Slabé hnedé špinenie v 7+3.

vierkainka
28. dec 2019

Ahojte žienky, mam tu už pár diskusii, ale rada by som sa s vami poradila. Dnes som 7+3 a objavila som pri utreti sa po cikani, také akoby slabé hnedé špinenie. Necítim bolesť ani kŕče v podbrušku. Čítala som niekde, len sa mi to už nepodarilo nájsť, že takéto špinenie môže znamenať aj to, že sa plod akoby vnara hlbšie do maternice, ktorá sa roztahuje a prispôsobuje. Ze pokým to nie je krvácanie jasnou krvou, nemusí to byť ohrozujúce pre tehotenstvo. A ešte ze to môže byť aj nejaká prasknuta cievka. Prosím vás o rady. Na sono som objednaná 8.januara. Samozrejme ak by bolo zle pôjdem aj na urgent. Ďakujem každej z vás za koment.

ceresnicka111
28. dec 2019

Môže aj nemusi to byť vážne. Nikdy nevieš ako to bude ďalej postupovať. Najistejšie je zabehnúť na pohotovosť pre vlastný pokoj že je všetko ok.

asia83
28. dec 2019

@vierkainka Niektoré vám tu napíšu, že počas tehotenstva krvácali, išli z nich zrazeniny krvi, proste krvi ako na zabíjačke, no a dieťa donosili a niektoré vám napíšu, že mali iba špinenie a potratili. Treba ísť k doktorovi a počkať. Čo sa má stať, stane sa.

nevludna
28. dec 2019

@vierkainka ja ta nechcem strasit ale na tvojom mieste by som sla skor ku gynde, ja ked som mala presne taketo spinenie tak to bol zamlcany potrat. Ale tiez to moze byt to co pises. Ale mne to nedalo a sla som na kontrolu, dokonca z dovolenky sme odisli skor kvoli tej kontrole, bo som bola z toho na nervy

mnamko
28. dec 2019

Bola som na pohotovosti dali mi Duphaston a Ascorutin

amelia000
28. dec 2019

@vierkainka ahoj par dni som toto riesila dozadu za svojim gynekologom a povedal presne to co pises..alebo aspon podobne...ze kym tam niesu krce a trva to aj kratko po sebe par dni tak je to uplne v poriadku. Jedine ak sa spusti krv tak by som sla na pohotovost. Ze netreba stresovat a u zien v tehu je tk normalne.

nevludna
29. dec 2019

@amelia000 to ti riadnu blbost povedal, kedze toto iste je aj priznak zamlcaneho potratu

amelia000
29. dec 2019

@nevludna moze byt, nehadam sa ale nie kazdy ma potrebu okamzite stresovat. Ako pise autorka, moze to byt prasknuta cievka, trhlinka. Ale take zeny tu povacsine nenapisu napisu tu vacsinou tie ktore potratili.

kataka10
29. dec 2019

@vierkainka ja som to mala tiez v 8tt, ale isla som rovno na pohotovost, lebo pred tym som mala uz 2xMA. Dostala som Dufaston a nakoniec som po 4 dnoch zostala PN, lebo sa to znova objavilo, az ked som zostala doma lezat, tak spinenie zmizlo. Moja gyn. povedala, ze to mohlo byt iba uhniezdovanie, ale po predoslych MA to uz nikto nesiel riskovat a zostala som prvy trimester PN.

mnamko
29. dec 2019

@amelia000 bio zas tak to není ja som mala predtým len také spomenie a potratila som kamoška tak isto

vierkainka
autor
29. dec 2019

@mnamko môžem vedieť ako dlho si spinila?

poliu
29. dec 2019

@vierkainka ahoj,tiež sa s týmto trápim už 2.týždeň. Beriem Duphaston 2x1 od začiatku tehotenstva a pozorujem hnedý výtok. Zhoršuje sa to vždy po námahe, športe a zlepšuje keď ležím. Zajtra mám kontrolu, a tak budem vidieť čo na to doktorka. Momentálne som začala 9.týždeň. Nerobím z toho paniku,bolesti nemám, ale jasné, že sa bojím.

anjelik2019
30. dec 2019

Ahoj, ja som tým prešla nedávno 😢, nakoniec v 11 TT som musela podstúpiť kyretaz, bábätku nebilo ❤️, nepomohlo ani uzivanie Duphastonu, tiež som len špinila, no potom to bolo intenzívnejšie, neskôr už tmavohnedé hlieny išli zo mňa, sú to už 3 mesiace. Dieťa nebolo plánované,, ale tešili sme sa s mužom veľmi, no bohužiaľ to dopadlo takto... Držím palce a určite by som išla pre pokoj duše na kontrolu skôr.

mnamko
30. dec 2019

@vierkainka no ja som isls hned na gyndu a na sone uz nebilo srdiecko,druhy krat zss nastali bolesti a mslacsom mim.tehu

emuska72
23. jan 2020

@vierkainka ahoj. Z celého srdca dúfam, že ti to dopadlo dobre.
Ja som minulý týždeň v utorok pred obedom tak šla na WC a keď som sa utrela, mala som take slabšie hnedé na toaletnom papiery. Potom som začala špiniť trošku silnejšie, musela som mať intimku a do toho som začala mať bolesti ako pri menštruácii. Večer už zo mňa začala tiecť tmavá krv ako pri menštruácii a v stredu už čerstvo červená krv. Potratila som v 5tt. Krvácanie bolo neskutočne silné, neverila som vlastným očiam keď som šla na WCko že tak silno môžem krvácať a nevykrvácať úplne. Do teraz ešte stále špinim ale už to pomaličky prestáva. Bolo to moje prvé tehotenstvo, síce neplánovane ale na tom nezáleží lebo s partnerom sme sa nehorázne tešili. :(

vierkainka
autor
24. jan 2020

@emuska72 ahojky.. Ú mňa to dopadlo tiež zle.. 😢😢😢Potratila som, úplne som sa doma nevycistila, musela som ísť na kyret.. Stále to boli.. Najmä v srdci 😔Bolo to moje prvé a veľmi vytúžené tehotenstvo. Manžel mi je veľkou oporou, inak by to bolo ešte ťažšie.. Verím že nám Boh ešte pozehna ďalšie babo a té ho v zdraví vynosim. Je mi ľúto co sa ti stalo, sú cítim s tebou a plne ta chápem. Treba ísť ďalej, prajem ti veľa síl aby si svoj smútok čím skôr prekonala.bude dobre, držme si palce. 🌼🌺🌼

nevludna
24. jan 2020

@vierkainka to ma mrzi:(( keby si sa potrebovala vyrozpravat, kludne pis spravu

emuska72
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre