Mali ste okrem športového kočíka súčasne aj buginu do auta?

skoupilka1
29. apr 2015

Mám 15 mesačnú dcérku, mám velký športový kočík Concord Wanderer, no keď idem do mesta, tak je mi to veľmi nepraktické prevážať ho autom, je super, priestranný, veľký. Zmestí sa mi do kufra ale keďže je veľký, tak sa mi ťažšie s ním manipuluje. Mám taký blbý pocit, že som dosť márnivá, keď chcem 2 kočíky pre 1 dieťa. Dajte vaše názory a rady. Ďakujem

9999999_9
29. apr 2015

Ja som to mala tak isto, je to praktickejsie mat dva.

sednaja
29. apr 2015

My sme mali klasika kočík - hlboký, ktorý sa dá poskladať aj na športový (nie 3-kombinácia), ale nikdy sme ho neposkladali na športiak, lebo sme ho neskôr, keď už mala vedela chodiť používali len na spanie ako hlboký. Dostali sme však malý golfáčik a keď bolo potrebné, tak už len ten sme používali. Ale tiež asi len do roka a pol - od vtedy chodíme pešo, odrážadlom.
Nemusíš mať golfáčik nový, skús pozrieť aj tu na koníkovi, možno niekto predáva, ale podľa mňa je to super vec. Aj teraz pri druhej - 7 mesačnej máme hlboký na balkone a keď treba ísť von, tak v suteréne mám golfáč, po obchode chodíme ešte v klokanke.

sense
29. apr 2015

Nie mame len jeden a sj tak ho takmer nepouzivame

stanislavao
29. apr 2015

ale ved golfac kupite za par desiatok eur a do auta a potom obchodu, na dovolenku treba golfac. ja som mala coto baby soul za 62e a bol super. urcite to nieje marnivost.

cajova_lienka
29. apr 2015

ja som mala nakoniec tri - jeden do mesta auta a pod (maly lahky skladny), . jeden velky sportiak v ktorom ale boli od narodenia len s fusakotaskou a jeden terenny golfac - lebo ten velky mal 13kg +15kg dieta a trepat ho na vlak ked som sla po maleho do skolky bolo nerealne a zase domov sme sli peso po starej rozbitej betonke a to zase ten kociar do mesta nezvladal. ( a zase 1,5rocna slecna este nezvladal 4,5km prechadzku cestou necestou)

p_etrisha
29. apr 2015

Aj ja mam dva 🙂
Nie sice vyslovene kvoli autu, ale aj kvoli tomu. Nasa povodna 3-kombinácia sa komplikovane sklada, zabera vela miesta, ma par nedostatkov, ktore som odstranila pri druhom kociku. A tak ich vyberám nastriedacku 😀

mimla
29. apr 2015

Mala som, aj budem mať kombináciu poriadneho, robustného, ale asi ťažšieho šporťáku s jednoduchou, síce trošku rozhraknou, ale ľahučkou buginou. Dobrá kombinácia nie len do auta, ale aj do vlaku, či autobusu. Bugina sa dá dať do ľahu, takže v prípade veľkej núdze sa tam dá aj spať. Bugina predsa nemusí byť nová. je to len také "prevozítko" na občasné použitie, kým šporťák bude na bežné používanie. Nemusí veľa stáť.

susanne6
29. apr 2015

ja mám tiež dva, jeden z dvojkombinácie a jeden golfáčik do obchodu, auta....taký kúpiš už za 15-20 eur aj nový, vyplatí sa a potom predáš, lebo ho ani nezničíš pri občasnom používaní 😉

blumchen2
29. apr 2015

aj ja som mala trojkombinaciu a skladaci golfovy kocik. sportovu cast trojkombinacie som vyuzivala na prechadzky a golfac som pouzivala do auta, prip. k lekarovi.

siska53
29. apr 2015

Mal sme aj buginu. A vlastne tu este obcas pouzijeme aj teraz. Staru,klasicku,obycko,dozivajucu, kazdu chvilu cakam,kedy sa rozpadne. 🙂 ale svoj ucel stale plni. Akurat muz ju velmi netlaci,lebo ma 180cm a boli ho chrbat,kedze musi byt ohnuty. No na mojich 155 je uplne vyhovujuca.

shania31
29. apr 2015

Ano, mali sme aj sportovy kocik a aj golfac 🙂

nextik
29. apr 2015

Ano - mame aj sportak aj golfac. 🙂

katrinka8
29. apr 2015

Máme šporťák z trojkombinácie aj golfáč, ale ideme predať, lebo už budeme potrebovať miesto v izbe a 2 zaberajú miesta veľa. Kúpili sme akurát šporťák, ktorý je ľahký, malý na priestor, skladný do auta, na rýchle vybavenie a cestovanie, ale zároveň priestranný pre dieťa a dá sa v ňom aj spávať - niečo medzi šporťákom a golfáčom 😉 Také niečo som dlho hľadala, lebo mi vadilo mať 2 kočiare, ale inak to proste nešlo.

liziknds
29. apr 2015

Ano, tiez máme dve😉 oplati sa investovat

mimik79
29. apr 2015

pracujem v detskom obchode kde predavame aj kociky (momentalne na materskej) no chcem len povedat ze kopec kopec zakaznikov ktori mali trojkombinacie po case kupovali golface alebo mensie sportove kociky kvoli praktickej stranke, prevozu, na prilezitostne odvezenie dietatka ked napr uz nevladze kracat, zbalenie do kufra auta...nie je to vobec marnivost, mnohi tak maju, ide predsa o to, ze to pomoze ked nemozme trepat velky kocik a dietatko sa este potrebuje odviezt

ajkafilip
30. apr 2015

Ahojte maminy, chcem sa spýtať, aký golfový kočík mi odporučíte..potrebujem ho hlavne na cesty, aby nebol ťažký, aby bol lahko skladatelný, bolo by super keby sa s ním dá aj po trošku rozbitejších cestách a rada by som k nemu mala aj nánožník a pláštenku. Syn má 10 mesiacov - bol narodený predčasne, takže je trošičku menší - má 8kg. Športový kočík mám k 3-kombinácii, no zaberá v kufri auta veľa miesta..dakujeeeem