Problémy po vysadení antikoncepie

denisse1311
15. apr 2013

Ahojte babulky🙂 Pripajam sa so svojimi problémami po vysadeni antikoncepcie. Tohto roku 2013 som vysadila antikoncepciu nakolko som mavala časte mykozy a antikoncepcia mi to len zhoršovala. Po vysadeni som sa preliečila a mykozy prestali ale mam strašne vyhadzany chrbat a ruky ramena, a o tvari ani nehovorim. Mate niektora z vas podobne skusenosti? ako to riešite?

aristka
15. apr 2013

to myslíš akné,neviem ako dlho ju máš vysadenú a či si mala akné aj predtým,ale po antikoncepcii sa čistíš dlhšie 😝 ,skús vydržať a ak to neprejde daj si spraviť hladinu hormónov a uvidíš ako si rozhádzaná

linda20111
15. apr 2013

@denisse1311 ahoj mne sa stalo presne to iste ked som vysadila antikoncepciu, chodila som ku koznej, dala mi taku hnusnu vodicku na to - nieco s alkoholom ale velmi nepomahalo.. taktiez som chodila ku kozmeticke na cistenie. ale najviac mi pomohlo solarko. aj ked niekto tvrdi ze je to skodlive no toto jedine mi zabralo.

denisse1311
autor
16. apr 2013

@aristka antikoncepciu mam vysadenu .mesiac na tvári sa to zlepšilo čistenim pleti ale chrbat a dekolt je to hrozne. nechcem sa vracat k antikoncepcii pretože mi škodila sama zapale a gynekologicke problemy ☹ odkedy ju neberiem citim sa lepšie nemusim chodit na gynu....a ešte stale sa mi mastnia vlasy čo mi predtym vôbec nerobilo.

denisse1311
autor
16. apr 2013

@linda20111 solarko mi už odporučala sesternica že pomaha na akne takže tebe pomohlo?ja tiež zvažujem čistenie pleti u kozmetičky lebo si už neviem rady. a berieš antiku teraz či nie? ja sa k nej nechcem nejako vracať nakolko mi škodila a odkedy ju neberiem tak sa citim lepšie a nemam problemy.

aristka
16. apr 2013

@denisse1311 mesaic je málo,atika je bordel,tvoje telo sa bude čistiť dlhšie,skús si zapožičať biolampu,je dobrá aj ne takéto veci

sashabb
16. apr 2013

@denisse1311 odporučam kozmetiku garnier pure, konkrétne tento na foto - po týždni viditeľná zmena o 100%

linda20111
16. apr 2013

@denisse1311 ano to solarko jednoznacne pomohlo na plet. a na vlasy mne pomohlo ked som trochu skratila a dala melir... a potom som uz otehotnela tak sa mi vycistila plet uplne. az ku koncu tehotenstva sa to zas zhorsilo a po porode zase zlepsilo. teraz neberiem antikoncepciu, plet nemam sice dokonalu ako ked som brala, ale teraz mi staci jednoduche cistenie doma a tesim sa na leto, lebo vtedy je plet krajsia. takze urcite skus to solarko, teraz zacnes chodit, behom mesiaca sa ti zlepsi plet a budes pekne opalena na leto 🙂 ja ked som chodila do solarka, tak som mala hrozne mastnu plet, preto som si nedavala vela kremu, niekedy som nedala vobec aby sa mi vysusilo. je to ako prirodzena ochrana. aj ked niekto moze povedat ze to skodi, tak podla mna lepsie je na nejaky cas sa solarkovat ako byt stale smutna z toho aku mas hroznu plet a musiet sa doma skryvat.