Pre-Beba Discharge verzus Nutrilon Nenatal 1

karolinka1991
16. mar 2018

Ahojte,

mam vyse 2-tyzdnovu dcerku,ktora sa narodila nahle, 3 tyzdne pred terminom, s porodnou vahou 2570g. Nemozem ju bohuzial kojit a v porodnici ju prikrmovali Nutrilonom Profutura. Pediatricka nam vzhladom na nizsiu porodnu vahu a predcasne narodenie odporucila Nutrilon Nenatal 1.

"Problem" je,ze je stale hladna,chce papat kazde 2-2.5 hodiny a vypije aj 90ml,pricom v prepocte vypije za den dvojnasobok davky,aka je na krabicke. Viem,ze to je orientacne,no zda sa mi,ze vypije na svoj "vek" vela. Pred papanim ju vzdy prebalim a ma fest plnu pocikanu plienku. Je dobre,ze papa a cika viac, pretoze ma(la) velmi silnu zltacku,nie tu klasicku novorodenecku. No uz treti den som si vsimla,ze ju trapi brusko,tak neviem,ci neje ozaj az prilis vela a potom si s tym nevie jej brusko dat rady. Lenze, ked jej dam papat menej casto alebo menej mliecka,je schopna nonstop plakat a uspokoji sa len s flaskou.

Mate, prosim, niektora skusenost s Pre-Beba Discharge mlieckom? Je sytejsie? Pripadne,ako ho znasali vase deticky? Pediatricka ho chvali,no nasej ho este nechcela dat,lebo ze nech uvidime,co ten Nutrilon,aby sme nevystriedali rychlo viac mliecok. Prvu dcerku tiez Nutrilon od zaciatku zapekal,tak sme presli na ine mliecko,no prva bola donosena a nie tak hladna 🙂

Budem vdacna za akekolvek skusenosti s tymito 2 mlieckami pre predcasniatka/deticky s nizsou porodnou vahou.

daakotaa
16. mar 2018

My sme mali bebu discharge a malu ju znasala dobre.(33tt, 2200g) Nutrilon sme neskušali takze neviem porovnat. A keď ste mali N.Profuturu ti nepriberala alebo ste mali neaky problém s nim ked ti dr odporucala druhe mlieko?

marta1987
16. mar 2018

27tt/1200g maly bol a stale je na bebe znasal v poriadku,discharge trochu zapekala(to bolo aj tym ze sme pridavali vseliake doplnky do mliecka),ale nic zavazne .

erika2591
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kika86
1. mar 2019

@marta1987 ahoj, prosím po bebe discharge ste presli na ake mlieko? Nam doktorka povedala, ze mozeme prejst na klasicky nutrilon alebo na bebu. Presla som na nutrilon a mala je stale hladna. Uz som z toho nestastna 😣

marta1987
2. mar 2019

@kika86 my sme isli na beba optipro comfort 1 .malemu vyhovovala nebol problem tak sme isli dalej 2ku ,3ku .