Prečo mi opuchol členok?

annnyjska
6. jún 2018

Ahojte baby , prosím vás stalo sa niektorej z vás už niečo takéto s členkom . Zlomení to nie je ma ortezu ale zaujimalo by ma jedno prečo nemám členok ?? 😞 pred dnom bol uplne opuchnuty a dnes nič ? Stalo sa to niektorej z vas nebudú to šľachy a väziva poškodené ?

pininka
7. jún 2018

No to mi tazko takto zhodnotime. Ja som teraz po operacii clenka, aj slachy aj vazy nanovo prisivane, ale ziaden opuch som nemala, nemam ani bolesti. Uz pomaly chodim, ale ortezu este tiez budem mat. Najlepsie bude ked pojdes za svojim doktorom.

annnyjska
autor
7. jún 2018

No o lekára som bola doteraz som chodila každý deň to boli 3dni na prevezy , teraz mi dali ortézu na zatiaľ cca 3týždne ale predpoklad je od od 3 do 6 . Bývam v DE . Takže oni sú tu trochu viac svojsky . Horšie je ,že dostávam kŕče s nej :/ a teraz sa mi celá krásne podliala nádhernou modrinu tak fakt neviem . A nechcem tam chodiť pre všetko

annnyjska
autor
7. jún 2018

@pininka a chcela som aj zistiť , kedy oni budú vedieť zistiť , že či tam mám poškodené šľachy a svaly ?

pininka
7. jún 2018

@annnyjska ano,urcite to vedia, ale clenok je svinstvo, trva velmi dlho kym sa da dokopy

adikia10
13. júl 2019

Ahojte, prosim Vas chcem sa poradit, pred tyzdnom som is skaredo poranila clenok na trampoline, RTG bol OK ale neboli si uplne isty jednym miestom, Na kontrolu pojdem teraz v utorok. Cely tyzden mam nohu na gauci, picham Fraxiparin, noha meni farby od cervenej modrej ciernej ku zltej. Akonahla dam nohu dole z gauca , tak citim neskutocnu bolest, po chvily v zvislej polohe to ciastocne ustupi. Clenok je este stale cerveny a teply na dotyk. Noha uz ciastocne odpuchla. Prosim Vas mali ste aj Vy takyto priebeh po zraneni?
Dakujem velmi pekne.

adikia10
13. júl 2019