Vzťah zo ženatým mužom

24. jún 2020

Ahojte mam 20 rokov a začala som sa stretávať so ženatým mužom je o 10 rokov starší, skvelé si rozumieme, jeden druhého strašne priťahujeme.. Neviem ci to mam skončiť alebo čakať ci sa rozvedie

lenuliatko84
24. jún 2020

Cakaj,mozno ked budes mat ty 80 a on 90 tak ovdovie

lulubka28
24. jún 2020

A co si ty o tom myslis, je to podla teba OK chodit so zenatym muzom?

evittam
24. jún 2020

Uprimne? On je rad ze "namotal" mladú "standu" lebo doma asi deti a unavena manželka. A myslíš dokedy ho to bude bavit? 😂😂😂
A dufam ze si dokonca spokojná ze podporujes rozvracanie rodiny.
Radšej ries priťahovanie sebe rovnými-cize bez záväzkov-to je v tvojom veku najlepsie. Ci cim ti imponuje? Ze vie co povedať a chlapci v tvojom veku su vlastne len velky pubertiaci?😉

mariah0307
24. jún 2020

Ja by som len dodala, ze aj ked sa mzono rozvedie, rataj s tym, ze ptm bude mozno podvádzať aj teba, ako teraz svoju manželku.... :/

simca06022011
24. jún 2020

No vezmi si to tak, že si mladá žaba, on ma doma ženu... Co myslíš o com je to priťahovanie sa? Povedal ti, ze sa rozvádza?
A potom ešte... Aký je to charakter, keď podvádza manželku?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leuchtturm
24. jún 2020

takyto chlapi menia zeny ako ponozky...sa potom nediv, ked ta tiez vymeni.

simca06022011
24. jún 2020

@evittam no ak má deti... Tak pokým deti trochu neodrastu a manželka sa nedá dokopy 😂 alebo budeme čítať o rok, ako nová partnerka nechce starať o jeho dieta/deti... Alebo ako musia platiť alimebty ale oni chcu tiež žiť 😔

jana2679
24. jún 2020

Po prvé: Je ženatý!!!!! Toto sa jednoducho nerobí. Jasné že si rozumiete, ale on klame doma a aj teba úplne rovnako. To že ako to má zle doma atď atď sú drísty 1. stupňa. Keď sa to prevalí budeš mrcha, rozbiješ rodinu a po druhé, chcela by si ty takéhoto manžela?? Zahoď ružové okuliare hneď a nájdi si presne takého ale bez záväzkov, ver mi je ich plná kopa. Prosím neber to ako útok, toto je fakt. Dobre sa to neskončí ( to nie že by som to nepriala) .

evittam
24. jún 2020

@simca06022011 No ved ako píšem. 😂😂 V jej veku som si tiez užívala "priťahovanie" ale nie so zenatymi. Ale na to musí prist sama-proste 30rocny uz nie je mlady a sprostý uz vie co takej zabe povedať aby bola hotova aj tyzden.😂😉

namornicka
24. jún 2020

Polož si len otázku, či chceš na seriózny vzťah chlapa, čo už v 30 podvádza ženu. A máš odpoveď.

evittam
24. jún 2020

@simca06022011 A tiez som mala 20 a ked si spomeniem na tych "starých" a ženatých ci nie ako "ťahali med popod fúzy"...😂😂😂 Sa len smejem. Ale tým asi treba prejst každej....

jaskolka
24. jún 2020

Reálne sa pýtaš? Tak realne odpoveď, nerozvedie sa, ty budeš čakať a čakať,budeš len ta druha, milenka, štatisticky len minimum mužov sa to rozvedie a vezme si milenku. A potom aj tu začnú podvádzat. A ďalšia vec, obaja by ste si zaslúžili "pár dobre mierenych" Ženatý chlap ma byt tabu. Máš malo slobodných?

monikasev
24. jún 2020

Hnus.. raz sa ti to vráti

tamichloe
24. jún 2020

kasli nanho, je kopu chlapov nezadanych...predstav si to z opacnej strany...si vydata,mas deti,manžela.......vsade su problemy, v každej rodine....a vezmi si, že by to tvoj chlap neriešil a radšej by si odbehoval za mladsou......nevynervovanou,upravenou,bez vrasok,bez kg navyše......to by si chcela????asi nie, chcela by si ho mat len pre seba, v dobrom aj v zlom!!!!!!!

vladka2503
24. jún 2020

Nikomu nepraj nič zlé.. Ale! V ži sa do kože jeho ženy.. Je jedno čo ti o nej povedal, sú to sračky aby si mu Ty dala, čo si aj dala 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️, zober si, že zatiaľ čo vy spolu šuka.. Niekde ona sa mu stará o deti, o ich spoločnú domácnosť, o jeho pohodlie a teraz si zober, že si ona? Chceš aby sa takto k Tebe správal partner?.. Denne ma priťahuje x y mužov ale neriešim to, lebo už som si vybrala, tak prosím, sprav tej žene radosť a aspoň jej nepreťahuj manžela.. Snad sa Ti to v živote nevráti a možno vráti a až potom si uvedomíš co si urobila Ty, kedysi dávno..

marca12
24. jún 2020

Keby sa aj rozviedol,na mna by teda nezaposobil. Neverika by som mu,ze to nespravi aj mne a kedzw verim,ze sa kazdemu vsetko vrati,urcite by podvadzal aj mna. A clovek s takymi hodnotami u mna nepochodi. Namiesto riesenia situacie, si najde milenku. Poviem ti to z tvojho pohladu. Marnis s nim najkrajsie roky zivota. Mas si zivot uzivat a nie sa skryvat s frajerom a trapit sa myslienkami,kedy sa rozvedie.

klarissa25
24. jún 2020

:D :D :D toto ked čítam je mi jasné že si niekto robí srandu 🙂 a snad je to jasné aj vam ostatným 🙂

simca06022011
24. jún 2020
evittam
24. jún 2020

@klarissa25 Jasneee. Len si clovek zaspomína na tých debilov čo ti nakecali hocico len aby ta do postele dostali.😂😉

misa11111
24. jún 2020

moja kamoška... Mala 21 a on 40😀
Strašne ju namotal kupoval darčeky.. Potom vyšlo najavo že nebola jediná.. Sú také tipy chlapov čo si potrebuje niečo dokazovať. Wauu zbalil som mladú som frajer.. Potom sa všade vyťahuje. Mal malé deti.
Trvalo to tri mesiace.
Prosím ťa nechaj ho nájdi si partnera bez záväzkov. Nieje to pekne.

daganov
24. jún 2020

povedz mu, že si zatiaľ mieniš užívať nádherných dvadsať rokov, celá život pred sebou, keď sa rozvedie, nech sa prihlási. A bude vymaľované. Fakt si tak málo sama seba ceníš, že v tvojom veku si narazíš zadaného? Naozaj si taká zúfalka?

sandrika1986
24. jún 2020

Hod si mincou...

nikyball
24. jún 2020

To naozaj chces byt s chlapom, ktorý podvádza svoju ženu a čas radšej trávi s milenkou ako s deťmi?
Rozvod ti môže sľubovať aj 10 rokov a ty môžeš zabíjať mladosť čakaním na neho a byť vždy tá druhá.
A aj keby sa z lásky k tebe rozviedol. Čo myslíš čo sa stane?
Už to nebudú vyletiky , darčeky a podobne. Budeš sa o neho starať, upratovať mu, starať sa o jeho deti a on bude časť svojej vyplaty dávať im. Ak bude dobrý otec, zabudni na dovolenky vo dvojici.
Teraz si preňho zábava ale uvidíš ak prídu povinnosti, vymení aj teba. Rozhodni sa správne.

martinka13
24. jún 2020

No ak ma deti, budú nadšené, že budú mať "novu mamu". A ktovie, koľko krát.....

selest
24. jún 2020

Skvele si rozumiete pretoze riesite zabavu. Cakat mozes ale vacsina zien ako ty sa nedocka. Urcite neotehotni ani sa moc nenamotaj..

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hettinka
24. jún 2020

Ak sa kvôli tebe rozvedie, o 10 rokov čakaj, že si zasa nájde 20-ročnú a teba (možno s deckom) opustí. Takito chlapi sa nemenia... ak máš kúsok sebaúcty v sebe, preruš kontakty a nájdi si slobodného muža.

misa11111
24. jún 2020

Môže sa stať že sa rozvedie niekedy a bude s tebou a ty nebudeš najmladšia.. Znova sa to začne, vráti sa ti to. To sú takéto tipy, darmo.

mamutka
24. jún 2020

Ze skvele si rozumieme 🤣 hádaj prečo sa on snaží, aby ste si rozumeli? Keby si ty co len trochu rozumela životu, tak sa neunuvas zahadzovat s bastardom co v tridsiatke podvádza ženu.
Na čo ti je kopa názorov tu? Sak maj gule a jeho ženy sa chod opýtať na názor.
A keď sa ti to o desať rokov vráti, kľudne sem zas napíš 😂