Vrátenie tovaru Sinsay

13. jan 2022

Ahojte,včera som vrátila tovar do e-shopu konkretne stránke Sinsay.Dnes ešte nemám peniaze na účte a neviem nájsť na tú stránku e-mail ani kontakt.Ake máte skúsenosti vy,do koľko dní vám prišli peniaze za vrátený tovar?

nikolet29
13. jan 2022

Určite sa nemusíš obávať. Sinsay je super obchod. Oni ti najskôr napíšu či vrátenie akceptovali. A ak áno za pár dní ti prídu peniažky

0silvia0
13. jan 2022

Ved si vratila len vcera, preco tolky stres?

zuzubb007
13. jan 2022

Keine panika, pockaj a nevyvolavaj a nevypisuj niesi jedina co vracia, za tyzden dva ti vratia peniazky

oblivian
13. jan 2022

Mne raz chýbala jedna položka z objednávky zo sinsay, napísala som im, odpísali na druhý deň a cca po týždni prišli peniaze naspäť za nedodaný tovar. Niektoré obchody majú vlastný formulár, ktorý treba vyplniť a doložiť ku vrátenej objednávke. Mne chýbala jedna položka z objednávky, napísala som im, odpísali na druhý deň a cca po týždni prišli peniaze naspäť za nedodaný tovar. Niektoré obchody majú vlastný formulár, ktorý treba vyplniť a doložiť ku vrátenej objednávke.

rora
13. jan 2022

kontaktny formular mas tu https://www.sinsay.com/sk/sk/contacts/ , neviem aky maju termin na posudenie, ale isto by som cakala.... napr. zo sportisima som na vratenie platby cakala skoro 30 dní (na stranke to tak aj maju uvedene ze do 30 dní vyriesia)

autor
13. jan 2022

Ďakujem vám za odpovede,bol to drahší tovar a prvý krat v živote niečo vraciam cez eshop,nemám skúsenosti preto ten stres trošku..

baskustek
13. jan 2022

Akože včera si vrátila tovar a dnes už čakáš peniaze na účte, dobre čítam? 🤭 tak takto to nechodí, to si ešte počkáš pár týždňov

autor
13. jan 2022

@baskustek práve preto sa pýtam,že ako dlho to trvá,lebo prvýkrát som niečo vracala a nemám stym skusenosti

tayla
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanda323
13. jan 2022

Sinsay je úplne v pohode určite ti vrátia neboj

tuttii
15. jan 2022

Bežne nakupujemm a vraciam na sinsay. Vzdy peniaze ppriisli. Trva to priiblizne tyzden. Ved si uvedom ze to kurier musi odivzdat c tom zberovom sklade a tam pracovnik spracovat, zaroven zadat platbu .