Snívalo sa mi, že manžel ma podvádza

17. máj 2024

Ahojte neviem či je to pravda ale snívalo sa mi že manžel ma podvádza so svojou bývalou a ten sen bol ako živí som tehotná som v 27tt môže byť pravda normálne som aj plakala🥺😢

jaskolka
17. máj 2024

Však to bol len sen 🙈🙈.

autor
17. máj 2024

@jaskolka viem ale...ja som ich normálne videla mne sa zdá ako pravda by bolo

dankanka
17. máj 2024

V tehotenstve su zle sny caste. Hormony..

jaskolka
17. máj 2024

Vo sne môžeš robiť a vidieť čokoľvek, aj úplne nereálne veci. Mozog jednoducho tak spracováva všetky denne podnety, z toho niečo vyvodzovať, ako realitu je úplná hlúposť.
Zároveň si tehotná, to je tiež mix hormónov

andreatytler
17. máj 2024

Mne sa v tehotenstve snivalo ze mi z lica na tvari rastie pupava. Na ten sen v zivote nezabudnem. Skutocne su vtedy velmi zive a sialene sny.
Skus porozmyslat ci moze byt dovod na taky sen. Sprava sa manzel inac v poslednom case? Mas nejakeho tusaka. Alebo nestalo sa nieco take tvojej kamoske a ona ti o tom rozprava;a, alebo si citala knihu, pozerala film.

ckocka
17. máj 2024

Je piatok ráno, to ešte tento týždeň stihneš vyplniť aj podať návrh na rozvod. Rozhodne nečakaj, kto vie čo by sa mohlo snívať jemu.

stellarstar
17. máj 2024

Zbal si veci odid od neho a ihneď podaj žiadosť o rozvod ☝️
Žena zobuď sa bol to len sen

autor
17. máj 2024

Nikto nehovorí o rozvode ale či to môže byť pravda neviem viem že v tehotenstve sú sny ako živé ale inak ďakujem pekne

stellarstar
17. máj 2024

Prosím ťa však sa ho opýtaj alebo daj mi na neho číslo ja mu zavolám a opýtam sa ho. Inak odkedy sú sny pravdivé? Je to len sen nič iné

really8
17. máj 2024

Ahojte, neviem ci je to pravda ale snivalo sa mi ze ma zastrelili a ten sen bol ako zivy. Moze to byt pravda?. Asi tolko k tomu.

oliolijanka
17. máj 2024

Mne sa to raz tiez snivalo, ale nie ze moj frajer, ale jeden nas spolocny znamy ma podvadza. Frajera som milovala, dala by som ruku do ohna zanho, ze mi je verny.
Rano, prvy den v spolocnom byte s frajerom, som vstala a mala neprijemny pocit z toho sna.
Mojmu, ktory bol este v posteli, som ten sen porozpravala, ze toho znameho som v sne mala velmi rada, ale ze ma podvadzal s nejakou Gabikou. Ze si uplne jasne pamätam to meno, aj sen, ale ze nepoznam ziadnu Gabiku. Aky cudny sen.

V tej sekunde cinkol v mojej ruke frajerov mobil. Mala som ho v ruke, mi ho frajer pozical, lebo moj mobil bol vybity. Predtym som volala z jeho mobilu moju mamu, takze ked to cinklo myslela som, ze to pise moja mama a spravu som precitala..
Pisala "Gabika K.", ze ma satenove pyzamo a mokru muslicku🙈🙈🙈😆

Takze tak som sa ja o nevere dozvedela😀

ckocka
17. máj 2024

No ak nehovoríš o rozvode v prípade že by to mohla byť pravda, tak je zas zbytočné sa vzrušovať.

h2
17. máj 2024

Áno, je to pravda, naozaj sa ti to snívalo. 🙂
Nie, neboj. Viem, aké vedia byť sny živé. Ale bol to len sen. Ak budeš nad ním premýšľať, bude sa ti snívať zas a zas (mne sa to stáva, že sa mi sny opakujú). Ale nič to neznamená. Skús to pustiť z hlavy.

fairyy
17. máj 2024

tiez som prave tehotna a tie bludy co sa mi snivaju, kazde rano po zobudeni oznamujem muzovi alebo dcere co mi zase raz spravili v noci 😂😂 hormony su super 😉 neboj nic nie je pravdive je to sen

blondinka95
17. máj 2024

Mňa sa dnes snívalo ze som sa stretla s Cameron Diaz pri nej dome v new yorku kvôli nejakému prstenu a potom sme mali s kamoškou šoférovať na slovensko. Po par hodonach mi volala nech sa este vratime. Je to pravda?

enmery
17. máj 2024

Adept na žltého sloníka🫣

marianarem
17. máj 2024

V tehotenstve.naozaj.byvaju blbe a zive sny. Plus zena sa akosi.viac boji, ze by mala prist o.partnera, aj ked na to.realne nie je ziaden dovod. Takze najskor sa ti.do sna priprlietol podvedomy strach z toho, ze prave v tomto.obdobi by ta partner nejako zradil alebo.opustil.

taynee
17. máj 2024

Niekedy sú sny úplne mimo realitu, niekedy sa v nich spoja podnety a vnemy za posledné dni, ktoré mozog prežíval. Mne sa dnes snívalo, že moja suseda podvádzala svojho muža s bahrajnským sultánom 🙂 vlastne prvá dcéra nebola manželova, ale toho sultána, šejka, či čo to bol. Povedala som to ráno môjmu mužovi a smial sa, že to sa susedovi Vladovi nebude páčiť, a že mám susede len medzi rečou spomenúť, že viem o tom sultánovi 🙂.

thirstymonk
17. máj 2024

No tiež neviem, či je to pravda, že sa ti to snívalo :D Neplaš sa, horšie veci sa mi snívali...

moonlight1210
17. máj 2024

Mozes mat podvedome pocit, ze prestavas byt pritazliva, lebo si tehotna a coraz sirsia. Tak sa bojis, ze budes nechcena, nelubena, odstrkovana.
A mozog ti to vo sne spravuje do obrazov, ktore najlepsie vystihnu tvoje pocity.

maranta_leuconeura
17. máj 2024

Mne sa snivaju bludy a zive sny cely zivot aj bez tehotenstva 😂 Tvoj mozog spracovava informacie, emocie, tvoje strachy. Nic nezvycajne. Ak si myslis, ze sny predpovedaju buducnost, tak sa s nim rozved, co ine ti poradit

diewcatqoo
17. máj 2024

Ked sa ti to snivalo, urcite to bude pravda. Ja by som sa s nim na tvojom mieste aspon tyzden nebavila. A ked sa bude pytat preco sa s nim nebavis, tak mu nehovor.. vytrestaj ho poriadne! 🙄
Ach zeny, ja chapem, ze tehotensky mozog, hormony a pod, ale ked toto myslis vazne, tak neviem... si si ista, ze zvladnes vychovat dieta?

maminkadeticiek
17. máj 2024

@oliolijanka Nieeee 😬

danica2711
17. máj 2024

ale už si sa zobudila, nie? Tak sa chovaj ako "zobudená", dospelá a príčetná

beloved
17. máj 2024

@oliolijanka A nedala si sa potom dokopy s tym znamym zo sna 🙂 ?

oliolijanka
17. máj 2024
ivik4
17. máj 2024

Jezisi kriste 😄
Dufam ze ozaj nereves

autor
17. máj 2024

Ja nie u neplačem 🤭 iba ráno keď som vstala myslela som že je to pravda ale ja v sne verím niekedy sa to stáva ale v tehotenstve neviem možno máte pravdu sú to hormóny a teraz keď si nád tým rozmýšľam tak mi je aj smiešne teraz 🤣 možno mu neverím ale keď mi povie tak ja mu hneď odpoviem nie neverím ti ale pravdu má vždy mi hovorí pravdu ja neviem z toho som bola veľmi smutna že je to naše prvé bábo snažili sme sa dlho a on toto mi spravil normálne vo sne som rozprávala 😅

autor
17. máj 2024

Myslela som tak že keď sa niečo opýtam kde si bol čo si robil lebo on väčšinou stále bagruje stále stým bagrom s trachtorom tak mi povie tam som bol tam som robil u teho som robil ale ja mu hneď odpoviem nie neverím ti a potom si uvedomím že mal pravdu neklamal mi a potom mi je z toho ľuto 🤭

tamta
17. máj 2024

Mne sa raz snival tiež nejaký podobný sen a rano som bola na muža patrične nasrata 😅😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre