Tlaky v hlave a v ušiach trvajúce už týždeň po masáži.

barbora271
2. sep 2019

Ahojte, min tyzden ma kolega masirovat ale len ramena a krk a to som mala aj tricko a od vtedy mam tlaky v hlave a v usiach, myslite ze mi tam nieco zle stlacil? Vraj to mam cele stuhnute. Nechodim na masaze, a mam sedavu pracu pri pc,mate niekto skusenosti? Vdaka pekny vecer.

lindusss2016
2. sep 2019

@barbora271 a kolega je maser alebo laik? Ak laik, tak si si mozno vyrobila problem

petkastopjakova
2. sep 2019

Netreba sa dávať masírovať laikom🙂 , mohol ti zablokovať nejaký nerv a preto máš bolesti hlavy.

zuzi0911
2. sep 2019

Mohol niečo "poškodiť" celkovo krčná oblasť je dosť nebezpečná aj pre odborníka ten musí presne vedieť kde co stlačiť. Dávaj si niečo na uvoľnenie zatiaľ a ak neprejde tak radšej Dr.

fialka1318
3. sep 2019

@barbora271 no ja som bola u odbornicky na masaz s manzelom povedali sme jej kde nas to boli a ze ja mam skoliozu a manzel lordozu a par minut po masazi bolo vsetko ok a len co sme sadli do auta museli sme ist na pohotovost kvoli obrovskym bolestiam chrbtice a vecer nas obich seklo ..cize ani odbornici na masaz nie su nic moc ..na pnke sme boli s chrbticou a chodili na obstreky tyzden kvoli hroznym bolestiam a seknutiu...ani staznost nam nic nepomohla lebo vacsina maserov dava podpisovat papiere pred masazou ze to moze sposobit problemy..cize parada nikdy viac k tzv. ,,slovenskym maserom'' bola som na cinskej a ta bola najlepsia v mojom zivote 🙂 ale kolegovi by som sa masirovat nedala bohvie co ti tam postiskal :-O chod k lekarovi lebo ti mohol velmi ublizit ☹