Mali ste problémy s potením nožičiek?

nikusssik
6. mar 2014

ahojte, našej malinkej sa potia nožičky, začalo to, keď sa začala stavať na nožičky...teraz má rok, nepotia sa jej ručičky, len nožičky, keď celý deň trénuje nožičky...neviem, čo s tým robiť...krvičku má v poriadku, neviem, čo by to mohlo byť...dávam jej pančušky na doma a topánočky na zaväzovanie, teraz sme kúpili topánočky otvorené, ale aj tak sa nožičky potia...máte nejaké rady?

jul11
6. mar 2014

Ahoj,tiez mame ten problem. Myslim,ze ak to nie je zdravotny problem,tak s tym nic nespravis. Nasa to ma po manzelovi. Skoro pri kazdom prebalovani vymenim aj pancusky a je. Mam tak 2-3 na den a obmienam a presne,skor otvorene papucky nosi,ale v byte ponozky.

stanislavao
6. mar 2014

detickam sa zvyknu nozicky potit. my sme zatvorene papucky vobec nemohli pouzivat, lebo az koza z prstekov sa synovi supala. cize papucky len otvorene, boticky len kozene. casom to preslo. ale mali to obaja moji synovia. s mladsim som az na koznom bola a pomohol nal Imazol krempasta. skuste nozicky pred oblecenim umyt, vysusit uteracikom do uplne sucha a pozuit detsky puder. saje pot, tak mozno to trosku pomoze. a ak by uz malo dietatko supajucu kozu napr. medzi pstekami, pouzite ten Imazol krempasta. ponozky a pancusky skuste pouzivat len 100% bavlna. bavlnene ponozky zozeniete v tescu - cisto biele a je to 5, ci 7pack.