Aké vyšetrenia treba podstúpiť pred IVF?

emv
29. dec 2021

ahojte dievcata, tie co ste podstupili IVF v brne v reprofit, mmozte mi prosim povedat, co vsetko bolo treba priniest ake vysetrenia,?? konzultaciu mam az vo februari a chcem dovtedy vsetky vysetrenia podstupit aby som sa potom s nimi dalsie mesiace nezdrziavala.
hormonalny profil mam hotovy a manzel spermiogram takisto. je este nieco co bude treba? alebo si vsetky vysetrenia potom uz urobia oni?? genetiku mame este z minulosti hotovu, to bolo v poriadku.

e1i
29. dec 2021

@emv mas aj amh. Mne na konzultácii robili sono. Priechodnosť som mala robenu predtym laparoskopicky. Hematologia trombofilne mutacie a sy lepivych dosticiek. Reprodukcna imunologia. Vymenne ti da gynekolog alebo obvodak.minimalizujes riziko neuspechu.

martrle
30. dec 2021

@emv ahoj aj ja som tam...plánujem.v lete ket...prvý nedopadol dobre, synček.zomrel...v 17t...stále som krvacala...,tam mi robili sono....a hematologiu som si dala teraz inac nic,keďže vajíčka.su darované...a hormonálny profil aj tak mam.uplne zlý,ziadne hormóny lebo mam predcasnu menopauzu...takže najprv mi musia nastaviť hormóny a vyvolať menzes...

emv
autor
2. jan 2022

@martrle ahoj... To ma veľmi mrzí, ale držím palce nech dopadne druhé tehotenstvo dobre .... Vysvetlilo sa vlastne, prečo si potratila? Čo bol ten presny dôvod?

martrle
3. jan 2022

@emv nie nevysvetlilo, vraj daky zápal zrejme ...ale neviem aký...ani nic...ale ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre