Klamstvo vo vzťahu ohľadom kancelárie

15. mar 2021

Ahojte, chcela by som vedieť váš názor. Práve som zistila, že môj chlap si prenajal kanceláriu. Ide o to, že pred časom mu prišiel e-mail ohľadom stretnutia s realiťáčkou, mne pritom povedal, že bol vtedy s kamarátom. Pýtala som sa ho na to, jeho vysvetlenie bolo, že kamarát nemohol a tá kancelária je preňho, tak môj mu to bol obzrieť. Ale že on s tým nič nemá. Včera som mu robila jednu úhradu, diktoval mi číslo účtu, dnes som sa na to bližšie pozrela a bola to platba za prenájom kancelárie. Takže nechápem, aký je dôvod klamať v tejto veci? On už vie, že som na to prišla, som zvedavá ako dopadne večer, ak sa vôbec vráti domov.

deti95060810
15. mar 2021

A prečo by sa nevrátil domov.... to sa ťa tak bojí?
no klamstvo, u mňa by skončil. Už by som mu neverila NIČ. Vzťah bez dôvery je o ničom..

autor
15. mar 2021

@deti95060810 on nemá rád konfrontácie totižto a niekoľko klamstiev už bolo takže je možné, že sa zašije u svojej mamy.

unicornlady
15. mar 2021

a naisto klamal? nemohlo len dôjsť k nejakému nedorozumeniu, len on ako chlap to nechcel celé rozpitvávať? ako ty si ho poznáš. ja len že môj chlap toľko vecí, čo počas dňa musí vybavovať, že keby mi polovicu nepovie, tak ani nie preto, že by chcel klamať, ale nechce sa mu k tomu vracať.

autor
15. mar 2021

@unicornlady naozaj klamal, toto bolo pred mesiacom čo mi klamal o tom stretnutí, jasne som sa ho na to pýtala, aj minule ma to napadlo, že či ešte niečo rieši okolo "kamarátovej" kancelárie a povedal, že NIE

unicornlady
15. mar 2021

len je zvláštne, že o takej normálnej veci klamal. Hoci, mám v rodine človeka, ktorý je schopný polovicu vecí si vymyslieť a druhú zveličiť či prekrútiť, lebo je tak naučený.
A ak je tvoj priateľ tiež taká povaha, tak to klamstvo mu ani nepríde ako klamstvo, lebo taký proste je, že mu príde prirodzené klamať.

katulastraka
15. mar 2021

a v com ti este klamal?

autor
15. mar 2021

@katulastraka viac vecí to už bolo, ja už sa asi dva a pol roka snažím o to, aby som mu začala znova veriť, ale mám pocit, že je to nemožné už keď stále niečo vyskakuje nové.

autor
15. mar 2021

@unicornlady je to veľmi čudné

janickacrazy
15. mar 2021

Nie je za tým iná žena? Lebo vtedy by som chápala, že chce niečo tajiť.

autor
15. mar 2021

@janickacrazy už aj to ma napadlo, ale neviem, žeby si kvôli babe prenajal kanceláriu aby si ju mal kam vodiť? Strašne som sklamaná zasa.

janickacrazy
15. mar 2021

tak može byť, je to určite nenápadnejšie, ako keby si prenajal byt, tam by to bolo jasné na prvý pohlad

autor
15. mar 2021

@janickacrazy som zvedavá, či príde domov, ak áno, rovno sa popýtam

autor
15. mar 2021

@janickacrazy inak aj včera ma vytočil, objednala som si minulý týždeň kabelku a on trval na tom, že mi ju zaplatí, včera som mu tie peniaze poslala späť na účet, pozeral ako puk, ale cítila som, že ju od neho nechcem keď klame.

kikus7
15. mar 2021

Vám neprekáža, že Vám partner klame? Ak to urobil už parkrát, bude v tom pokračovať. Osobne takým ľuďom, ktorí zaklamú prvý raz, potom druhý raz, už neverím a znovu veriť niekomu takému je už nemožné. Skúšala som to, ale nedá sa, preto takí ľudia u mňa končia. Keď môžem byť úprimná a otvorená v živote ja, očakávam to isté aj od ostatných, inak taký človek u mňa končí..

autor
15. mar 2021

@kikus7 aj ja som taká, preto mi to vadí a už nevládzem takto, on tvrdí, že zaklame preto aby sme sa nehádali a že ja mu neverím, ale nedokáže alebo nechce pochopiť, že mu nedôverujem na základe klamstiev, ktoré vypúšťa.

simca06022011
15. mar 2021

Ako divne je to, ze uz ma pocit, ze sa kvoli takejto veci budete hadat, takze ti musi klamat.. a to je somarina ako prenajom kancelarie (no ak ju potrebuje, tak preco by to malo byt na hadky... ). Ja bysom sa pri chronickom klamarovi, co nechce nic riesit a vymysla si, aby sa vyhol nejakej diskusii o tom, ani nesnazila. Rovno by som ho poslla kade lahsie. Co ked sa stanu vazne veci, zasije sa u maminky a tebe narozprava nejake bludy? Dovera je dolezita vo vztahu, nedoverujes mu, tak o com to je?

autor
15. mar 2021

@simca06022011 osobne si myslím, že ju nepotrebuje lebo všetky papierovačky mu robím doma ja, zmluvy, faktúry atď. a on je celé dni na stavbách, ja sa skôr obávam inej veci, keď som ho spoznala nevedela som ako on funguje, nikto to nemá na čele, časom vyšlo najavo, že má kopec problémov, ja nie som človek, ktorý ak zistí, že niekto je v sračkách, tak sa naňho vykašle, pomohla som mu veľmi, vyhrabal sa z vecí, zmenil spôsob života najmä preto, že sa prestal stýkať s kamarátmi niektorými, pri ktorých robil hovadiny, ja mám teraz podozrenie, že sa chce s jedným z nich pustiť do niečoho, no za mňa z toho nepozerá nič dobré a akurát na to doplatí, nie som si istá, ale ženská intuícia mi to nahovára.

simca06022011
15. mar 2021

No tak treba sa prestat hrat na Matku Terazu.. to potrebujes cely zivot niekoho strazit? Tahat od "kamaratov" a tahat z niecoho? Ja na jednej strane to chapem, ze po rokoch ti je mozno aj luto sa na to vykaslat,ale ak on nekomunikuje s tebou a riesi si veci sam, a potom caka, ze ho budes z niecoho vyhrabavat.. tak ja neviem. Jediny sposob ako mu pomoct, je nechat ho padnut na hubu a najst si normalneho chlapa. Jedna vec je pomoct, ked je treba a druha mat doma klamara/resp. tajnostkara. Keby ti normalne povedal, ze si berie kancelariu lebo chce... tak by sa to dalo predychat a nie, ze robi na "tajnasa".

autor
15. mar 2021

@simca06022011 práveže doteraz mi vykladal o pracovných veciach, aj teraz mi hovorí, ale toto vie, že by sa mi zjavne nepáčilo, preto si myslím, že niečo špekuluje s tým jedným kamarátom, lenže ja jedno viem, ak by sa s ním zamotal, už by som mu nepomohla a to je vo vzťahu na prd, viem, že už by som sa s ním nemala ani baviť, zbaliť veci a urobiť hrubú čiaru

erikamamo
15. mar 2021

ak ti teda tolko krat klamal, ma vobec zmyslel byt v takomto vztahu?

autor
15. mar 2021

@erikamamo nemá, viem, ale strašne ma to bolí, musím sa s tým zmieriť nejako

elizabet173
15. mar 2021

Ak je to chronicky klamar, tak neviem, preco ta to prekvapuje, ze klamal zase. Iny bohuzial nebude. Na co ti je taky chlap? Co ta boli preboha? Ze sa zbavis tlka?

autor
15. mar 2021

@elizabet173 asi to sklamanie, keď do niečoho vložíš kopec energie, úprimnosti a dopadne to takto

kikus7
15. mar 2021

Síce energiu a úprimnosť do vzťahu vkladáte, ale, žiaľ, len Vy, ako čítam Vašu tému. Taký chlap sa podľa mňa už nezmení. Jedine k horšiemu..

elizabet173
15. mar 2021

to chápem, len bolesť by bolo oveľa menšia, keby si ho poslala do čerta po prvom klamstve. Nevadí, aj blbá skúsenosť je skúsenosť

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz