Stačí to takto v živote?

5. jún 2022

Ahojte. Liecim sa na tazku depresiu dva roky. Raz je lepsie raz je horsie. No vacsinou som smutna nemam radost nic ma velmi netesi. No podla mojej doktorky to zvladam dobre kedze sa vladzem postarat o deti domacnost a uz sa nechcem zabit. Tak podla nej je to teraz v poriadku. Ale takto mi to ma v zivote stacit ? Ja sa nemam dobre len sa snazim kvoli detom zo vsetkych sil.

babovka2321
5. jún 2022

Super, ze ti je o trochu lepsie a ze to robis pre rodinu ☘️ale kazdopadne by som zmenila doktora.

zojeva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
5. jún 2022

@babovka2321 dakujem. Niekedy si vravim ze ach uz nejak dozijem nejak bude. A to mam 27 rokov 🤦

vorkola
5. jún 2022

No 1) dakuj Panu Bohu,za dar ze mas deticky, ved to je dar,A po 2)dakuj ze ta nic fyzicky neboli,lebo fyzicka bolest, to je uz iny level,ze ma nic netesi,neni radost zo zivota,Viem ,o com hovorim ,Tak sa tes ze lieky zaberaju,a ze je to lepsie, chod aj niekde s kamoskami, pokecat si,aj dovolenka by pomohla,Drzim palce, prajem dusevne uzdravenie, neboj ,bude dobre.Ak ta napadne, to zabitie seba, rychlo zacni nieco robit ,hoci aj cvicit, ,co ta ake cviky napadnu.Ja mavam ukrutne bolesti fyzicke a som len na liekoch od bolesti,.Vdaka Bohu este zaberaju

22tanulka
5. jún 2022

A čo ti spôsobuje depresie?

autor
5. jún 2022

@vorkola ved to ma stve ze vlastne sa mam mat dobre ze nie je dovod mat sa zle

autor
5. jún 2022

@22tanulka neviem po porode to vypuklo a odvtedy to trva

22tanulka
5. jún 2022

Tak máš popôrodnú depresiu a určite si zmeň doktorku. To si myslela obvodnú alebo psychiatričku? Choď s niekým blízkym si vybaviť psychiatra ak nezvladneš sama. U obvodného si daj skontrolovať krv či ti nechýbajú nejaké vitamíny. Držím palce,to prejde a bude dobre.

autor
5. jún 2022

@22tanulka chodim ku psychiatricke a krv mi brali nedavno tak mam vsetko dobre. Dakujem

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
5. jún 2022

Psychická bolesť nie je o nič menšia než fyzická a na depresiu rozcvička fakt nezaberá. Nájdi si schopnejšieho lekára.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianarem
5. jún 2022

Ja by som tiez navrhovala zmenit doktorku alebo aspon lieky. Ja si myslim, ze treba skusat, ci sa to neda este zlepsit. A psychoterapiu si neskusala? Mozno ta rodina viac vycerpava ako nabija a s tym by sa mozno dalo nieco robit. Moze byt za tym nejake podvedome nastavenie, ale mozno aj len nie uplne optimalna organizacia prace. S podporou od partnera si na tom ako? A z tych fyzickych veci, testovali ti aj stitnu zlazu?

vazky_a_motyle
5. jún 2022

Nevidim do doktorky ani uplne do tvojej situacie ale napadlo ma, ze doktorka ta chce len povzbudit. Chce aby si si uvedomila aky obrovsky krok si so svojou situaciou spravila. Myslim ze taketo pozitivum je dobra motivacia a je to zaklad na ktorom treba dalej stavat. To pisem len na margo toho ze citam komenty, aka je zla doktorka. Urcite taketo trapenie nie je zivot co by malo stacit, ked ti doktorka nevyhovuje tak ju zmen. Myslim ze chapes ze mas zrejme poporodnu depresiu co mava vela zien a dostali sa z nej, da sa to 🙂

mandzula
5. jún 2022

@zoro9836 myslis asi ten prispevok o nedostatku zasobneho zeleza.

mandzula
5. jún 2022

@vorkola asi netusis, ako "boli" psychika, ked tak odvazne tvrdis, ze ma byt rada, ze ju nic fyzicky neboli. A ver tomu, ze na depresiu (nehovorime o oblubenom "mam depku") cvicenie nezabera.

83lenka83
6. jún 2022

@vorkola psychická bolesť je oveľa horsia ako fyzická, na fyzickú vezmeš lieky a zaberú ale pri tej psychickej je to zlé, nevieš spať, nevieš jesť. Si úplne prázdna a nevieš sa donútiť ani k základným veciam. Neposlucha ťa hlava ani telo aj keď sa veľmi snažíš.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonoio
6. jún 2022

@83lenka83 ano,depresia boli.strasne.kto nezazil,nepochopi.