Cybex Coya a Bugaboo Bee 6

nelka09
27. apr 2024

Aké máte skúsenosti s kočíkom Cybex coya a Bugaboo bee 6? Zháňam kočík zväčša na cestovanie. Mám Hauck travel n care plus, ale za mňa veľké mínus.

luckajozko21
27. apr 2024

Chod si coyu vyskusat do predajne, aj s dietatom. Ja som ju chcela, ale prisla mi uplne 'labilna'. Akoze krasny kocik aj vsetko. Ja som sa rozhodovala medzi coya a joolz aer+. Aj s predavackou sme sa zhodli, ze coya uz v obchode bola akoby 'rozhegana' a joolz nam prisiel ovela stabilnejsi. Ja som napozerala na YT recenzie, kde o tom hovorili. Nezdalo sa mi to lebo coya mi pride ako premiovy kocik. Nooo a bolo to tak. https://www.youtube.com/shorts/eUrs8wP8MzA.
S Aer+ som max. spokojna. Velky mame bgb fox3. Kupovala som prave kvoli cestovaniu.

dzejsik
7. máj 2024

@nelka09 ked tak skor Cybex Beezy, idealne rocnik 2024 s vacsimi kolesami (mali sme predchodcu Eezy a bol naozaj super)

nelka09
autor
10. máj 2024

Tak nakoniec vyhral Cybex beezy. Bola som v obchode si pozrieť ,vyskúšať a dobre že som nekúpila cez internet joolz aer+, bugaboo bee 6 alebo Cybex coya. Joolz vyzerá hrozne,keď je kočiar v polohe spánok, bugaboo bee 6 je super kočiar,ale určite nie na cestovanie a Cybex coya je strašné maličký a rozhegana ako písala aj @luckajozko21 . Keď som pozerala foto len na internete tak sa mi Cybex beezy vôbec nepáčil a spravila som dobre, že som si bola osobne pozrieť. Ten kočík sa mi ihneď zapáčil. Ľahká manipulácia, dobre vyzerá, keď je v úplnom ľahu, nákupný košík je tiež dosť veľký, výborná cena nového kočíka