Ako utajiť umelé prerušenie tehotenstva pred priateľom?

25. apr 2024

Prosím nesudte,... som tehotná v 9tt a chcem ísť na utp, nemám pre dieťa zázemie atd.. priateľ sa na dieta teší, ja si žiaľ neviem predstaviť život ďalej s priateľom.. ako to mam pred ním utajiť?

gabika0825
25. apr 2024

A ako to chceš utajiť keď už si mu povedala že si tehotná? 🙄🙄🙄

autor
25. apr 2024

@gabika0825 napr. Že mu potom poviem ze som potratila ?

buberova
25. apr 2024

Na toto celé neviem nájsť iné slová ako - hrozné. Celé hrozné.

gabika0825
25. apr 2024

A naco to je dobre? To mu nevieš narovinu povedať že sa necitis na dieťa a nechces byt s ním? Veď sa zachovaj normálne. Koľko máte rokov s priateľom?

monnci2226
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
thirstymonk
25. apr 2024

Akože nehnevaj sa, ale maš 13 či čo? Nemaš pre dieťa zazemie a nevieš si s priateľom predstaviť ďalej život, ale keď ho na teba vytasi, vtedy si zahadne vieš predstaviť s nim pichať. Bože, ty sa spametaj!!! Si myslíš, že sa to nedozvie?

sissy27
25. apr 2024

Naco sa pytas, ked odpoved mas??
Inak si dost hlupa - ze nemas podmienky na dieta si vedela aj vtedy ked si mala nechraneny sex, nie? A jasneeee, mozes zacat o tom, ako vam zlyhala antikoncepcia 🙄 a vedela si to aj v momente, ked si mu to oznamovala, ze?? Tak naco si mu to vesala na nos? Bud frajerka a povedz mu pravdu, co chces nanho este hrat chudinku, ze si potratila, nech ta lutuje a kupi ti bolestne alebo co? A nezabudni, ze kazde hovno raz vyplava na hladinu, aj toto…

majkabr
25. apr 2024

Nechaj si ho, budeš ľutovať. Pomaly si ho vychováš aj bez priateľa.

domkakvet
25. apr 2024

Ked si s nim vo vztahu a este s nim aj sexujes, tak preco si s nim nevies predstavit zivot, okrem toho si mu to uz povedala, uz ti neuveri, ze si o dieta len tak prisla a on sa na dieta tesi a ked sa obavas jeho reakcie, tak ti asi aj zalezi na priatelovi, tak skus popremyslat nad tym, ci by to s nim este nemalo zmysel a ak nie, tak dieta si mozes nechat aj tak.

h2
25. apr 2024

A načo si mu to potom vôbec hovorila? Alebo sa odvtedy niečo zmenilo? Niečo, kvôli čomu s ním už nechceš byť?

mikasa_ackerman
25. apr 2024

@majkabr keď jej tu ty aj iné radíte, aby si ho nechala budete jej s ním pomáhať, budete jej posielať peniaze, budete jej ho strážiť? Nie, tak sa nestarajte do cudzieho tela.

sara07
25. apr 2024

a načo ti to maju cudzie baby odobriť čo nevedia ako žiješ aké máš zázemie a xy otazok prečo nemaju odpoved
nemusíš mu hovorit že si šla na interupciu, mohlo by sa ti to časom vratit v drboch
povedz mu že si potratila a pokial si nevieš predstavit svoj život nie to vychovu proste sa s ním rozíst
a hlavne anikoncepciu rieš ale nie kraviny typu bazalna teplota,dni a podobne dristy
ps: krestanská čast ked podla nich ide kludne aj varenu mačku si dajte pred dvere - satira som milovnik mačiek

cimage
25. apr 2024

Narovinu mu povedz, ze to dieta teraz mat nemozes, lebo xxx. Ak s nim nevidis buducnost, tak aj to by si mala ukoncit.

evcagabi
25. apr 2024

@domkakvet a preco by jej neuveril, ze o dieta prisla? Ja som minuly rok povedala priatelovi, ze som tehotna a ani nie do tyzdna som on prisla, to pises akoby je to nejaka neobvykla vec.

syslik81
25. apr 2024

pochopenie nedostanes.. toto je forum pre maminy a uduce maminy .. kazdopadne ak si uz rozhodnuta .. hold spravis to aj keby co bolo ... kazdopaden sa rozid aj s priatelom,,kedze toto neustojite ... bude sa hnevat ale prejde ho to .. a ty sa s tym tiez snad vyrovnas casom

petkavka
25. apr 2024

Ja by som to zobrala z ineho konca. Informuj otca dietata, ze chces vztah ukoncit a o dietatko nemas zaujem. A ci ti on potvrdi, ze ked sa nan tesi - ze by sa on staral on. T.j. rodicovska, materska ....proste slobodny otecko. Mne to pride fer. Pteco nedat sancu tak dietatu, tak oteckovi.

domkakvet
25. apr 2024

@evcagabi ano moze sa to stat, ale nie v jej pripade, na to je viac dovodov, nechcem ich tu konkretizovat, nakolko si myslim, ze jej priatel to ma pravo vediet.

rude_baby
25. apr 2024

Ach, načo si mu to hovorila...

vroni
25. apr 2024

Nesudim, tvoje telo, tvoj život. Ale načo chces okolo toho robiť tanečky? S frajerom si život predstaviť nevieš, takže zrejme spejete k rozchodu, dieťa nechceš, takže pôjdeš na UPT a tak to aj pánovi povieš s hotovo. Jedným vrzom si zbavená oboch "problémov".

evcagabi
25. apr 2024

@domkakvet a ty si vestica alebo co ked tak presvedcene pises, ze v jej pripade nie? 😅 stat sa moze hocico a rovnako je to uz len na nej ako sa rozhodne

mikadooo
25. apr 2024

No proste mu to nepovieš, že ideš k dr, že si vybavuješ papiere, že ideš do nemocnice na zákrok a potom sa vrátiš domov odniekiaľ. To už je na tvojej fantázii, ako to "utajiť". Zas nebudeš v nemocnici tri týždne, nie je to až taká veda...🤷.

sissy27
25. apr 2024

@syslik81 ja napriklad viem pochopit rozhodnutie pre interrupciu. Beriem to ako pravo zeny sa takto rozhodnut, ved ona jedina si ponesie nasledky cely zivot, ci uz sa rozhodne porodit alebo to ukoncit. Mne osobne v tomto pripade vadi klamstvo voci partnerovi.

maranta_leuconeura
25. apr 2024

@petkavka hej a ked po porode povie chlap ze dovi nic nechce nic neplati, tak co?

la_dolce_vita
25. apr 2024

Ked uz si mu o tom povedala a on to vie, tak bud mu povedat pravdu, alebo klamat. Ale uprimnost by bola na mieste, nikto ta nemoze nutit do materstva.

sevrin
25. apr 2024

Nie som si istý, či je toto dobrý nápad. To dieťa je aj JEHO, teší sa naň a ty ho chceš o to pripraviť? Ak to spravíš, nebudeš mať ani dieťa, ani jeho. Skôr sa začnite baviť o tom zázemí, aby bolo.

kris_tin257
25. apr 2024

Ak si nevieš predstaviť ďalej život s ním tak sa s ním rozíď choďte od seba a potom uvidíš čo mu ako oznámiš 🤷

daniela1911
25. apr 2024

Si hlúpa, keď si mu povedala o tehotenstve. Nejdem riešiť či je potrat správny alebo nie… urob ako cítiš. Len ty ho budeš vychovávať, kŕmiť a starať sa oňho. Nikto iný z MK.
Keď si mu to už povedala, povedz pravdu, že chceš rozchod a ideš na potrat. Ani nechápem dôvod mu klamať. Šak aj tak s ním už nechceš žiť.

mikasa_ackerman
25. apr 2024

@sevrin on ale to dieťa nevynosí, neporodí, nemusí podstúpiť riziká, nemusí prerušiť prácu, nemusí kojiť a 1000 ďaľších vecí, fakt jej nemá do toho čo kecať😀

vyrovnanaosoba
25. apr 2024

Asi budem hnusná, ale povolenie od neho nepotrebuješ, pôjdeš za gyn, dá ti termín, pôjdeš do nemocnice, urobia zakrok, večer si doma. Už co mu povieš, kde sa podelo dieťa z brucha, je o inom.

sevrin
25. apr 2024

@mikasa_ackerman iste, preto by sa on mal postarať o to, aby sa ona mohla venovať len dieťaťu. Takže to on by sa mal postarať o to zázemie, aby rodine nič nechýbalo. Či nie?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre