Podprsenka do šiat na jedno rameno

6. apr 2024

Ahojte baby.
Som po 1 dieťati a teda podprsenku nosiť už musím, ako vyriešiť podprsenku do takýchto šiat na jedno rameno?
Viem, že sú rôzne samodržky, no určite potrebujem aspoň jedno ramienko. (Na podprsenke, ktorá mi sedí sa nedajú vymieňať ramienka)
Ďakujem za pomoc a rady 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

majamat
6. apr 2024

preco potrenbujes 1 ramienko?

ja mam bez ramienok Wonderbru a fakt je dobra.

autor
6. apr 2024

@majamat mám dosť ťažké, plné prsia. K tomu aj “rozkysnuté” kosticu potrebujem mať až cca po vrch prsia. Dosť sa bojím hentakých podprseniek

majamat
6. apr 2024

ja mam velke prsia, podprada 80G. dost mi ovsaju, su tazke a placate. a teda ta podprda drzi jak pribita. je fakt, ez ten obvod je dost tesny, ale to ma asi ten dovod, aby nebola volna. ked si ju zapnem vonejsie, drzi tiez dobre, len mi horna cast podrpdy viac odstava.
najelpsie je, vyskusat si ju niekde. je dobre poznat presne svoje cislo. ja som nastastie mala moznost vyskusat si ju, lebo tiez som bola skepticka. mala som obrovske stastie, u nas rusili butik so spodnym pradlom a mali tieto podrpdy za 5e. vsetko rozpredavali za - 90%. taku a ani podobnu zlavu som nikdy nikde nevyuzila. doterazs a z toho neviem spamatat.

inak mam podobnu ako wonderbra so sheinu a je vlemi dobra, len amm jeden problem. obvod je volenejsi. lepsie by mi bolo, keby mam mensi obvod no tam by som potrebovala uz 75H.

autor
6. apr 2024

@majamat ďakujem pekne. Ja mám košík D, čiže asi to nebude problém teda. Vystihli ste parádnu sumu, všade na interne čo pozerám, ceny okolo 60€. Mohli by ste mi sem priložiť nejaký link na podprsenky ktoré máte?

viestta
6. apr 2024

daju sa kupit podprsenky, kde abidve ramienka mozes vhodne upravit, aj tak, aby obidve boli na jednom ramene

autor
6. apr 2024

@viestta ďakujem🙏🏼, o tom som ešte nepočula.. môžete mi sem prihodiť nejaký link na podprsenku, ktorú máte na mysli?

majamat
6. apr 2024

ja som ju kupovala v tej predajni, ale wonderbra klasika bez ramienok, maju tusim aj krajkove, aj hladke. o strih bude rovnaky.

a so shein je to tato https://eur.shein.com/Wingslove-Strapless-Push-...
no ako som pisala, je lepsi mensi obvod, ale s mensim obvodom sa meni aj pismenko - kosiky.

viestta
6. apr 2024

https://www.astratex.sk/podprsenka-s-vymeniteln...
nieco na ten sposob, ramienka sa daju tak ako potrebujes

gabika0825
7. apr 2024

Ja by som išla do iných šiat, ťažké je trafiť podprsenku pod takéto šaty. Preto jedine bez podprsenky

mk1111111111
10. apr 2024

Ja mam tiez podprsenku, na ktorej sa menia ramienka, je tam asi 4 druhy ramienok roznych dlzok, aby sa dali prekladat, ak je holy chrbat, tak ramienko ktore ide okolo pasa, potom aj prekladacie, ak je tameno, alebo obe "hole".

mk1111111111
10. apr 2024

Wondebra multiway, mas tam aj presne nakres na Tvoje saty. Cca 32 eur

majamat
10. apr 2024

ja by som taku moc nemohla ako dala @mk1111111111 , mam velke a tym aj tazke prsia ako autorka, jedno by som mala nizsie, ako druhe, ak by neboli obe rovnako drzane ramienkami.

autor
10. apr 2024

@majamat veď práve, presne to mám aj ja, čiže sa toho dosť obávam. Asi mi nezostáva nič iné, len to skúsiť 😏 alebo vybrať iné šaty😁