Čakám chlapčeka a cítim, že je to dievčatko

15. nov 2023

Ahojte mamičky. Mali ste aj vy taký pocit? som 23 týždeň a dr. Mi už dva krát povedal že je to Chlapec . No ja stým vôbec nie som stotožnená a vo vnútri cítim že je to dievča dokonca aj môj 4 ročný synček tvrdí stále keď mi mojka bruško že tu je moja sestrička... Vravela som mu aj stale vravím že nie že bude mať opäť bračeka a on stále tvrdí že to není pravda 😀 mám dvoch chlapcov. A jasné že by sme chceli to dievčatko keď už neplánujeme mať deti . Ale neviem mám taký pocit dokonca mi pán dr. Tvrdil pri druhom chlapcovi že je to dievča a nakoniec Chlapec to bol šok možno aj preto neverím a myslím si že to bude aj teraz opačne.

deedol
15. nov 2023

zvyknu sa pomylit, ze povedia, ze je to dievca, lebo nevidia penis, a potom je to chlapec, ale opacne len malokedy, lebo ked tam "nieco" vidia, tak to velmi nema co ine byt. ja len aby si nebola sklamana.

nin12345
15. nov 2023

Tak skus ist na 3D sono tam ti to povedia hned.. myslim si ze to robi ta podvedoma velka tuzba vas vsetkych po dievcatku. Drzim palceky hlavne nech je zdrave

iwesska
15. nov 2023

Tak ked videl pipika a na morfologickom sone to musel vidiet urcite,tak sotva sa ten pipik zmeni na susku. Skor by som to prijala ako fakt. Suseda mala 3 chlapcov, tuzila po dievcati a ma 4.chlapca.

anna_anicka83
15. nov 2023

No aj moji známi po samých chlapcoch cítili dievča. Na fotkách z UTZ čistý pinďolinďo a oni, že to je určite ruka. Jasné, že je to chalan.

domka222
15. nov 2023

Zrejme tvoja túžba po dievčatku je taká silná, že si nechceš pripustiť, že čakáš chlapca. V 20tt je už väčšinou veľmi dobre vidieť pohlavie.

cookie29
15. nov 2023

Jasne, rozumiem. Ale treba vediet ze podla USG sa z dievcatka moze stat chlapcek, ale opacne nie... Ja osobne som cele tehu bola presvedcena ze je to dievcatko, citila som to, (nechceli sme vediet) a nakoniec sa narodil chlapec. Bolo to 1. tehu, takze ani preferencie som nemala.

nevenka
15. nov 2023

No, ja som toto mala pri tretom dietati, mala som doma chlapca a dievca, takze moja extra tuzba to nebola, len mozno som bola ovplyvnena tuzbou dcerky, ze chcela sestricku. A moj lekar povie pohlavie, len ked si je naozaj isty. Ma spickove sono a skusenosti, robi aj morfo ultrazvuky...
Takze, napriek mojmu pocitu, ze je to dievca, sa narodil chlapec 😍. Dievcatko az po nom. A to som lekarovi neverila, ze je to dievca do poslednej chvile 🤣.

nyphadora
15. nov 2023

Pri prvom som mala pocit, že bude dievčatko aj bolo, teraz neskutocny pocit, že chlapec a bude dievčatko 😂, a teda foto z morfa nemože klamat, čiste dievča 😂

slavomira236
15. nov 2023

Ja som nevedela s 3krat ma vysieloj vnutorny pocit

laxinka
15. nov 2023

Odporúčam objednať sa na 3D/4D ultrazvuk, je to niečo navyše takže sa to platí okolo 70€, ale majú skvelé vybavenie, tam to uz bude istota

januska12323
15. nov 2023

Nezúfaj, naozaj isté je to až pri pôrode alebo keď ti oznámi, že sa cíti ako dievča.

annm81
15. nov 2023

K chybe dôjsť môže. Ale že sa mýlia tvoje pocity je pravdepodobnejšie, ako že sa mýli lekár. Na tvojom mieste by som zapracovala na tom, aby si sa zmierila s akýmkoľvek pohlavím, lebo si na dobrej ceste preniesť svoje sklamanie po pôrode na novorodené bábo.

domka222
15. nov 2023

@januska12323 🤣 nemala som odvahu napísať to,čo ty v druhej časti

autor
15. nov 2023

Tak jasne keď to bude Chlapec určite sa budem tešiť a nedám si ho za nič ❤️ už teraz sa teším ako bude vyzerať a tak ... Hlavne nech bude zdravé toje najdôležitejšie. Manžel tvrdí že on cíti že to bude chlapec a on je aj rád že vraj je vždy lepšie mať troch chlapcov ako tri dievčatá. že vraj dievčatá sú komplikovanejšie, viac starosti sú pri nich neviem odkiaľ to zobral 🤷

danka719
15. nov 2023

Áno tiež som mala taký pocit 😄😄 uplne som vo vnútri cítila ze to bude chlapec , strašne som v tom verila, cítila že sa nemýlim uplne mi intuícia hovorila chlapec chlapec chlapec... bila som sa do hrude za to že to tak bude 😄😄 a nakoniec vualaaaa babenka ako vyšitá 😂😂😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre