s produktami umyla oči a vôbec ma neštípali. Z čoho som ostala nesmierne prekvapená. Sú to skvelé slovenské produkty, dopodrobna prepracované. Pokožka aj vlásky sú po nich hebké, svieže a krásne voňavé. 

    Odporúčam všetkým maminkám. 

    #test_dixi  #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    risolino
    23. aug 2020    Čítané 152x

    SVIŠŤOMÁNIA počas našich letných mesiacov

    Na začiatku sa chceme poďakovať za možnosť testovania výrobkov z radu DiXi Svište. Veľmi sme sa tomu potešili, lebo akurát sme s manželom zvažovali, keď deti tak rýchlo rastú, že akú kozmetiku pre nich vyberieme a kúpime. Takže toto testovanie prišlo vhod a v tej správnej chvíli.

    Jedného dňa prišiel kuriér a priniesol nám balíček. Drobci sa pustili do otvárania... to bolo ochkania a hneď si to pekne rozdelili... „Ty, Paulínka, budeš mať ružové a fialové a ja budem mať žlté a modré,“ povedal Samko. Na to nasledovali otázky... typu: Kto vymyslel taký krásny obal? Koho to bol nápad? Skúmali farby, zloženie, vôňu... Ja budem voňať po jahôdke, malinke, a ja sladko cukríkovo alebo sviežo horsky... to boli prvotné konštatovania našich drobcov... takže farby, obaly zaujali a vône tiež... hneď aj tatík a aj ja sme museli ovoniavať. Radosť bolo ich pozorovať.

    Jednotlivé šampóny a sprchovacie gély skúšali každý deň na striedačku. Popritom sme vymaľovali obrázky, hrali pexeso a Samko, ako zberateľ nových poznatkov a vedomostí, si hneď všimol: „Maminka, sú tu aj informácie o zvieratkách!“ Takže sú to aj šampóny a sprchovacie gély, pri ktorých sa aj niečo naučíte a dozviete.

    Teraz si predstavíme jednotlivé druhy:

    Šampón a sprchový gél Sviežosť a sila hôr (Horské dobrodružstvo) sa u nás vyskúšal ako prvý. Používa sa na vlasy a telo. Náš drobec je stále v pohybe, takže sa mu akurát hodí. Zaujala nás vôňa, je super svieža, oproti tým ďalším, kde skôr ide o sladkastú vôňu.

    Šampón a sprchový gél Sladkosť cukríkového sna (Cukríkový svet) poteší asi všetky deti... sladký a veľmi (aspoň podľa mňa) prenikavá vôňa. Tá bodovala u nás alebo skôr u našich drobcov... najviac sa používala a zistila som, že tú vôňu bolo ešte aj na druhý deň cítiť v kúpeľni.

    Naša Paulínka zbožňuje jahôdky a malinky... keď si niečo vyberá, tak je to s príchuťou jahôd alebo malín. A k tomu ružová a fialová farba sú najobľúbenejšie. Takže ružový obal výrobku Sprchovací gél Šťavnatosť jahôdok a malín zaujal. Je to gél so šťavnatou ovocnou vôňou čerstvých jahôdok a malín. Ale pri tomto to nebolo top one. Proste cukríky u nás bodovali (a to naše deti cukríky až tak nejedia), ale tá vôňa ich zlákala... Vo vnútri fialového obalu je Šampón a balzam na vlasy Šťavnatosť jahôdok a malín so šťavnatou ovocnou vôňou čerstvých jahôdok a malín... tento šampón zaujal, krásne penil a potom sa ľahko rozčesávali vlásky našej princeznej. Takže aj uľahčuje rozčesávanie vlasov. Očká tiež neštípali. Vlásky sme aj podstrihli a potom pôsobili bohatšie.

    Dixi Svište Sprej na ľahké rozčesávanie vláskov Šťavnatosť jahôdok a malín je super... so šťavnatou ovocnou vôňou jahôd a malín, raz dva vlásky rozčesané. Tento pomocník pre detské vlásky uľahčuje nielen rozčesávanie, ale aj zanecháva vlasy príjemne voňavé. Sprej sa môže nanášať na vlhké, ale aj suché vlásky a nemusí sa oplachovať. Nejedna maminka tiež vyskúša a ja som nebola výnimkou 🙂.

    Na záver chcem ešte raz poďakovať za možnosť testovať výrobky z radu DiXi Svište. Neviem, či by sme ich kúpili bez tohto testovania. Možno áno, možno nie. Naše deti najviac zaujal šampón a sprchovací gél Sladkosť cukríkového sna (asi chceli mať sladké sny 🙂), aj keď aj tie ďalšie veľmi nezaostávali. Z pohľadu rodiča, za mňa, tento žltý - Cukríkový svet, by som dala na posledné miesto. Mňa najviac očaril ten modrý, Sviežosť a sila hôr. Taká nie silná vôňa a hlavne niečo svieže, najmä v týchto horúcich letných dňoch. Deti si ich obľúbili... všetkým odporúčame vyskúšať a možno si aj vy nájdete ten „svoj obľúbený“.

    #test_dixi a #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    mikiella
    23. aug 2020    Čítané 170x

    Prišli k nám neodolateľné DIXI SVIŠTE ❤️💙💛💖

    Skončilo nám naše 💛prvé testovanie💛, a to testovanie so setom prípravkov pre malých svištíkov 👦🧑 DIXI SVIŠTE ❤️. Určite sa chcem veľmi pekne poďakovať Modrému koníku 💙🐎 za možnosť testovať tieto 🔝produkty. A idem sa teda s vami, úžasnými mamičkami, podeliť o naše dojmy.

    Určite každá mamička zbožňuje, ak jej detičky voňajú. Ak vám ich chvália, ako sa o ne krásne staráte. Napríklad aj taká pani učiteľka v škôlke či v škole. Mňa osobne to poteší 🤗 a s DIXI SVIŠTE je úspech zaručený👌. 

    My jednoducho milujeme ich vôňu 🍭🍏🍓 Malý synček Miško (4r.) mi stále pri sprchovaní povie: ,,Mama, chcem voňať." 🙈 Tak mu musím "postláčať" pri nošteku 👃 šampón, aby ho voňal a povie na to: ,,Hmm, toto fajné." 😄 Náš nový rituál 😂  

    Oceňujem farebné a pútavé balenie so svištami, ktoré detičky ihneď zaujme.

    Toto, čo vidíte na obrázku hore 👆, je od začiatku testovania môj 🔝 pomocník, ktorého sa nevzdám, aj keď sa minie. Dcérka Sofinka (7r.) si ho nastrieka, či už na suché, alebo mokré vlásky, a krásne si ich rozčeše sama. 

    Mimochodom, aby som nezabudla, aj ja si ho požičiavam 🙈😂 

    V skratke zhrniem, čo moje detičky a mňa najviac zaujalo. 

    • PÚTAVÝ OBAL ❤️
    • ÚŽASNÁ VÔŇA ❤️
    • SPREJ NA ROZČESÁVANIE ❤️

    Na záver snáď toľko, že značke DIXI SVIŠTE ostaneme verní. A cena 💶, čo som pozerala, je bezkonkurenčná. 👌🔝👆❤️ 

    #test_dixi  #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    martina0407
    22. aug 2020    Čítané 118x

    DIXI Svište 🙂

    Na začiatok by som sa veľmi pekne chcela poďakovať za možnosť testovania výrobkov od Dixi Svište 😉

    Takýto krásny, voňavý balíček sme dostali na testovanie 😁

    Samozrejme, museli sme hneď vyskúšať...

    Mojej dcérke Laurinke sa hneď zapáčil (podľa jej oblúbenej farby fialovej) Šampón a balzam na vlasy - štavnatosť jahôdok a malín 🍓

    A keďže sa nechce vôbec česať, tak stále som počúvala len: "Aaaau, mňa to bolí 🙈". A to som ju ani nezačala česať 😆 Tak skvelý pomocník, pre mňa toooop výrobok, je sprej na ľahké rozčesávanie vláskov Dixi Svište - tiež štavnatosť jahôdok a malín 🍓

    Takto vyzerali vlásky pred:

    A takto krásne po 😍

    Rozdiel neskutočný.

    Ďalej sme testovali šampón a sprchový gél sladkosť cukríkového sna... Tá vôňa je nádhérná 😍

    A STARŠIA DCÉRKA VIKTORKA TESTOVALA SPRCHOVÝ GÉL ŠTAVNATOSŤ JAHÔDOK A MALÍN🍓🍓

    Veľmo sa mi páčI na týchto výrobkoch, že sú krásne vôňavé, super penia... A hlavne, že sú šetrné k detskej pokožke👌

    Dermatologicky testované👌

    Bez syntetických farbív👌

    Bez parabénov👌

    Bez silikónov a majú vegánske zloženie 👌

    A tiež sme si prečítali aj na zadnej časti niečo o zvieratkách, čo je tiež veľké plus, pretože ja osobne som sa s tým ešte nestretla a kupujeme veľmi veľa výrobkov detských sprchových gélov rôznych značiek 🙈

    Ďakujeme ešte raz 🙂

    #test_dixi #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    lypka
    22. aug 2020    Čítané 119x

    DIXI a sme čistí 🙂

    Klik sem, klik tam, súťaže a testovanie občas postláčam 🙂 Tak to bolo aj s testovaním výrobkov Dixi, skúsim šťastie, vo výber v podstate ani nedúfam, však mám šťastie v láske :P

    A búúúm, svieti správa, že našich nezbedníkov vybrali na testovanie, musím sa prizrieť na foto, ktorú som pridala k súťaži, či tam náhodou neboli ufúľaní a nemali sme šťastie preto 😀

    Ale teraz k veci. Sprcháče a sprej boli dodané expresnou rýchlosťou. Otvorili sme krabicu a prekvapenie, penové kúsky, to bola paráda - mojim lotrom by stačili aj tie, hneď sa s nimi poobhadzovali a prišli na to, že tam je aj iné bohatstvo. Sprcháče, šampón, sprej na rozčesávanie vlasov, pexeso a obrázok na vymaľovanie.

    Veľmi ich potešilo, že sú 4, takže sa ujde každému. Tak najstaršia si vzala malinovo-jahodový šampón s balzamom, starší syn sviežosť hôr, blondiačik si vzal cukríčkový a najmenšiemu 5-mesačnému nechali malinovo-jahodový sprcháč (to som sa dozvedela až po tom, ako som prišla na kontrolu do kúpeľne, či je slečna už hotová a ona sa celá poumývala šampónom s balzamom na vlasy, lebo sprcháč je Jakubkov. Až keď som jej povedala, že jemu stačí čistá voda, rozžiarili sa oči a vaňa bola obsadená ďalších 15 minút 😀).

    Nejdem Vám písať o zložení, lebo poviem Vám pravdu, ani ho nečítam. Nás zaujali hlavne krásne obaly a vône. A musím Vám povedať, že keď máte doma lenivého prváka, ktorý nechce ani za svet čítať, tak tie info o zvieratkách na druhej strane sú perfektné. Chceš plnú vaňu? Prečítaš mi aspoň dva sprcháče 😀 Áno, viem, je to vydieranie, ale u nás je povolené 😀

    A ten sprej, to je normálne záchrana. Mali sme aj inú značku, ale nebol taký dobrý. A teraz, keď sa blíži september a bude treba česať hneď ráno a rýchlo, tak bude úplná topka.

    A čo je super, vône neostávajú len v kúpeľní, ale aj na tele, osobná skúsenosť, ja som si ukradla troška šampónu a manžel prišiel voňavý ako cukrík (neviem, aké mal úmysly 😀). 

    Tak čo dodať na záver, asi len to, že pri tých mojich klikačkách som mala šťastie práve v tomto testovaní. Keď uvidíme sprcháče, tak prihodíme do košíka, lebo aj chlap zhodnotil, že dlho nevydržia. A tak ďakujem Modrému koníku za výber a Dixi za produkty.

    #test_dixi #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    carmen238
    22. aug 2020    Čítané 156x

    Naše voňavé testovanie s Dixi svište

    Prežili sme 2 týždne sladkého voňavého testovania s Dixi svišťami. Veľmi nás potešila správa, že naše deti budú mať možnosť otestovať šampóny a sprchovacie gély z radu Dixi svište. Voňavý balíček dorazil a obsahoval 5 výrobkov Dixi svište a pre zábavu aj maľovanky a pexeso. Naše deti sa potešili celému obsahu balíčka, ako vidíte na fotke, ešte aj penovým guličkám, ktoré sme mali po celom dome 🙂 

    Teraz by sme Vám radi predstavili výrobky Dixi svište, ktoré sme testovali:

    1. Dixi svište Šampón a sprchový gél Sviežosť a sila hôr - modrý

    Na zadnej strane sa okrem zloženia dočítate aj o orlovi skalnom a svišťovi vrchovskom.

    2. Dixi svište Šampón a balzam na vlasy Šťavnatosť jahôdok a malín - fialový

    Na zadnej strane sa okrem zloženia dočítate aj o líške hrdzavej a lesnej jahode.

    3. Dixi Svište sprej na rozčesávanie vláskov so šťavnatou ovocnou vôňou jahôdok a malín

    4. Sprchový gél Šťavnatosť jahôdok a malín - ružový

    Aj na obale tohto sprchovacieho gélu sa dozviete o svišťovi vrchovskom a o lesnej maline.

    5. Šampón a sprchový gél Sladkosť cukríkového sna - žltý

    Na obale tohto sprchového gélu sa tiež dozviete o svišťovi vrchovskom, aj o kačke divej.

    Sprchovacie gély sú dermatologicky testované, majú pH šetrné k detskej pokožke, sú bez syntetických farbív, parabénov a silikónov a majú vegánske zloženie.

    Dcérka má dlhé vlásky a niekedy ich ráno rozčesať dá dosť zabrať. Vyskúšali sme sprej na rozčesávanie vláskov s krásnou sladkou vôňou jahôd a malín a vlásky sme mali rozčesané bez plaču a oveľa ľahšie a dokonca krásne sladko voňali.

    Takéto krásne lesklé a voňavé vlásky mala dcérka po použití šampónu a balzamu Dixi svište. Neodolala som a šampón a balzam na vlasy som musela použiť aj ja a moje vlasy sa leskli a krásne sladko voňali.

    Aj sprchové gély deti vyskúšali a boli veľmi spokojní, keďže všetky krásne voňajú. Dokonca si nevedeli vybrať, ktorý vyskúšať ako prvý. A popri kúpaní som im čítala aj o zvieratkách, ktoré sú popísané na zadnej strane obalu.

    Naše deti a aj ja, spokojná mamina, určite tieto testované výrobky odporúčame a sme veľmi radi, že práve my sme mali možnosť si vyskúšať sprchové gély, šampón a balzam na vlasy, ako aj sprej na rozčesávanie vláskov. Užili sme si 2 týždne voňavého, sladkého testovania a aj keď naše testovanie končí, určite týmto výrobkom ostaneme verní. Firma Dixi je slovenská firma a výrobky sú vyrobené na Spiši. Ďakujeme za možnosť testovať práve tieto výrobky. 

    S pozdravom spokojná mamina Janka a detičky Sofinka a Tobiasko

    #test_dixi  #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    lydulka
    20. aug 2020    Čítané 133x

    ❤️ Dixi ❤️

    Ahojte! 

    V prvom rade sa chcem poďakovať Modrému koníku za možnosť testovania. Veľmi ma potešilo, že vybrali práve mňa 😊 

    S mojimi dvomi deťmi sme testovali 3 sprcháče, šampón a sprej na vlasy. 

    Dcéra Vivien testovala sprchový gél Šťavnatosť jahôdok a malín a k tomu šampón a balzam na vlasy + sprej na ľahké rozčesávanie vláskov, všetko tej istej vôňe. Je to krásna vôňa, bola spokojná 😊

    Syn Damián testoval 2 sprchové gély Sviežosť a sila hôr a Sladkosť cukríkového sna. Samozrejme, jemu sa páčili oba (veď chlapovi to je väčšinou jedno 😉). No pre mňa je Topka Sviežosť a sila hôr. Ten sme mali doma ešte pred testovaním. 

    Detská kozmetika Dixi upúta hneď na prvý pohľad 😊 Vyrobená je na Spiši, je bez syntetických farbív, bez parabénov, bez silikónov. 

    Dva týždne testovania sme si užili a tieto výrobky určite odporúčame 😊

    #recenzia #test_dixi #dixi_sviste_skusenosti

    zuzkaigorkova
    19. aug 2020    Čítané 124x

    Keď prídu domov Svište

    Ahojte, dnes by som Vám chcela napísať niečo viac k detskej kozmetike Dixi Svište. Keď som vyhrala súťáž, veľmi som sa potešila, hlavne kvôli našim dvom svištom, ktorých už máme doma a ktorí sa veľmi radi kúpu. A tak k našim svišťom Livke a Damkovi pribudli ešte kamaráti Miško, Grétka a Adamko.

    Táto slovenská prírodná detská kozmetika je vhodná pre deti od 3 do 7 rokov. Je vyvinutá pre detské vlásky a pokožku, je dermatologicky testovaná a neobsahuje látky škodiace organizmu vášho dieťatka, ani životnému prostrediu - t.z., že je bez silikónov, parabénov, bez syntetických farbív.

    Náš testovací balíček obsahoval:

    • sprchový gél jahodovo-malinový, 
    • šampón a balzam na vlasy jahodovo-malinový, 
    • sprej na ľahšie rozčesávanie vlasov tiež z tejto kolekcie,
    • ďalej šampón a sprchový gél sviežosť a sila hôr,
    • a šampón a sprchový gél sladkosť cukrikového sna.

    Ako bonus sme dostali pexeso a maľovanky, ktoré deti veľmi potešili. 

    Naše deti to poňali tak, že Damko si privlastnil modrý gél sprchový, čo bola sviežosť a sila hôr, a ostatné si veľmi rada vzala do parády Livka. Mne osobne, ale teda aj deťom, voňali všetky krásne. Pre mňa ale víťazom bola práve sviežosť a sila hôr - šampón a gél sprchový v jednom. Livke sa páčila zasa cukríková vôňa.

    Táto kozmetika okrem toho, že je cenovo dostupná pre všetky mamičky, má ozaj aj krásny dizajn. Vrelo odporúčame vyskúšať všetkým malým, ale aj väčším svišťom.

    Negatíva sme žiadne nenašli, jedine ak by, tak to, že sa rýchlo míňajú. 

    Dokonca boli s nami aj na dovolenke v Nemšovej.

    #recenzia #test_dixi #dixi_sviste_skusenosti

    kajkach
    Správa bola zmenená    17. aug 2020    

    Keďže najdlhšie vlasy mám u nás v rodine ja vyskúšala som dixi prípravok na rozčesáva-nie a musím povedať, že cely deň vlásky boli pekné uhladené aj napriek nášmu výletu. U nás doma si zakladáme na dobrej kozmetike a táto je vhodná pre každý typ vláskov vrelo odporúčam #test_dixi

    #test_dixi
    Vedeli ste, že...
    Žirafa a myš majú rovnaký počet krčných stavcov?
    Žena povie za deň toľko slov, čo muž za týždeň? (moje dievčatá to stihnú do ôsmej ráno)
    DIXI robí úžasné sprcháče aj pre dospelých? A ze voňajú rovnako krásne ako detské, (ale nie rovnako), že sú rovnako veľmi fajn na pokožku, tiež ich je niekoľko druhov a ze majú rovnako fajn cenu?

    za nas je tento sprchac TOP 😊
    #test_dixi

    Naše sladké voňavé testovanie s Dixi svište síce končí, ale my tejto značke ostaneme verní pretože sme boli spokojní 🙂 viac v našom blogu už čoskoro 🙂 pekný deň prajeme
    #test_dixi

    Ja viem.... 🙈 je to testovanie pre moje detičky👩‍👧‍👦 ale keď ten sprej na rozčesávanie je fakt neskutočná 🔝-ka 👌
    PS: So súhlasom dcérky ❤️😁

    #test_dixi

    (3 fotky)

    Rýchly malinovo- jahodový kúpeľ pre slečnu a bežíme k babke, kým najmúdrejší nedajú červenú zónu do karantény.

    #test_dixi

    #test_dixi
    Moje krásavice sa dnes síce len osprchovali no taká krásna vôňa všade na okolo🥰
    Dnes slečny použili sprchový gél s vôňom jahôdok a malín a šampón so sprchovým gélom s vôňou cukríkov🥰
    No nadšenie nozaj nechýbalo..

    (2 fotky)

    #test_dixi Bola som spomínala, že naša babka má drogérie a trpí utkvelou predstavou, že ak by moje deti nezavalila sprchačmi, zomreli by pod nánosmi špiny? Tomu druhému nie je až také ťažké uveriť keď uvidíte moje deti po troch minútach na pieskovisku, zmrzke, obede, dooooobre, prakticky kdekoľvek. Na very tutti mutti stajliš fotografii vidíte čistiace prostriedky JEDNÉHO kusu mojich maloletých detí bez zahrnutia zubných pást, pien do kúpeľa, ústnych vôd a voňaviek... Neviem, či som to spomínala, ale babka má drogérie a utkvelú predstavu... Hej, tuším som to spomínala. Ale k veci na obrovskú radosť mojich detí a ešte väčšiu moju s manželom si deti vzali starí rodičia na týždeň, dúfam, že dva, modlím sa za tri... Návšteva starých rodičov vzhľadom na element zvaný "dedko" je total mega absolútny zaberák na čistotu mojich detí. Príkladmo demonštrujem krátky dialóg elementu a mojich maloletých, pre krátkosť času uvádzam len odpovede elementu: jasné, kľudne si lahni do hriadky s mrkvou, príjemne chladí, potom mi pomôžeš pozbierať piliny co som brusil, ale najprv vyhrab sestru z piesku, vráť tie dažďovky do záhrady a povedz druhej, nech sa nenatiera tými cernicami, pôjdu do kompótu... V tej chvíli zaklapam uši a pre zachovanie duševného zdravia štrádujem do auta a podla vzoru Lótovej ženy sa neotáčam. No ale keďže testujeme, tak som s deťmi pribalila aj Dixi... Ako môžete vidieť na fotografii číslo 2, starí rodičia majú bazén... Deti sú v ňom toľko, že každý večer volám, či im ešte nenarastla plutvy, ziabre a nekladú ikry. Zábava super, ale pre pokožku a vlásky zaberák. Tu si opäť zastávam Dixi, keďže aj po dlhodobej maceracii maloletých v bazénovom náleve nemajú po sprche s Dixi suchú kožu a aj vlásky zlepené vodou z bazéna s prímesou, hliny, piesku a obcasnej dážďovky sa dajú jemne a ľahko umyť. Hej a keby to niekoho zaujímalo, tak jedna piksla Dixi vyliata do bazéna o rozmeroch 4x12 metrov spôsobí celkom slušnú penu, krásnu intenzívnu vôňu a skorozinfarktovaneho elementa. Pokus by Lili, maloletá na obrázku...

    (2 fotky)

    Krásne vlásky s Dixi svište, konkrétne šampón a balzam na vlasy šťavnatosť jahôdok a malín, s nádhernou sladkou vôňou. Dnes som ho vyskúšala aj ja 😄 vlasy sú po umytí jemné, lesklé a krásne voňajú 🙂 #test_dixi

    #test_dixi dnes sme rozčesávač použili na uhladenie vláskov. Keďže naši drobci majú jemné vlásky, tak sme použili rozčesávač najskôr na rozčesanie a uhladenie vláskov našej malej chrumky. A potom piškotikovi na uhladenie jeho vláskov, konečne není ako vrabček strapatý. Pritom si pozerali obrázky z pexesa. Animácie sú veľmi pekné a aj informácie sa nám moc páčia. Dozvedeli sme sa že líška sa zakrýva svojim chvostíkom. 🙂 🙂 🙂

    Skvele zakončenie dňa s obľúbenými voňavými sprcháčmi. Tieto 2 u nás zatiaľ vyhrávajú ☺️ #test_dixi

    #test_dixi
    Po dlhom case sme vcera vymenili dospelacky sampon za detsky.. prijemne prekvapil, vlasky su vonave a jemne.. 😊

    lypka
    Správa bola zmenená    12. aug 2020    

    Ja som včera neodolala voňavému šampónu, ale nebola som jediná, chlap mi prišiel do postele voňavý ako cukrík, takže testuje celá rodina 😂

    #test_dixi

    #test_dixi Drobci skúmajú... nielen farbu, obrázky, vôňu. To bolo ako prvé, ale syn si všimol, že na každom sa dozvie aj nejaké informácie, napr. o svišťoch, lesných jahodách, malinách, kačke, líške, orlovi 🙂

    (4 fotky)

    Prednedávnom som riešila, či 9 ročnej slečne ešte detský šampón alebo dospelacky, prešli sme na dospelacky a teraz, keď prišiel balíček na testovanie, tak sme sa vrátili k detskému, tá vôňa je taká neodolateľná, že som si aj ja musela požičať, ale sprchový gél jej kradnúť nebudem, možno 😆
    #test_dixi