Autosedačka Chicco Xpace Isofix

sebihomama
2. sep 2012

Ahojte maminky máte skúsenosti so sedačkou Chicco Xpace ?? ak je tam ten Isofix nnepotrebujete požívať pásy pred dieťa ?

mon173
3. nov 2012

Ahoj, prave dnes sme ju kupili, tak este neviem ci som spokojna 🙂 nebola v mojom uzsom vybere, ale presvedcili nas ze je to vyborna volba 🙂 my sme kupovali bez isofixu, ale pokial viem, ten hra ulohu hlavne v uchyteni sedacky, a nie v uchyteni dietata. to ,usi byt samozrejme zapasane, nie? sy myslim... 🙂 ale vidim ze si to pisala uz .sep. tak aspon napis ako ste sa rozhodli a ci ste kupili.

miska333
9. júl 2014

@mon173 ahoj, ako si spokojna s tou autosedackou? tiez sa nam paci

mon173
10. júl 2014

@miska333 ahoj, v pohode, neviem to porovnat s inymi, ale z mojho pohladu je tato super. Malu tam mame doteraz, je tam spokojna, za hlavou ta cast sa da posuvat, tak ako rastie, je polohovatlna, pohodlna. Takze super 🙂 z bezpecnostneho hladiska by mala byt tiez dobra, ale to by som nerada overovala ;) myslim ale ze potah nejde dat dolu a oprat, ale to neviem ci na inych ide, takze moj zaver je ze by som ju kupila aj nabuduce.

miska333
10. júl 2014

@mon173 uz som ju objednala dufam ze budem spokojna 🙂 mi sme ich mali viac ale teraz chceme s isofixom. neda sa oprat potah? co poznam autosedacky na kazden ide. ale co uz 😝 dufam ze nebude moc spinava pri nasej malej spindurke 😀

mon173
10. júl 2014

Tak neviem, este som ho vyslovene nesla davat dolu, len sa mi zdalo ze nie. No musim na to pozriet, ale asi mas pravdu, tusim si spominam ze aj ten predajca nieco hovoril.tak asi iba ja som trochu mimo ;)
@miska333

jongopongo
28. sep 2014

Ahojte, jedna moja známa si tiez objednala tuto autosedačku a zatiaľ sa na nu nesťažovala, má ževraj aj dobre testy čo sa týka bezpečnosti a na ten poťah sa v blízkej dobe opýtam či sa dá oprať :P

jongopongo
2. okt 2014

Takže som tu zas a zisťovala som a ten poťah sa teda dá úplne v pohode oprať ;)