Mali ste silných poslíčkov v pravidelných intervaloch?

ninus29
18. jan 2013

Mali ste niektorá silných poslíčkov v pravidelných intervaloch??! Ja som mala asi v 10minutových, tak sme išli do pôrodnice,lebo sme si mysleli,že už je to tu! Tam mi dali infúziu,bola som tam dve noci a s tým,že sa neotváram ma pustili domov! No prišla som domov a znova....najskôr po nejakých 20minutách, potom 10min.....ale je to také zvláštne, prejde to a na 10minút som v pohode! Chcem len vedieť,či s tým máte niektorá skúsenosť

xlucia
18. jan 2013

mala som. daj si teplu sprchu. ak to po nej prestane, su to len poslickovia. ak sa ti len ulavi na bolesti ale konrakcie pokracuju, potom v klude do porodnice.

sante81
18. jan 2013

mala som posledne 2 tyždne, nakoniec mi odtiekla plodová voda a do pôrodnice som prisla otvorena na 5 prstov.

medveckaeva
18. jan 2013

Mala som i po osem min. A ani tepla sprcha nepovolila. Čakala som však az na tie 5 min. Tie však neprisli

milka1978
18. jan 2013

@ninus29 ahoj ... ja som už ležala v nemocnici ako potermínová .... no keďže som bola po prvom cisárskom tak mi nemohli pichnúť vyvolávačku ale dávali mi len také štipľavé injekcie a čípky do pošvy .... v piatok nič, v sobotu už som začala cítiť kontrakcie ..... lekáry celý šťastný, že mi nemusia robiť ďalšiu sekciu a ja tiež, že budem mať manžela pri pôrode .... začala som ich cítiť okolo obeda a večer koniec .... a bolo po kontrakciách ... ešte aj CTG mi ukazovalo, že sa kontrakcie každou naseldujúcou zväčšujú a nakoniec som ich prespala 😀 ... v nedelu mi dali ďalší čípok .... zase som sa začala cítiť kontrakcie ale teraz oveľa silnejšie ... boli už každých 10 - 15 minút ... lekárka na nočnej mi vravela, že ráno o 5-tej rodín a konečne to budem mať za sebou ... a zase nič prespala som to 😀 😀 😀 tak nakoniec ma už nenechali trápiť a v pondelok ráno mi urobili sekciu ... takže ja mám takéto skúsenosti s kontrakciami a poslíčkami 😀

mummy01
18. jan 2013

Ja som mala mesiac pred terminom pravidelne kontrakcie-slabsie asi 4 hodiny a potom nic,uplne to preslo a porodila som az o 3 tyzdne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre