Kolagén počas dojčenia

29. okt 2020

ahojte, po porode ma dost bolia klby, da sa povedat ze cely clovek. viete mi poradit kolagen ktory mozem aj pocas dojcenia? nieco overene.... nechcem sa nachytat na reklamu... dakujem

mily7
29. okt 2020

Ja som brala colafit. Oddojcila som dve deti, dva s pol roka. Tým len chcem upozorniť, že som bola dojčiaca mama,ale po dojčení a problémoch s kĺbmi a znovu nájdení rozumu bez hormónov, by som to už znova nerobila. Sekla by som s dojčením skôr, pre svoje dobro. Uvidíš ako ti bude. Odporúčam colafit a veľa vápnika .

pmoricova
29. okt 2020

Mne odporučila trénerka ku ktorej som chodila s diastazou collafit popri dojceni.

pmoricova
29. okt 2020

Ono to môže trochu súvisieť stále s hormónmi hlavne keď dojčis . Samo.by sa to malo upraviť časom . Ja som mala pocit ráno že som pretancovala noc tak má boleli kĺby na nohách. Fyzioterapeutka to pripisovala hormónom a hypermobilnym kĺbom

pmoricova
29. okt 2020

Collafit som brala na vyhojenie diastazy ale tam.treba hlavne cvičit

gabikatka
31. máj 2021

ahoj, dojcenie zenam neublizuje. hormony nesposobuju bolesti- same o sebe.. ak mas tazkosti a necitis sa dobre tak treba ist k dr a v ziadnom pripade sa nenechat odbit ze je to z dojcenia.
po porode vplyvom horm zmien moze dojst k vzplanutiu niekt ochoreni. stitna zlaza, autoimunita..
dojcenie ta nevysava z vapnika ani nicoho podpbneho. naopak v obdobi kedy sa dojci sa meni metabolizmus vapnika a narozdiel od zien co nedojcia tak si telo dokaze vapnik znovu zabudovat do kosti!
to sa u nedojciacich nedeje. dokonca existuju dokazy ze dojcenie je ochranny faktor z hladiska osteoporozy