Mám zapálený kútik oka

lulu8686
8. mar 2024

Ahojte.
Otázočka. Nemali ste náhodou podobny problém s okom? Alebo skôr by som povedala s pokožkou okolo oka. Bola som na očnom, dr. zápal v oku nevidela, že skôr to vidí na alergiu. Ale ja alergiu nemám, to je jedna vec. Druhá, že sa mi to šíri ďalej smerom k nosu. Strašne to svrbí a štípe. Mne to skôr príde ako nejaký ekzém? Aj keď ani ten som nikdy nemala 🤷‍♀️ najhoršie, že už začína z toho štípať aj samotné oko a niekedy sa mi rozmaže videnie. Prosím naozaj len odpovede k téme. Ak vie niekto poradiť nejakú masticku alebo kvapky. Ďakujem.

petronelag
8. mar 2024

Raz som mala podobné a chcela som si kúpiť Septonex kvapky a masť, ale nemali, tak mi dali iné kvapky a masť a dosť dlho mi to neprechádzalo. Potom som našla na nete v lekárni očnú masť Septonex a od toho mi to prešlo.
Jedna známa ma trochu naplašila, že aj ona to máva, že je to u ľudí, ktorí majú atopicky ekzém, ale ja ten zatiaľ nemám.

lulu8686
autor
8. mar 2024

@petronelag Aha, Septonex ma vôbec nenapadol ďakujemza radu. Skúsim, za to nič nedám. Ja som tiež našla, že to môže byť ekzém. Ale s týmto som nikdy problém nemala, celkovo kožné problémy nemám, tak neviem. Ale skúsim Septonex, ďakujem 🙂