Šestonedelie po cisárskom reze

sasa10
2. jún 2014

Ahojte, som 2 týždne po cisárskom a už neraz sa mi stalo, že krvácanie mi zoslablo tak, že som pár dní takmer nekrvácala a potom som sa na pár dnî zas dosť rozkrvácala. Neviem, či je to ok. Vďaka žienky za všetky reakcie. 😉

bubinovci
2. jún 2014

ja som to tak mala po prvej sekcii a aj teraz po druhej 😉 ak si nebudeš istá tak zavolaj doktorovi.

edvelyn
2. jún 2014

@sasa10 ja son to tak mala dva mesiace.. raz krvacala potom sa to zastavilo a potom zase spustilo...a az potom sa menstruacia upravila do normalu

adka31
2. jún 2014

Tak to byva, aj u mna to tak bolo, par dni skoro nic a potom zas viac. A nakoniec som sa cistila viac ako 6 tyzdnov a bolo to v pohode. Ved keby sa ti nieco nezdalo, zavolaj dr.

mahasias
2. jún 2014

Ja som to mala presne ako ty, a trvalo to 2 mesiace kym to ustalo, takze asi nic nezvycajne. Lekar povedal, ze je to v poriadku.

monikags
2. jún 2014

Ja som po cisarskom 2 mesiace. Prve dva tyzdne som krvacala, potom vobec, no a odvcera uz zasa krvacam, takze je to individualne. Take spinenie nevadi, ale pokial by toho bolo velmi ,,vela,, volaj k dr.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre