Žiadne príznaky v 7. týždni

anjjjelik69
2. dec 2022

Ajooojte... prve tehotenstvo mi bolo zle uz od nejakeho 5tyzdna, a strasne zle.. nechutenstvo, unava..proste vsetko ako to píšu... ale teraz začinam 7tt a nemam nič.. absolutne...vsetko mi chutí, žiadna unava.. no proste ani naznak tehotenstva, okrem toho ze mam naliate prsia a červene bradavky... to je všetko... prosim tie ktore mali rozdielne obe tehotenstva nech napišu skusenost a či vše dopadlo dobre...dakujem...🥰

zabka79
2. dec 2022

@anjjjelik69 ja. Jedno tehotenstvo spinenie problemy - potrat, druhe tehotenstvo to iste a narodil sa mi zdravy donoseny syn.

veronikaszabova
2. dec 2022

@anjjjelik69 prve 2 tehotenstva mi bolo zle od zaciatku, vracala som, zaludok na vode. Teraz tretie - zle mi nie je (cca 2t len tazoba na zaludku - okolo 8tt), ani raz som nevracala. Keby mala nekopala a nemala som naliate prsia, neviem ani, ze som tehotna.

nevenka
2. dec 2022

@anjjjelik69 cakam 4.dieta a nezvracala som kvoli tehotenstvu ani raz. Unava bola, aj take ine priznaky, ako tahanie podbruska, bolave prsia, neskor mi bolo tazko na zaludok a takto, ale typicky zle z tehotenstva mi nebolo. A 3 deti su tu, v poriadku, stvrte este v brusku.

nellyskasy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjjjelik69
autor
2. dec 2022

Baby dakujem za vase reakcie..lenze mne nejde do hlavy, ze pri prvom som pomaly skapíñala a teraz absolutne nic. Ja viem ze su zeny co nemaju priznaky ale vacsinou tie tehotenstva maju rovnake. Aj moja mama mala 3 deti a pri kazdom jej bolo rovnako zle do 3mesiaca..

anjjjelik69
autor
2. dec 2022

@veronikaszabova dakujem.. dufam ze aj moj pripad bude ze tehotenstva sa mozu lísiť

54tinka54
2. dec 2022

@anjjjelik69 jasne že sa môžu líšiť príznaky 🙂 pri prvom som mala od začiatku boľavé prsia, na zvracanie mi bolo len ráno kým som sa nenaraňajkovala, bola som veľmi unavená prvé dva mesiace..
A teraz pri druhom, od 7tt mi je tak zle na žalúdok že koniec, každodenné nevoľnosti, ráno a doobeda ešte v pohode, ale poobede a večer mi je zle. Už som aj viackrát zvracala, stále len večer. 🙈 Prsia ma vôbec nebolia, unavená som len občas (ale to nebude tehotenstvom). Gyn mi povedala že to je normálne, každé tehotenstvo môže byť iné. Takže kľud. 🙂

betkaulicna
2. dec 2022

@anjjjelik69 ahoj 🙂 pri prvom tehotenstve som vracala od 6. týždňa do 8. MESIACA 🙈, pálenie záhy iné krásne sprievodné príznaky a nedokázala som v sebe nič udržať. Okrem čokolády 😄 pribrala som 8 kíl za osem mesiacov. Počas deviateho ďalších 9 😅
Pri druhom som nevracala, záha nepálila, mala som chuť len na čerstvé ovocie a zeleninu. Pribrala som 9 kíl.
Teraz tretie tehotenstvo. Zle mi je, len keď sa nenajem a teda, nemám chuť na nič. Na začiatku niekoľkotýždňové krvácanie. Som vo ôsmom mesiaci, schudla som 7 kíl.
Každé tehotenstvo bolo totálne iné. Prvé dve deti sú úplne zdravé 🙂 toto tretie podľa všetkých vyšetrení tiež 🙂

Držím palce. Chápem, že je to stres, keď opäť! nevieš do čoho ideš, všetko je iné. Držím vám palce ❤️

petruska173
4. dec 2022

Poradíte aj mne? Teraz som 6+2tt, na prvom vyšetrení som bola 5+6tt kedy bolo vidno gestacny vak a žlté teliesko. Mala som hroznú kyselinu, bolelo ma brucho, bola som unavená, príšerné hladná a stále ma boleli prsa. Od včera nič. Ani prsa, ani hlad ani absolútne nič. Strašne sa bojím keďže už som mala spontánny potrat 😭

anjjjelik69
autor
6. dec 2022

@petruska173 to nemusi nic znamenat, kedy ides na dalsiu kontrolu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre