Ortopedický vankuš na krčnú chrbticu

fjury
29. sep 2018

Dobrý den , mám problemy s krčnou chbrticou a rozmyšlam na ortopedickym vankušom , neviete mi niekto poradiť či je to dobrý vankuš ?

ivana.natasha
29. sep 2018

@fjury no ja na neho nedam dopustit, ale nie kazdy si zvykne. Ak mas problemy s krcnou chrbticou, skus sa spytat ortopeda ci ti ho nemoze predpisat ako pomocku. Mama tak ma predpisany, ale ona si nezvykla. Ja som si kupila v zdravotnickych potrebach a musim si ho aj na dovolenku brat, co som si tak zvykla. Tiez by si sa mala rozmysliet ako najcastejsie spis, ci na chrbte alebo na boku, myslim, ze maju potom iny tvar.

jasminet
29. sep 2018

Ja mam wellpur aj od ortopéda predpísaný jeden anatomicky. Roky som mala myslím tempur, ten bol najlepší. Spím na boku, tak tomu prispôsobený.

evaromana
29. sep 2018

@fjury ahoj ja osobne trpím na krčnú chrbticu už 30 rokov až tak že mi trpli ruky a budila som sa na bolesť každú noc,dcéra mi kúpila vankúš s chladivou vložkou a mám ho 3roky spím a ruky mi prestali trpnuť až sa neurologička čudovala od tej doby kde môžem vždy ho doporučím cena je 19,99europozri si ho cez tento link https://www.dedra.cz/cs/?ppk=245365 ak sa registruješ máš ho o 23%lacnejší a ešte ti pribalia darček pekný večer

fjury
autor
29. sep 2018

@evaromana
@ivana.natasha
@jasminet no správam podľa možnosťi ale vecinou na boku, a za druhe neviem ani aku výšku vankúša zvoliť

evaromana
30. sep 2018

@fjury Ja sama som spávala na pravom boku ,čo zo zdravotného hladiska nebolo dobré na to som prišla pokial mi nezistili výrostky v krčnej chrbtici hladala som vela vankúšov až mi dcéra priniesla vankúš anatomixx polohový musela som sa na ňom naučiť spať pretože musím spať na chrbte tento vankúš má chladiacu regulačnú vrstvu a ďakujem bohu že ho mám ,vankúš je tvarovaný tak že je pol gulatý.Klikni na link a daj si do vyhladávača pameťová pena je tam o to veľa písané záleží na tebe či si ho kúpiš alebo nie,pekný deň Mária ps ak sa rozhodneš napíš než objednávku pošleš