Obdivujem staršie ženy

21. jún 2023

Ahojte! Už dlhšiu dobu rozmýšľam nad jedným takým mojim problémom (vlastne ani neviem,ci je to problem). Mám 19 rokov a všímam si takú vec,ktorú ani neviem ako popísať. Ide o to,že staršie ženy ktoré majú tak 40-45 rokov upútajú nejakým spôsobom moju pozornosť. Neviem,obdivujem ich asi. Lenže ide o to,že ja nevnímam žiadnu takúto ženu ako objekt sexuálneho ani žiadneho romantického záujmu. Poviem taký príklad: na strednej škole som mala pani učiteľku ktorú som mala velmi rada,vzdy som sa tesila keď sa budeme spolu rozpravat,chcela som ju objať a proste chcela som aby sa o mňa starala.Chcela som byť pre ňu taká “jediná”. Niekto,kto tu bude pre mňa. Veľa krát som rozmýšľala nad tým aké by to bolo keby bola moja mama.
Neviem,proste často krát takéto ženy čo ma takto zaujmú sú mi potom takou inšpiráciou alebo si poviem,že taká by som chcela byť.
Je to zvláštne. Už som si kvôli tomu pár krát myslela,ci nie som na zeny. Ale neviem si s nimi predstavit nic sexuálne ani romantické. Je to čisto len o takom nejakom bezpečnom pocite,že tu niekto somnou je,objíme ma ked treba,povie,ze vsetko bude v poriadku. Je mi to divné.

babulkomale
21. jún 2023

A mas mamu? Aky mate vztah?

autor
21. jún 2023

@babulkomale mám mamu,no povedala by som,že až moc kamarátsky vzťah máme, ani nie matka-dcéra ale občas mi to príde ako dve kamarátky.

cheeta
21. jún 2023

mala som v detstve a mladosti takú kamarátku, doslova sa jej páčila jedna učiteľka, bola pekná, milá..kamarátka o nej podobne rojčila 🙂 a mala dobrý vzťah so svojou mamou... Mne to teda vôbec nič nehovorilo, to "snívanie" o učiteľke.
A kamarátka neskôr jednoznačne nebola a nie je "na ženy".
Jednoducho ti taký typ vzťahu emocionálne dáva niečo, čo chceš a potrebuješ a páči sa ti to. Ak sa to neprekročí isté hranice, nie je to trestné. 🙂

ivangeline
21. jún 2023

Tak ti to chyba. A co? Mnohym ludom chybaju mnohe veci. :D Mas mamu kamosku,tak ti chyba mama autorita. ;) Ty riadis svoju mysel a nie ona teba...ale moze,ked jej to dovolis.

ckocka
21. jún 2023

A komu alebo čomu to vadí?

babulkomale
22. jún 2023

Tak mozno potrebujes taku tu laskavu autoritu, ked je mama kamoska. Ja nie som za direktivnu vychovu ale kamosiek mam dost a mamu len jednu a ta by mala byt autoritou. U mna nastastie bola a vedela sa spravat aj kamaratsky, hoci ma mala uz ako starsia.

domkakvet
22. jún 2023

Asi je pre teba dobry vzor.

lenka567899
22. jún 2023

Mommy issues

autor
22. jún 2023

@lenka567899 mozes mat mommy issues aj ked mas dobry vztah s mamou?