Poraďte liek na potláčanie chuti do jedla

orsiko
11. dec 2017

Ahojte. Viete mi poradiť z vlastných skúseností aké tabletky/ sirupy vám pomohli pri chudnutí s ktorými ste vedeli utlačíme chuť do jedla? Dakujem

marion09
11. dec 2017

@orsiko nic take neexistuje,vsetko je o pevnej voli,bud ju mas alebo mas smolu.

orsiko
autor
11. dec 2017

Myslela som na doplnok stravy pri diéte.
Rada by som čítala skúsenosti žien ktoré také využili ... Používali...
Ale ďakujem za milý koment.... 😕

bosoriak
11. dec 2017

@orsiko Najlepsi liek na tlmenie chuti do jedla je prestat jest, zacat cvicit a potom je cloveku luto sa znovu ponapchavat, ked uz co-to pochudol. Inak ja som kedysi velmi velmi velmi davno uzivala chrom tabletky kvoli potlaceniu chuti na sladke. Ale ono je to naozaj v hlave. Najtazsie su prve mesiace, potom to ide lepsie a lepsie.

Len ti poviem, ze ziadny prirodny sirup, tabletky a podobne ti nepomozu, ak nezmenis zivotny styl a stravu. Inak by sme tu mali okolo seba samych stihlych ludi. 🙂 A na lekarsky predpis tabletky su zas prilis nebezpecne, ak nemas naozaj morbidnu nadvahu, kde treba konat rychlo, lebo ide o zachranu zivota.

Vela zdaru, pojde to!

katarinamarkova
11. dec 2017

@orsiko jediná taká tabletka ktorú opisuješ so zaručeným účinkom bez vedľajších účinkov a s mnohými inými pozitívnymi vplyvmi na organizmus je:

POHYB + ZDRAVá STRAVA!!!

orsiko
autor
11. dec 2017

Pohyb mám stravu si strazim ale som často hladná 😔

katarinamarkova
11. dec 2017

@orsiko ak si hladná, tak sa stravuješ zle a stravu treba upraviť!
Tým, že totálne zredukuješ množstvo a budeš pýtať zázračné tabletky fakt neschudneš.
otázka:
akú presne dietu držíš? kde si sa k nej dostala?
čo znamená: ,,mám pohyb,,?

emi16
11. dec 2017

Aj ja som casto hladna
Mne ale nefunguju zaludocne zvierace
Pred dvoma mesiacmi sme presli na kvaskove pecivo kvoli mladsej dcere. Tu kvasnice naduvali
Doma peciem
Bez namahy za mesiac dve kg dole
Nemam vlciu chut na sladke ako cokolady a kekse
A ked tak si dam osie hniezdo z kvasku
Kvaskove pecivo ma menej kalorii, obsahuje probiotika a upravuje travenie
Ak chces kukni na nete co to obsahuje
Je to cast upravy stravy

libawet
11. dec 2017

@orsiko no asi sa stravuješ zle, v podstate telo hladuje, lebo mu dávaš slabú výživu, chýba mu kvalitná strava v podobe zeleniny, ovocia, bielkovín, zdravých tukov a sacharidov...otázka je - čo ješ, kedy a koľko?

bosoriak
11. dec 2017

@orsiko nastuduj si, co, kolko a kedy jest: chudnutie-ako.sk - nie je to zazracna dieta, jest mozes cokolvek, kym to splna parametre a pomer sacharidov, bielkovin a tukov. Ja som schudla, moj muz dokonca 25kg a hladni nie sme. Naozaj som hlboko presvedcena, ze tabletky a caje a sirupy su len na vytiahnutie penazi z penazenky. A lieky na predpis su zas nebezpecne.

stankadu
11. dec 2017

Ja mávam niekedy tak, že ked sa napr. dosýta naobedujem a o 5-10 min. dostanem taký "pocit hladu", ako keby som už pár hodín nejedla. Vtedy viem, že mám vela žalúdočnej kyseliny. Ale záleží, kedy ťa ten pocit hladu chytá. Či to máš stále, alebo je to len silná túžba na sladké, pre mrchou alebo po nej. Ja som pred ako kombajn, všetko zošrotujem 😀

prevenar
11. dec 2017

@orsiko vola sa to "pevna vola " resp. uvedomenie si toho co naozaj chces. 😉 ak existuju take chemikalie , tak urcite nie su bez neziaducich ucinkov.

prejdi na vegansku stravu . veganska strava je menej kaloricka , cize na objem mozes jest niekolko krat viac ako doteraz 🙂

pokojvdusi9
11. dec 2017

Ja som si kupila Reg-enor no nemozem ho brat lebo mam problem so zlcnikom.Tak som ho dala kamoske a ta schudla 20 kg.Inac tuna sa je vsetko a kazdy den kusok slaniny.Co sa nemoze je vypisane.Nakoniec ja som skoncila v posilovni a nevadi mi to.Hlavne musi byt vacsi vydaj ako prijem a nejest po 17hod.a ked uz tak len zelene ovocie alebo zeleninu.A hlavne pevna vola stanovit si co chcem pre seba urobit.Anjelicku moj straznicku nedovol mi otvarat v noci chladnicku....🙏

orsiko
autor
13. dec 2017

@prevenar som vegetarianka 😉

prevenar
13. dec 2017

@orsiko 🙂 vegetarianstvo sa moc od "vsezravosti" nelisi. preto mas problemy s vahou. drviva vacsina vegetarianov konzumuje velke mnozstva syrov, smotan , mlieka, vajicok a pod . ..vsetko je plne tukov / cholesterolu a hlavne obrovskych kalorii a samozrejme hormonov ako estrogen ci roznych pridanych rastovych (pridavne zvieratam, aby rychlejsie rastli) ..a antibiotika.

preto sa zdravie vegetarianov statisticky, az tak moc nelisi od "vsezravcov"

prijimas prilis velke mnozstvo kalorii vzhladom k tvojmu vydaju. pri vegetarianskej strave je velmi jednoduche "prestrelit" hranicu rovnovahy.

medzi veganstvom a vegetarianstvom je obrovsky rozdiel , na co by hned prisla aj sama, ak by si skusila 🙂