Styk 6 dní pred ovuláciou

28. apr 2024

Ahojte. Zacnem asi tak, ze deti uz mam, nejako sme uz neplanovali dalsie. Dlhe roky to mame tak, ze ak je prerusovany styk, tak len 2-3 dni po ms a potom v tom tyzdni pred ms. Plodnym sa snazime uplne vyhnut. Deti boli vzdy len planovane a poznam aj tabletku PO, avsak to som zobrala asi 2x v zivote. Od posledneho porodu mam pravidelny 30/31DC a podla priznakov viem, ze ovu mam 17/18/19 DC (hlien,bolesti prsnikov, obcas podbrucka a velka unava). Stalo sa nam teraz, ze pri tom nechranenom styku muzovi daco malo uslo, snad 1x v zivote co viem 😃. Bol to 9DC a brala som to, ze ok nedam si tabletku, ved mam ovulku za 8-9 dni, co teda si myslim, ze nemozu spermie naozaj uz prezit. Lenze podla hlienu,bolesti a unavy som mala ovulku zo vcera na dnes a to bolo nieco medzi 5-6 dnom, jak na potvoru🙈. Je mi jasne, ze ak sa daco stane, uz s tym nic neurobim, nejdem sa tu stazovat. Zaujima ma, ci aj zo styku 5-6 dni pred ovu je fakt sanca otehotniet, alebo len taka, ze skor raritna? Lebo vsade pisu, ze sparmie sa mozu dozit aj 5, niekde aj 7 dni. Ale zase to asi len v extremne vyhovujucich podmienkach, nie? Realnejsie je cca 3 dni, dufam 🙏😀. Vopred dakujem, za normalne komentare 😉.

joesvk
28. apr 2024

Je fakt len veľmi malá šanca .

nevenka
28. apr 2024

U mna nie. Aj 4 dni pred ovu bolo este ok, aleeee...raz bolo z toho dievcatko. Len som netusila po covide, kedy vobec ta ovu bola, lebo ani teplota nic neukazovala. Vystupila mi az na 25 DC a to uz bol pozitivny tehotensky test. 5-6 dni pred ovu je podla mna mala sanca...ja bezne mavam ovulacny test poziyivby na 17-ty den cyklu, ovu 18-19-20-ty den, 10-ty den cyklu je fakt bezpecny u nas.

veronikaszabova
28. apr 2024

Dceru mam zo sexu 7 dni pred potvrdenou ovulaciou u gynekologa.

alchemilkazltozelena
28. apr 2024

@veronikaszabova a šli ste naplno?

zanzilady
28. apr 2024

Ja som mala (síce biochemické) so sexu 5 dni pred ovu - meriam Bt

ysseba
28. apr 2024

Bude tak, ako má byť 🙂 Môj názor - mužovi ušlo prvýkrát v živote, zrovna v tento cyklus sa ti posunula ovulka. Zvláštne náhody 🙂 Podľa mňa niekto "tam hore" má s vami ešte isté plány. Daj potom vedieť 🙂

diewcatqoo
28. apr 2024

Tiez mavam ovulaciu zvycajne 15.-17. den cyklu a stalo sa mi, ze som otehotnela zo sexu, ktory bol 9. DC. Viem to urcite, ze z tohto, pretoze vtedy nam to tak vyslo, ze to bol jediny v mesiaci.

autor
28. apr 2024

No vidim, ze asi budem horsie spavat najblizsie 2 tyzdne 😃 ta blba neistota,aj ked teda ja verim, ze na 90% to nebude uspesne, lebo je to asi fakt len ojedinele, ze sa takto zadari. Aj ked teda zopar Vas tu je takych, co sa postastilo 😊. Osobne kebyze planujeme,tak som velmi stastana a vdacna, ale tentokrat dufam v opak. Moja chyba, mozno som mala predsa len risknut tabletku PO, ale tak moja hlupost...vsak ked tak napisem,ako som dopadla.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre