Bylinky Benedikt a Senovka, klesla vám tvorba keď ste ich prestali užívať?

daniela188
17. dec 2018

Zdravím Mamičky, tie ktoré koja rada by som sa spýtala. Papate senovku a benedikt bylinky na tvorbu mlieka? Resp. či ste po vysadení mali menej mlieka? Nebaví ma to stále kupovať ale laktačná vraví užívať 😏 myslíte že to naozaj tak pomáha??

evittam
17. dec 2018

@daniela188 Mne to pomahalo. Ciste kapsule od Swanson

pininka
17. dec 2018

Mne stacil čaj na kojenie, pri prvom mi nepomohli ani tabletky ani nič.

larisalarisa
17. dec 2018

Ja som nebrala nič....ani polievky som nejedla....len veľa prevela vody som pila ...prisahám aj 4litre....a stravu normálnu....potom sa to zvrhlo a veľa sladkých jedál som dlavila.a kojim už tretí rok....

hrmiona
17. dec 2018

Keď som mala laktačnú krízu bylinky pomohli za pár dni,potom som ich naraz vysadila a zase sa tvorba mlieka znížila.Zase som začala užívať po 3-3-3 kapsule za deň,ale tiež ma nebavilo do toho tisnuť kopec peňazí.Podtupne som uberala po jednej kapsule raz za 3-6 dni až som ich vysadila úplne a bolo to v pohode.
Ak som začala mat nejaký zvláštny pocit,že je mlieka menej,pomohol mi potom Hymalajsky ajurvedsky caj Medhika na kojenie.

lienka9
18. dec 2018

@daniela188 ja som vysadila a nenastal nejaky vyznamny pokles..par mesiacov sa tvorba mlieka drzala aj bez nich..len potom maly zacal strajkovat a nechcel sa prisavat..ale ja som od zaciatku musela aj prikrmovat UM,ani s doplnkami som nemala dost.