Spinálna anestézia po páde na chrbát

majuska357
27. jan 2020

Ahojte, potrebovala by som poradiť som v 35. Týždni a babo mam otočené panvovým koncom doktor mi povedal, že pravdepodobne bude potrebne spraviť cisársky rez teda pokiaľ sa neotoči a preto by som sa chcela opýtať keby k tomu prišlo nechcem celkovú anestézu ale spinálnu lenže pred dvomi týždňami som spadla na chrbát na kostrč, ktorá ma stále pobolieva a bojím sa či by to nejako neskomplikovalo situáciu pri v pichu spinalky do chrbtu.
Ďakujem

tosomja
27. jan 2020

Skus skupinu zdravotnici

zuzik307
27. jan 2020

@majuska357 nemal by to byt problem /dr.anest/

majuska357
autor
27. jan 2020

@tosomja dakujem 🙂

snehulienka8
28. jan 2020

celkovo babu uspia, len ak sa nieco skomplikuje a musia rychlo konat..inak staci umrtvenie od pasa dole...inak znama teraz rodila, mala sla vonku ritkou napred..asi zalezi aj od porodnika ci sa do toho pusti..drzim palce

adeladulova
11. feb 2020

@snehulienka8 chlapčeka nechcu odrodit KP, kvoli pohl. organom

snehulienka8
11. feb 2020

@adeladulova ahaaa, nevedela som, ze to takto funguje..no ved male sa este moze otocit..tak ci tak povedat im o pade, a riadne vsetko skontrolovat..
inak napadlo ma ze, v nemocnici som stretla babau 43r, rodila dvojcata chlapcov., jeden bol ritkou napred, rodila prirodzene a ok..len neviem aj siel ritkou napred, alebo ho pri porode otacali este v bruchu..niektori skuseni a sikovni lekari to vedia..pretocit babatko este v bruchu..ale to je asi zriedkave..v kazdom pripade vzdu jasne povedz co ne/chces a drzim palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre