Mám zlý pocit

17. apr 2023

Všetci robíme v živote nejake rozhodnutia.
Ja som sa rozhodla zvoliť si partnera s dieťaťom. Boli sme dvaja. Život lažo plažo. Rok dva bol veľký problem s chlapcovou ex. Pri každej príležitosti nam chlapca nechcela dať. Môj muž požiadal o striedavu trvalo to asi dva roky kým tu striedavu schválili. Nastal ďalší boj dvoch "nedospelych" zhoršilo to, že som otehotnela máme dvojročného synčeka. Vyvrbilo to tým, že chlapec nás, skôr mňa odmieta. Žiarli na malého dali sme mu čas. No nakoniec je asi mesiac chlapec doma s mamou k nám už nechce chodiť. Ex v rámci toho mesiaca veľakrát volá a píše môjmu hocijaké aj podstatné a aj menej podstatne veci. Volá ho k sebe. Na prechádzku spoločnú aj s chlapecom. Chlapec mu volá tiez. Aj tera išiel s nimi na prechádzku Ja na to nevravím nič.avšak keď mu ona vola cítim sa zle. Mam čudne myšlienky. Muž mi len povie, že je to moja vina. Malý a aj jeho mama mu vraveli, že kym mňa nebolo bol on jeho stredobod a teraz len ja a "pankhart" tak volajú nášho syna. Trapima to. Keď mužovi poviem, že ja som mu nič nespravila tak on povie, že on je dieťa a hoci na mňa chlapec nadaval mala som ja ustúpiť

pribinak
17. apr 2023

Toto keby mi povedal že ja som tomu na vine, tak by som ho zbalila a môže ísť k ex.
Aby dieťa volali pankhart tak viac by prah domu neprekročil, či je dieťa alebo nie

Ja viem že on je obeť, ale stačilo.

danielahamar
17. apr 2023

Toto je zo strany tvojho chlapa cez. On ma problém a hodil ho na teba, super, to chce "pochvalu"

doriiis
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
panelacikova
17. apr 2023

tvoj muž je magor. obyčajný idiot, ktorý tancuje tak, ako ex hrá. a ešte to učia spoločne aj syna. ľutujem ťa. ja by som si ho nevážila rovnako, ako si on neváži mňa. a ešte ti povie: "je to tvoja vina"......??? otrasné. keby bolo spoločné dieťa preňho pankhart, požiadala by som o to, aby sa dieťaťa vzdal a šiel nazad k ex. radšej bojovať celý život (alebo jeho časť) sama s dieťaťom, než bojovať s debilom o dieťa. lebo do budúcna to asi lepšie nebude.

podľa mojich výpočtov musí mať jeho prvý syn minimálne 6 a viac rokov. chceš ešte minimálne 15 rokov takto žiť? no uff....

maxalla
17. apr 2023

@pribinak ved maju striedavku. Takze to nepripada do uvahy.

pribinak
17. apr 2023

@maxalla čo?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
17. apr 2023

tvoj manžel ešte stále nevie na koho strane stojí...

maxalla
17. apr 2023

@pribinak Asi sme sa nepochopili. Ja som to pochopila tak, ze pankhartom vola jej syna ten maly, nie muz.

panelacikova
17. apr 2023

@maxalla veď práve. majú striedavku. tak má na nej chlap trvať a nie chodiť sa prechádzať s ex a dieťaťom. na to má dosť času počas svojich dvoch týždňov, kedy má mať dieťa oficiálne súdom pridelené.

pribinak
17. apr 2023

@maxalla tak to pochopili všetci, však zrejme matka ho tak naučila a on len chudák opakuje
Ale cudne je že ten otec nezasiahne

maxalla
17. apr 2023

A syna ma nuz v striedavej starostlivosti

panelacikova
17. apr 2023

@maxalla tým, že otec nezasiahne, akoby sám súhlasil s takýmto názvom pre svoje druhé dieťa. hnusil by sa mi. okamžite.

komplikovana
17. apr 2023

Spravala si sa nejako zle k jeho synovi? Ak z tvojej strany bolo vsetko v poriadku, je to chyba tvojho chlapa, to on mal zasiahnut a dat doporiadku vztahy.

aaadkaaa
17. apr 2023

A tvojho muza si so zbranou v ruke nutila k plodeniu, on sa zdrahal, lebo vedel, ze jeho synovi a ex to bude vadit, ale bal sa smrti, tak ta oplodnil? Lebo ak ano, tak ma pravdu...inak je to obycajny debil

maxalla
17. apr 2023

Tak aby som to uviedla na pravu mieru... reagovala som na toto "Aby dieťa volali pankhart tak viac by prah domu neprekročil, či je dieťa alebo nie"

Kedze ma muz syna v striedavej starostlivosti, tak ho nemoze "nevpustit cez prah".

Zaujimalo by ma, kolko ma muzov syn rokov.

panelacikova
17. apr 2023

@aaadkaaa tiež zaujímavý pohľad. veru, autorka neupresnila, čo (kto) bolo dôvodom pre odchod muža z tej prvej rodiny. aký starý bol vtedy ten chlapec. uvádza, že sa to zhoršilo tým, že otehotnela. čiže je možné, že ten chlap ani nechcel ďalšie dieťa...

panelacikova
17. apr 2023

@maxalla aj mňa zaujíma ten vek.
mimochodom, ktovie, či téma je reálna 🙂

aaadkaaa
17. apr 2023

@panelacikova ale pri plodeni snad bol,nie? Ako moze mat muz dieta, ktore nechce? Ved v tomto zena taha vzdy za kratsi koniec, lebo ked chlap nechce, tak skratka zenu neoplodni...

doriiis
17. apr 2023

Nuž....chlapíka drží exka riadne za gule.A on preto,aby videl syna spraví aj to,že dovolí niekomu aby tiež jeho druhé dieťa volal pankhart.
Och...a podľa mňa to bude už iba horšie.

panelacikova
17. apr 2023

@aaadkaaa to áno, to bol. len či vedel, že plodí? rôzne situácie sa stávajú, ale to ideme už do konšpirácií 😀 čo ak brala pilulky a vysadila? - je jednou z konšpirácií 😀 😀 a oplodnených už bolo hajaj, čo aj HAK brali, či mali prezervatív a stalo sa, dokonca aj úplne bizarné situácie.... kadečo už tento svet zažil 🙂

srdeenko19
17. apr 2023

Tak tvoj partner je dobrý pako. Myslím, že dá sa fungovať aj v pohode tak, že už jedno dieťa v rodine je staršie a partneri majú spolu ďalšie. Len tam podľa mňa hraje veľkú rolu jeho mater ( stará, aj jeho bývalá). Čiže ak sa náhodou rozidete spraví presne takú istú buducnost vášmu malému synovi, ako urobil aj staršiemu, lebo nevie spraviť s nimi poriadok. Máš to ťažké, toto by som ja nedala, takéto osočovanie a ze ta obviňuje, neprávom.

tosomja
17. apr 2023

Veď nech si pri nej zostane. Môžu mať neviem aký vzťah, je jasné, že tam bude vždy ex, ale keby raz môj priateľ išiel k nim na kávu, či prechádzku, či inde, tak už by tam zostal. Chlapec má byť s otcom v tom a Tom čase, keď nechce, ok, ale k nim domov nemá čo chodiť otec. Či to chce syn,či ona. To by som mohla mať aj 4 deti s ním,bol by aj mne ex.

autor
17. apr 2023

@maxalla Mužov syn má 11

panelacikova
17. apr 2023

autorka, ty keď si sa s mužom zoznámila, on vtedy s nimi ešte žil?

maxalla
17. apr 2023

Chlapec je uz dost stary na to, aby sa s nim vedel muz porozpravat. Ine by bolo, ak by slo o nejake troj, stvorrocne dieta, ktore pochytilo matkin slovnik a neuvedomovalo by si, co hovori.

Bohuzial v takejto situacii, ked ho matka hucka proti tebe, asi vela nezmozes. Mozno je aj lepsie, ak sa stretavaju mimo domu, maly bude mat aspon pocit, ze sa mu pocas toho otec na 100% venuje. Co sa tyka tvojho muza, tak je to blb, ze si ta nevie obranit a este zvaluje vinu na teba, mal by mat viac rozumu.

Tieto narusene vztahy by mal v prvom rade urovnat tvoj partner. Jeho synovi snad veci vysvetlis, ked bude starsi, alebo kontak ostanepreruseny. No nezavidim ti a zelam pevne nervy.

autor
17. apr 2023

@panelacikova boli asi mesiac po rozchode. Ja som nevedela, že tak krátko po rozchode si začal so mnou to mi povedal neskôr. Chlapec bol drobec mal rok

svetlonos
17. apr 2023

No a uz by bol aj moj ex. Je to kreten. Nech si byva sam, ma v striedavke prveho syna, bez vas.
Predpokladam, ze pracuje. Do teraz si mu pimahala asi ty s malym. Ved on sa zbada, taťko z prace hned po synka do skoly a ked bude este chory, na paradu.
Pre teba dufam, ze mas kam odist aj so synom.
Neexistuje aby tvoj muz hadzal svoju vinu, nezodpovednost a posratost z ex na teba.
Tak ty si si mala necgat srat na hlavu od maleho dietata, ktoreho mater hucka. Mas nechat islivovat svoje dieta pankhartom. K...a to kde sme?? Tatko si mal upratat ex aj syna, namiesto toho hodis vsetko na teba!
To nie je chlap, ved on nema vobec gule.
Nezila by som s nim. Je to akoby bolo u nas povolene mnohozenstvo a ty si ta druha, co musi drzat hubu a krok. Pretoze ta prva vzdy veli!
Letel by svinskym krokom, kreten zaostaly zaseknuty v dedstve.

viestta
17. apr 2023

Otec, co sa nevie zastat vlastneho dietata, teda toho vasho spolocneho je jeden sprosty hajzel, ktoreho treba zbalit a vratit prvej manzelke. Ale ta by ho aj tak nechcela, pretoze pre nic nie su rozvedeni. To, ze nevie dat do laty svojho prvorodeneho, to uz je len taka ceresnicka na celej tej zdrcnutej slahacke.
Mam pocit, ze si si vybrala obzvlast vadny kus

panelacikova
17. apr 2023

autorka, v tom prípade sa môže muž hanbiť. 10 rokov ste spolu, z toho máte nejaký ten rok spoločné dieťa....
a čo sa týka rozchodu, mesiac je síce ultra krátka doba, ale nie po 10 rokoch ďalšieho vzťahu. keby ste boli spolu rok, nepoviem, žeby možno nejak začal ľutovať. ale 10 rokov je od nej preč a teraz jej lieta za sukňou? lebo tu sa nedá povedať, žeby chodil za synom. bohužiaľ. chlap, ktorý má gule, ktorý je správnym otcom, vysvetlí 11-ročnému, odkiaľ-pokiaľ. má ho v striedavke, má trvať na tom, aby bol chalan s ním a má s ním veľa hovoriť, vysvetľovať, hovoriť a znova vysvetľovať. možno rok-dva-tri by ste bojovali všetci traja, postupne by chalan pochopil ako by postupoval dozrievaním v puberte. chybu robí tvoj partner.

sheila121
18. apr 2023

@mamula20 dovolím si oponovať, ale toto je hlúposť jak traky. Vždy to nie je problém, základ je si vybrať toho správneho partnera. Nevidím dôvod prečo by mal byť slobodný so slobodnou a ten so záväzkami s tou so záväzkami. Na svete su aj ľudia čo nemôžu mať deti preto si hľadajú niekoho s deťmi.

@autorka ty máš doma vadny kus, vráť ho prosím ťa bývalej a nenechaj po sebe slapat