Tortila placky

11. máj 2024

Baby nemáte nejaký super nápad na plnené tortily? Či už klasika, zapekané, grilované.. Také čosi zdravšie.. Foto poteší

kacena4
11. máj 2024

my robime opekane masko + hrrba akejkolvek zeleniny co doma mame + tatarka+kečup kto chce naplnit zrulovat a zjest

danyelia
11. máj 2024

My robíme tak - tortilu len ohrejem v mikrovlnke, potriem cesnakovým dipom (kyslá smotana, pretlačený cesnak, občas strúhaný syr) naplním zeleninovým šalátom (paradajky, uhorky, paprika, olivy, balkánsky syr, rukola, šalátové listy podľa chuti...) kuracie mäso s korením a olivovým olejom opražené či podusené na panvici, zaviniem a hotovo...😋

barbora0308
11. máj 2024

Fuu mi robime fakt na vela sposobov, ale teda toto su take oblubene.
1. Ako burrito robim paradajkove sote so strukovinami, ktore pomiesam s ryzou a k tomu dressing z bieleho jogurtu alebo kyslej smotany. Naplnim tortilu a pekne zrolujem, opeciem na troske olivaci na panvici.
2. Ako wrap robim casto napr. tuniakovy so zeleninou, balkansky syr, olivy, cerstva zelenina a pod. Zboznujem aj natriet humusom naplnit grilovanou zeleninou. Vsetko nasledne oprazim na lyzicke olivoveho oleja na panvici, nech je chrumkavy 👌.

vsadeviem
11. máj 2024

Vegánske quesadillas s fazuľou a sladkými zemiakmi, chutí celej rodine 😇 (ak budeš chcieť, môžem poskytnúť recept ako to robím ja)

luccija
11. máj 2024

Moja dcéra si dáva tuniak, pažítku, zeleninu
Alebo len mozzarellu strúhanú a kukuricu k tomu na tanier zeleninu cesnakovy dip
Ja mám rada s morčacim natrhanym masom

azzflo
11. máj 2024

najlepsi najjednoduchsi recept: opiect kuracie stehna alebo prsia, dokladne okorenit; omacka - biely jogurt a vela cerstveho petrzlenu, pripadne inych byliniek, rozmixovat, pridat cierne korenie, sol a citronovu stavu; do tortily ulozit nakrajane rajciny, opecene masko a omacku

vakatko
11. máj 2024

@azzflo robím podobnú omáčku, ešte tam pridávam avokádo 🙂

majlo1234
11. máj 2024

@vsadeviem ja si prosim recept😇