Priateľ nechce so mnou chodiť do fitka a som z toho smutná

20. sep 2023

Priateľ nechce so mnou chodiť do fitka a som z toho smutná. Popravde tomu ani nerozumiem. Boli sme tam raz, a vyjadril sa ako sa mu páčilo, že by sme mali chodiť častejšie. On cvičí pravidelne 3x v týždni, ale doma, ma takú svoju "posilku". Pravidelne som mu vyčítala, že spolu trávime málo času. A teraz ma to dosť sklamalo, že ja si môžem ísť do fitka sama, on bude cvičiť sám doma v pivnici u rodičov, kdesi o polnoci, a ešte mi povie, že kvôli tomu sa dnes ani neuvidíme. Mne ako dôvod prečo so mnou nechce chodiť povie, že by schudol, teda že sa toho boji, že on by to mal ako dvojfázový tréning, pretože pracuje fyzicky. Ale mne to príde ako výhovorka, pretože doma cvičí. No nechápem to.

natalia_r
20. sep 2023

Nerozumiem a co cakas od nas?

melanta
20. sep 2023

Chodím do fitka ja aj môj muž. Ale nechodíme spolu. Preboha, je to tvoj priateľ, nie tvoj cecok. Byť smutná, lebo nechce s tebou cvičiť naraz vo fitku? Koľko máš rokov? 15? Teba fitko baví, tak tam chodievaj a uži si to. Jeho baví cvičiť doma, tak ho nechaj cvičiť doma. Áno, možno sú to výhovorky, ale asi ti nechce povedať na rovinu to, že nie je tvoj cecok a môžete každý cvičiť sám.

sissy27
20. sep 2023

Ja neviem, ides cvicit alebo na promenadu s frajerom? Predpokladam, ze fyzicky ste kazdy inde, teda aj treningy su pre kazdeho ine. Takze aj tak by ste necvicili spolu a na to, aby si sa tam s nim cuckala a robila si spolocne fotecky o zrkadlo tam fakt byt nepotrebuje. Uplne ho chapem.

denisa0504
20. sep 2023

Trávite spolu málo času a ešte aj pri nejakej spoločnej aktivite a záľube hľadá dôvody, pre čo sa to nedá.. ja ti úplne rozumiem. Pred deťmi keď som ešte len chodila s manželom, on chodil do fitka a veľmi chcel, aby som chodila aj ja. Pre mňa to bol veľký stres, že s mojou nedokonalou postavou tam budem na smiech pred všetkými atď atď, ale chcela som byť veľmi s ním, tak som to prekonala. Tým chcem povedať, ako sa vraví, kto chce hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody .. buď sa s tým zmieriš, alebo si nájdeš niekoho rovnako nastaveného ako ty. Iné riešenie asi nie je

januska12323
20. sep 2023

Keď má fitko doma načo by platil ďalšie? Choď za ním a cvičte spolu. Či sa potrebuješ ukazovať v tvojom fitku?

zuzubb007
20. sep 2023

No a aj ho chapem, bavi ho cvicit aj ma vybavu doma naco sa bude trepat do fitka , usetri cas aj peniaze, tiez by som nesla, ty ked chces chod praveze treba trosku volnost vo vztahu, len ho neuhanaj lebo si ides vo svoj neprospech

alex49
20. sep 2023

A ty s nim doma nemôžeš cvičiť?

autor
20. sep 2023

@januska12323 som nevedela, že všetci ľudia chodia do fitka iba preto aby sa tam ukazovali.

autor
20. sep 2023

@alex49 nie nemôžem, on cvičí u svojich rodičov v dome a nemá tam stroje, len pár činiek a tak

martul
20. sep 2023

Otočme si to opačne, prečo ty necvičíš s ním v jeho domácej posilke? Naozaj by som za tým nič nehľadala. My sme presne tak isto, páčilo sa mi v posilke, ale viac tam nepôjdem. Môj muž chodí, ja si dám doma na youtube cviky a cvičím doma.
Potom sa spotení spolu osprchujeme a....😉

autor
20. sep 2023

@martul proste som nechcela chodiť sama, lebo sama sa nedonutim. Keď som už vo fitku, môžeme si každý cvičiť aj svoje, ale chcela som chodit s ním, aspoň po ceste by sme boli spolu. Ale tak čo už.

tanyag
20. sep 2023

No neviem, ja som s bývalým partnerom bola raz vo fitku a sama som mu povedala, že lepšie bude ak budeme chodiť každý sám a v inom čase...pre mňa to bol relax a on ma brzdil vo veľa veciach...

mamutka
20. sep 2023

Tak ale on pracuje fyzicky a ty ho ťaháš do fitka len preto, že potrebuješ doprovod. Ty sa nevieš donútiť…. On ma kvôli tomu platiť vstupy? Doma si zacvičí keď dostane chuť a prestane kedykoľvek ho napadne a zadarmo. Ty máš problém, nie on. Ved sa proste donut ísť sama. Alebo s kamoskou. Ty si ta čo potrebuje pohyb a nevieš ísť do posilky. On pohyb nepotrebuje a ma tam ísť kvôli tebe? Žiadas od neho to čo sama nevieš urobiť. Tak cvič doma aj ty

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. sep 2023

Jasne jasné milión výhovoriek tu máte, ako keby nikto nemal vzťah, kde partneri spolu cvičia, alebo si pomáhajú pri cvičení. Mne sa napriklad nepáči keď mám cvičiť sama medzi mužmi alebo dávať po nich dole 200 kg závažia zo strojov. Tak mohol mi s tým pomáhať. 🤣 A taktiež si myslím, že by ma mohol aj motivovať alebo hecovat dat si viac cvikov, ale tak by tu viete všetko najlepšie a pomaly by ste tu človeka zbili za to, že ma vo vzťahu vyššie nároky ako vy. Alebo čaká od vzťahu viac. A podľa mňa aj takto sa dá budovať vzťah.

autor
20. sep 2023

@chodec15 tak jemu sa nechce chodiť nikde, mám pocit že sa raz mesačne obetuje.

autor
20. sep 2023

Osobne mám kolegyňu, ktorá nie je schopná ísť na obed sama a keď má ísť sama, tak radšej ani nejde, alebo sa niekam vyberie a po ceste stretne iných ľudí, ktorí idú niekam inam, tak sa pripojí k nim, to už zase ja nechápem, že si kúpi aj to čo sama nechcela, len za to že oni tam idú, aby nemusela byť 15 minút sama. Ľudia sú rôzni a neviem prečo tu máte potrebu len hejtovať. Však si robte aj sex sami, keď nikoho nepotrebujete.

nafka0483
20. sep 2023

1. Vo fitku si po sebe kazdy normalny clovek uprata (= zlozi zavazia na svoje miesto)

2. Vas problem je v tom ze s tebou priatel nechce travit cas. Nie je to o fitku, o tom kde cvici on a kde ty.

autor
20. sep 2023

@nafka0483 tak ja nemám skúsenosť, že by si muži dávala dole závažia zo strojov, pretože väčšinou majú naložené veľa a zbytočne by sa to dávalo hore dole, dáva si tam ten kto ide cvicit, koľko potrebuje.

tanyag
20. sep 2023

@autor
Vo fitku sú aj tréneri, ktorých keď poprosíš, tak ti tie závažia dole zo strojov dajú...takže výhovorky hladáš ty...tvoj priateľ má svoj systém ako cvičí, kedy cvičí a nie aby behal za tebou a dával ti závažia dole 😉 Samozrejme, že chodia spolu aj partneri, ale nie na toz aby jeden druhému bol za zadkom ak by náhodou potreboval zložit závažie. Nájdi si s priateľom inú zábavku a ak ani to s tebou robiť nebude chcieť, tak problém nie je vo fitku, ale niekde inde.

ndrag
20. sep 2023

mala som ex, co sa chodil bicyklovat, chodili sme spolu. Ako bolo by to ok, ale on to robil IBA kvoli mne, ja som to videla a liezlo mi to na nervy. Nemate to aj vy tak? Nenut sa tam ako to nechces, najdi si nieco, co ta bavi a tam mozno stretnes lepsieho 🙂.

autor
20. sep 2023

@tanyag tak boli sme tam v sobotu, veľa ľudí, tréner žiadny naokolí 😀 ja si zase neviem predstaviť s týmto otravovať druhých ľudí. To už môžem poprosiť každého kto tam je asi, ale príde mi to čudné.

autor
20. sep 2023

@ndrag tak ja potrebujem chodiť cvičiť 😀

mamutka
20. sep 2023

Píšeš že máš vo vzťahu vyššie nároky ako my tu, ale tak ja neviem. Moje nároky sú asi dosť vysoké, keď od partnera očakávam, že bude úplne samostatný… možno aj ten tvoj ma vyššie nároky a chce aby ty si bola samostatná. Možno s tebou nechce byt. Neviem ako dlho ste spolu. My s mužom milujeme spoločný šport a pod, takže viem o čo ti ide, napriek tomu píšem, že na to ideš zle.

autor
20. sep 2023

@ndrag len sa mi tak úplne nechce samej, to priznávam. Lenže ja som chcela od neho, aby sme keď len raz za týždeň išli, alebo 2x, čiže ja mu neberiem, že teraz nemôže cvičiť už sám. Veď aj keď sme tam boli spolu, tak cvičil sám celý cas. Neviem, mne to príde čudné, a som z toho veľmi sklamana, nakoľko rok som ho volala do fitka, dobre nechcel, zmierila som sa s tým. A pred týždňom si zmysel sám od seba že ide a že chce chodiť. A teraz mi povie, že boli sme raz a už v tom nechce pokračovať. Tak príde mi to od neho fakt hnusne a veľmi ma to sklamalo. Keď som mu hovorila pred týždňom že urcite nechce chodiť, nie on chce. A zrazu nechce? Nebaví ma sa takto prepínať stále na inú informáciu a byť len zbytočne sklamaná.

rebrambora
20. sep 2023

''spolu cvičia, alebo si pomáhajú pri cvičení. Mne sa napriklad nepáči keď mám cvičiť sama medzi mužmi alebo dávať po nich dole 200 kg závažia zo strojov. Tak mohol mi s tým pomáhať. 🤣 A taktiež si myslím, že by ma mohol aj motivovať alebo hecovat dat si viac cvikov, ale tak by tu viete všetko najlepšie a pomaly by ste tu človeka zbili za to, že ma vo vzťahu vyššie nároky ako vy.''
A tu si si sama odpovedala. Najprv pises, ze by ste mohli chodit spolu, robit si kazdy svoje a potom zo seba vykotis toto. Tiez by som s tebou do fitka nesla, lebo by si ma len brzdila. To hovorim ako clovek, kt tiez stacia len cinky a nie milion strojov.
Napriklad s terajsim partnerom, milujem chodit do fitka. Ale! Len sa tam spolu privezieme a odvezieme. S predchadzajucim partnerom som to nenavidela, presne kvoli tebe udanym dovodom.
Ja mam s partnerom velmi kontaktny vztah, ale ta hodina-dve vo fitku su jedine, kde si kazdy dame sluchadla, chceme mat pokoj a ideme si svoje.
Ak ti vadia muzi vo fitku, tak chod do fitka zenskeho. Ak ide o malo spolocne straveneho casu, tak problem hladajte a rieste inde.

tinkavvv
20. sep 2023

Tak chod cvicit s trenerom. Ten ta aj dobre namotivuje,
Aj ti pripavi/uprace naradie a este aj dohliadne, ci dobre cvicis.

autor
20. sep 2023

@rebrambora áno tiež sme sa len doviezli a odviezli a to čo mi pomohol jeden stroj naložiť ho stálo presne 1 minútu času, dokonca sme neboli spolu ani v jednej miestnosti

tanyag
20. sep 2023

@autor
Tréneri musia byť v každom fitku a každý deň, len to asi nemajú na čele napísané, že sú tréneri 😉 stačí otvoriť ústa a opýtať sa, ktorý je tréner a poprosiť ho...to nie je otravovanie, oni sú tam na to, aby ľuďom pomáhali...iné je osobný tréner, ktorého si platíš a je stále tebe za zadkom...skús to, on ťa namotivuje lepšie ako priateľ, ktorému je v podstate jedno, čo robíš, keďže on tam je tiež z nejakého dôvodu a to je ten, aby si robil to, čo robiť chce a nie behal okolo teba 😉

jennky13
20. sep 2023

ked si to rozoberieme na drobne, tak ty potrebujes a chces cvicit vo fitku. Potrebujes tam pomoc a tak by si chcela, aby tvoj priatel chodil s tebou a pomahal ti. Ale on nechce a tebe je tazko prijat jeho nie .
Si dospela, musis sa s tym vyrovnat, ze kazdy ma pravo na poziadavku ineho povedat ano a nie. Je uplne v poriadku, ze tvoj priatel povedal nie. 🙂