Poraďte kočík pre augustové bábätko

7. apr 2021

Ahojte. Poprosím vás poradiť s výberom kočíka. Budem určite hľadať na bazároch. Chcem niečo hlbšie keďže bábätko bude v auguste. Mam výšku 175. Viac neviem načo sa zamerať. Auto mame veľké na uskladnenie, cesty dobré. Vacsinou ponúkajú dvoj ci trojkombinácie.

hanka1505
7. apr 2021

My máme britax go next, a super. V zime vanička perfektná, a to syn mal pri narodení 5,5kg, terén zvladne akýkoľvek (na jar som chodila s nim behavat na cyklotrasu🙂 jemne peruje, jamy a hrbole uplne super zvládol, keď bol horší terén, na rovných cestách uplny komfort. Za mňa vanička aj športiak ma veľkú výhodu ze ma predĺženú striešku takže v lete žiadne plienky cez kocik ani nič podobné a v zime ta malému nefucalo.stoji trosku viac, ale ja keby nemam na nový kludne kúpim aj ojazdený. A to som mala viacero kocik, tento jednoznačne top. Vysoká som ako ty,manzel ešte o 15 cm viac. Ja som kúpila dvojkombináciu, vaničku a športiak, vajíčko sme zvlášť kupovali.

lubiss
7. apr 2021

ja kupujem roan bass next..aby na zimu bola dobra vanicka a nie volaky prcek...je aj dost vysoky a cena idealna hlavne ked to clovek berie priamo z pl

landsmanka
7. apr 2021

skus pozriet znacku baby jogger alebo thule, su to velmi prakticke kociky, dobre skladne

sruma
10. apr 2021

My mame Cosatto Travel Bundle - velmi super a prakticky kocar.

ckatka
10. apr 2021

V tvojom prípade by som si kúpila kočík, ktorý mi absolútne vyhovuje športovou časťou, a dá sa dat na lezato, a tým pádom na zimu nemusíš riešiť vaničku, do zimy sa ti zmesti do akejkoľvek. 6m dieťa môže byť v pohode už v sportiaku nalezato.
A predĺženú striešku nech drobatku nefuka prvú zimu.
Daj si ešte otázku či korytko /nekorytko.
Aké chceš kolesá - nafukovacie, gélové,...má ti kto spraviť defekt alebo dofukat koleso?
Akú má mať váhu? Budeš ho tahat do schodov alebo s ním sama chodiť mhd? (Ak áno vezmi Bugaboo cameleon)
Budeš šoférovať sama? A vlacit vajco? Zíde sa ti napojitelne vajíčko? (Vdakabohu zaň! 😂)
Budeš chodiť sama peši na nákupy? Potrebuješ veľký a dostupný kos? (Ak áno, nekupuj bugaboo cameleon) 😂
Budeš ho často skladať?

Ja napríklad zisťujem ze bez kočíka by som sa asi aj zaobisla. Mam šatku a nosič a tým že je lockdown tak v podstate nikam nechodíme...A na to aby sa decko vyspalo na záhrade alebo na dvore mi ozaj stacil nejaký lacný z bazáru. 🤷‍♀️

liviaantolova26
23. apr 2021

Skús cybex priam joolz day+ alebo bugaboo