HyCoSy

akanka
12. jún 2023

Ahojte baby,tie ktoré ste absolvovali hycosy stretli ste sa stým ze tekutina vo vajickovodoch bola ale nedostala sa do dutiny brušnej? Co to znamena?
Pridávam aj spravu od doktorky.
●HyCoSy nebolo úplne jasné. Kontrastnú látku bolo vidieť v oboch vajíčkovodoch, ale nie až do brucha. Vo februári ste však boli tehotná! DR Hungerbühler preto predpokladá, že aspoň jeden vajcovod, respektivne oba sú priechodné.

veselo_neveselo
12. jún 2023

Hej, proste nevideli ju prejst uplne n koniec. V mojom pripade bol jeden vajecnik poschovavany za kluckami criev, takze videli ako sa kontrast presuva, ale uz nie kam az sa dostal a ci je ten vajcovod uplne priechodny.

Nevadi, ak mas aspon jeden priechodny tak je to stale ok, a ako pisu, s najvacsou pravdep su oba v poriadku.

ilovepizza
12. jún 2023

mne to pride tak, ze keby si nebola vo februari tehotna, tak by bol zaver, ze nepriechodne. nakolko si tehotna bola, aspon jeden musi byt aspon ciastocne prechodny.

akanka
autor
12. jún 2023

Presne aj mne to tak príde. Sa jej to veru opytam

ilovepizza
12. jún 2023

@akanka a tehotenstvo si mala normalne potvrdene lekarom, ci len podla testu? urcite sa jej spytaj, ak toto nebolo uplne jasne, este sa tusim aj laparoskopicky zistuje priechodnost a to by malo byt presne vysetrenie.

akanka
autor
12. jún 2023

@ilovepizza hej 1 vo februari som mala potvrdene a jedno biochemicke. Ja som sa praveze úplne sklamaná ze to takto dopadlo.

ilovepizza
12. jún 2023

@akanka tak potom musis mat priechodne, to je dobra sprava. a dobra sprava je, ze vies otehotniet s partnerom. teraz iba prist na to, preco sa babo neudrzi.

akanka
autor
12. jún 2023

@ilovepizza len my sa už nechranime 4 roky 😔😔😔

ilovepizza
12. jún 2023

@akanka tak sme podobne. my 3,5 ale ja som este tehotna nebola vobec, ani biochem. ani nic 😏. absolutne ani netusim, aky je to pocit mat co i len pozitivny tehu test.. ale je pravda, ze keby som mala pozit. test a nevyslo by to, asi by to bolo horsie uz teraz po tych rokoch snazenia..

akanka
autor
12. jún 2023

@ilovepizza ved to. Aj jedno ale aj druhé je zle. Po potrate si skôr prídem ešte väčší psychopat ako predtým 🙈🙈🙈 najhoršie je to ze človek beha a aj tak z vyšetrenia žiadna odpoveď.

ilovepizza
13. jún 2023

@akanka ved toto. niekedy si myslim, ze fakt uz ta psychika vela zohrava, ale ta sa neda vypnut 😏

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre