Neviem ako ďalej, mám 15 rokov a páči sa mi chalan

natalia939
2. jan 2019

Mám 15 rokov. Prosím ja viem ze sa to tu nehodí, prosím blbé komentáre si nechajte pre seba. Ďakujem.
Asi pred 2 aj pol roka sa mi páči taký chalan. Je o rok starší ako ja. No asi tak pred rokom som to začala riešiť. Stále som na neho myslela. Chodila som často do kostola, lebo on je ministrant. No potom to zistil od mojej kamošky. A bolo to iné. Semtam sa na mňa pozrel ale keď som sa ne neho pozrela ja tak odvrátil zrak. Vyhýbal sa mi ked mal ísť okolo mňa. No potom som mu napísala, zablokoval si ma a potom za mesiac si ma odblokoval. No nič nepísal. Potom sme si písali také blbosti skôr to vypalo ako hádka. Cca 15 správ to bolo. Keď mal narodeniny napísala som mu blahoželanie on odpísal diki moc. No ja ho čím ďalej viac milujem, večer keď zaspávam tak plačem kvôli nemu. Strašne ma to trápi neviem co ďalej. Na nový rok som mu napísala prianie od si to ani len nepozrel. Neviem co mam robiť. Prosím poradíte mi?
Ďakujem

nikaeli
2. jan 2019

Natalka, toto je ale forum pre mamicky, buduce mamicky, o tehotenstve, porode, o babatkach a podobne.
Ako by sme ti mohli pomoct?

h2
2. jan 2019

@nikaeli Ale prosím Ťa, tu sa predsa rieši všeličo.
@natalia939 Ahoj, Ty už si sem s týmto problémom písala, však? No, nepoteším Ťa, ale Tvoj vysnívaný idol o Teba zjavne záujem nemá. ☹️ Možno ho odrádza aj Tvoj prehnaný záujem. Netuším, čo by som Ti poradila, aby si sa netrápia a nemyslela naňho, asi Ti nepomôže, že tým, čo prežívaš, si prešla absolútna väčšina žien. Neskôr na to budeš s úsmevom spomínať, zatiaľ asi len počkaj, čas to vyrieši. Skús sa zamestnať niečím iným, venuje sa škole, koníčkom, športu a prestaň ho "prenasledovať".

nikaeli
2. jan 2019

@h2 ale ved ja sa pytam normalne, nie ironicky..

h2
2. jan 2019

@nikaeli Veď ja som Ti aj normálne odpísala. V čom si videla iróniu?

marseillefan
3. jan 2019

Tiež som mal také vysnívané dievča... mala u nás babku a občas som ju vídaval v kostole. Veľmi sa mi páčila a ja som sa do nej čím ďalej tým viac zamilovával. Vtedy Facebooky neboli, takže som ju videl len raz za čas keď prišla k babke na návštevu. Bol som ňou úplne pobláznený, no nikdy som nenabral odvahu ju osloviť. Na mojej stužkovej som moderoval program a tam som v rámci srandy v takej scénke rozprával ako som zaľúbený do Eriky. Potom som moderoval takú pesničkovú súťaž u nás v meste a ako hosť tam bola Lucka Vondráčková, tak som jej dal podpísať kartu s týmto textom "Erice, která ješte nezná Rada". No.. a potom prišiel Internet a ja som si vygooglil jej emailovú adresu (jej škola to vtedy mala verejne na stránke). Napísal som jej ako neznámy chalan, ktorý si len tak náhodou vybral emailovú adresu a chce si s niekym písať. Hneď odhalila, že som to ja (to, že som bol do nej roky zaľúbený sa ku nej samozrejme dostalo). Stretli sme sa, dal som jej tú fotku Lucky s venovaním a.... odmietla ma. Lebo bola práve vtedy zaľúbená do iného. Nezvdal som sa. Na druhý deň som za ňou išiel znova a povedal som, že o ňu budem bojovať. A tak sa aj stalo. Zabojoval som... začali sme sa stretávať a zrazu mi raz povedala, že ma má rada. Povedal som "aj aj teba", ale už som to tak vôbec necítil. Dievča, do ktorého som bol roky platonicky zaľúbený, ma nijako nepriťahovalo. Mal som ju príliš zidealizovanú a realita bola iná. Stretávali sme sa ďalej, ale ja som čím ďalej tým viac vedel, že s ňou byť nechcem. Karta sa obrátila. Pod tlakom okolia som sa s ňou síce ešte pár krát stretol, pozval som ju aj na nejaké akcie, ale necítil som sa s ňou dobre a len som sa pozeral inam... až nakoniec som jej povedal, že s ňou byť nechcem. Zlomil som jej srdce.

Viem,ž e mi neuveríš, ale to, čo prežívaš, je len ilúzia... výplod tvojej fantázie. S chlapcom nemáš nič spoločné a ak by ťa aj chcel, tak prídeš na to isté, na čo som prišiel ja. Neboj sa, láska si ťa nájde... tá skutočná. Aj mňa si našla.

diusk
3. jan 2019

@marseillefan to je nádherné 🤗

haanovajana
3. jan 2019

@natalia939 presne ako pise,laska si ta najde.

asia83
3. jan 2019

@natalia939 Ach. Puberta. Myslím, že sme si tým prešli všetky. Teda ja určite. Treba chlapca nechať tak, hoci to je ťažké. Chlapci dospievajú neskôr a nemajú radi všetko "ako na tácke", teda že nemusí zisťovať, či sa ti páči, nemusí o teba bojovať. Práve to by chcel. Tvár sa nedostupne, nevšímaj si ho, vôbec sa na neho nepozri. Ak sa mu páčiš, zaberie to.

ciusinka
3. jan 2019

Co mas robit? Prestat ho kontaktovat, podliezat mu, pretoze ocividne nema zaujem..Mna by len zaujimalo, na zaklade coho ho stale viac milujes? Zablokuje ta, odblokuje, nic pekne ti nenapise, pripadne nenapise vobec nic..Nejako tam nevidim nic take, co by ma motivovalo toho chlapca stale viac a viac milovat..Tak ako bolo napisane v prispevku vyssie, mas ho zidealizovaneho, milujes len nejaku predstavu o nom, ale ked sa realne zamyslis nad tym, ako sa k tebe sprava, naozaj si myslis, ze to je ten spravny chlapec pre teba, ktory si zasluzi tvoju lasku?Radim ti neponizuj sa, nepodlizuj sa nikomu, si este mlada, ked to bude ten pravy, nebudes musiet riesit taketo hluposti..

asia83
3. jan 2019

@nikaeli Poradiť, keďže sme tiež ženského pohlavia? Viete, keď sem píšu o daniach, sporeniach a neviem aké od veci témy, táto je v pohode.

osky
3. jan 2019

@marseillefan presne takto to byva...
Prve alebo tie skolske lasky
Clovek sa pre ne asi naplace najviac-lebo je to nieco nove v zivote cloveka a nie je na to pripraveny.ale zaroven je to aj take krasne...
Myslim ze kazdy clovek toto prezil.
A je len velmi.malo takych,ktori su ozaj spolu ako manzelia.
@natalia939
Nechaj tomu volny priebeh.si este mladunka.
Hlavne sa mu nevnucuj.mozno ked si ho prestanes vsimat,on si zacne vsimat teba....mysli na svoju buducnost-dobre vzdelanie,uc sa jazyky...to ti zaberie dost casu a nebudes sa nim tolko zaoberat.
Vsetko dobre zelam🤗

natalia939
autor
3. jan 2019

No ono je to tak, kamaratkina sesternica je jeho sesternica a ona vie o ňom všetko. Je hanblivy ako ja, hra počítačové hry ako ja, a má vzťah ku zvieratám ako ja.
No a pre mňa je to ťažké lebo keď som v kostole tak sa na mňa tak pekne pozrie a ja sa vždy roztopim z neho. A potom mi celý deň z neho šibe a pod.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kammik
3. jan 2019

@hettinka podľa mňa sme si týmto prešli každá. Dnes na to spomínam s úsmevom aké veci ma trápili. Ako som plakala doma len zato, že ma chlapec nepozdravil 🙂

liduska12
3. jan 2019

@natalia939 to co prezivas sa obcas stava, ja som si tym tiez viackrat presla aj ked som bola mladsia aj starsia ako ty. Ono je to platonicka laska. Cloveka to vie velmi trapit. U mna to raz bol chalan o 4 roky starsi, neskor som sa zalubila do chalana o dve triedy vyssie, potom to bol chalan, ktoreho som brala ako naj kamosa (spoluziak), ale casom som zistila, ze asi ani to kamaratstvo z jeho strany nebolo tak celkom uprimne. Tato nestastna laska je velmi bolestiva, ale to prejde, uvidis. O mna vzdy mali ini zaujem, ale ti ktorych som chcela ja zrovna nie. Velmi ma to trapilo. Co ti mozem poradit je fakt nechat to vychladnut. Nepis mu, nekontaktuj ho, nejak sa nanho moc nepozeraj, teda ak chodis do kostola len kvoli tomu, aby si ho videla tak chvilu nechod. Niekedy aj tvoj nezaujem moze vzbudit jeho zaujem. A ak nie, mozno sa este neciti na vztah a mozno sa neciti na vztah s tebou, aj to sa stava. Pride niekto iny kto ti bude za to viac stat a budes aj ty stastnejsia 🙂 ja som sa kvoli platonickym laskam vela natrapila, ale nakoniec som sa sialene zalubila do kamarata v 19r a je to teraz moj manzel a laska mojho zivota. Mame spolu dve deti a cakame tretie. Niekedy si nas stastie najde neskor ale o to je to krajsie ;)

mpg
3. jan 2019

@natalia939 Niektoré 15 ročné dievčatá sú na svoj vek vyspelé a začínajú mať aj vzťahy, ale keď je to takto, tak na to netreba príliš tlačiť, ale snaž sa žiť tak, aby si dosahovala dobré výsledky v škole, bola pekne upravená a ak sa mu budeš páčiť, tak ťa začne vyhľadávať.

asia83
3. jan 2019

@ciusinka Má 15 rokov. Vy jej píšete, ako by mala najmenej 30. Trochu empatie...a písať s ohľadom na jej vek.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ciusinka
3. jan 2019

@asia83 Myslim si, ze 15 rokov je uz dost na to, aby pochopila, co som jej napisala..Zase netvarme sa, ze 15-rocne dievcata su este male nechapave deti, doba uz davno trosku pokrocila 😉

rybkoava
3. jan 2019

Mala som 14, dva roky predtým sme sa presťahovali na dedinu a za suseda som mala o rok staršieho chalana. Miloval zvieratá, nepil, nefajčil, často som k nim chodila keďže som sa kamarátila s jeho sestrou. Časom som sa doňho "buchla" s jeho sestrou som sa dohodla, že mi pomôže nás dať do kopy. No on ma nechcel, tiež som si kvôli nemu poplakala, ale časom to prešlo. Dnes je s neho starý mládenec a rad si vypije. Niekedy keď prídem k našim a stretneme sa pri bráne, v duchu si poviem, že ako dobre že ma nechcel. Ostali sme však kamarátmi a to niekedy stačí. Skutočná láska má počkala o pár rokov neskôr 😊

gladys_07
3. jan 2019

tiez som bola strasne mega zamilovana v 15tich, hotova som z neho bola. Nic z toho nebolo. Teraz ked ho stretnem a vidim aky ujko je z neho, uff gulke som sa vtedy vyhla :D

On Ta ocividne nechce, kasli nanho.

slnecnica82
3. jan 2019

@natalia939 dievča ako môžeš byť zamilovana do niekoho kto sa nevie na teba ani poriadne pozrieť...ani šnúrku na topánke by som mu nedala zaviazať...ale možná máš takú potrebu byť ponizovana a utrápená ..a tie spoločné záujmy sú fakt na hranici....🙊🙈

nikaeli
3. jan 2019

Ja len ze slecna ma v profile 19 (iste, mozem si tam zadat co chcem), no registrovana je od roku 2015 - cize ked mala 11?

natalia939
autor
3. jan 2019

@nikaeli áno

kajulinka5925
4. jan 2019

@natalia939 ja som to mala rovnako tiež presne ako ty ale potom som si ho prestala všímať ani som na neho nepozrela ani nepísala ani nič a potom si ma začal všímať písať mi atď najprv som mu odlišovala len ok jj a proste len krátko potom ma začal zdraviť a neskôr sme sa začali rozprávať a teraz sme najlepší kamaráti píšeme si spolu 24/7 a chodievame sami von aj o 23:00 je to proste mega

beky1813
4. jan 2019

Nejako sa tu mnozia diskusie o 15 ricnych 😒 uz by to mohli admini stopnut

caelley
4. jan 2019

Uz tu bol identicky vymysleny pribeh. Mate dlhe prazdniny, co? 🙄

dilino
4. jan 2019

@marseillefan presne mňe sa toto stálo čo popisuješ a aj tej Natáli sa stálo to iste bude mať viac rokov bude sa na tom smiať samozrejme stálo sa mi to ked som mala tiež 15 rokov a teraz sa na tom obaja smejeme

nikaeli
4. jan 2019

@natalia939 co ano?

sbear
31. jan 2019

celu strednu 4 roky som bola zalubena do chalana z vedlajsej triedy. Riesila som to akurat tak, ze som o nom klebetila s kamoskami a chodila po chodbach ako on. Pred 20 rokmi este mlady ludia nerandili a nezili tak sexualne ako teraz. Uvedomovali sme si platonicku lasku a to bolo vsetko. V 18tke vyspelejsie baby zacali randit.