Úžasný chlap mi ešte nepovedal, že ma ľúbi

radynadzlato
7. apr 2024

Tak mam odpoved na tvoju otazku preco ti nepovedal ze ta lubi👏
Otazka ci to chces pocut?
Dobra sprava je ze moj pripad vobec nemusi byt podobny tvojmu😊Dufam ze nebude.

Moj ex manzel mi prehnane slovne vyzbaval lasku, skutky menej. Moj aktualny uzasny priatel sa spraval uzasne vzdy a daval mi pocitit ze som pre neho odlezita a zalezi mu ako sa citim a nech som spokojna. Povedal mi ze pocul ze ked nevyjdris city vzdyh je lepsie. Pozerali sme obcas filmy kde to rozoberali len mi dal laktovku. Raz mi to pripity povedal ked sa ho priamo opytali ako dlho ma lubi …asi sa zahanbil predo mnou a potom mi to opakoval v dany vecer a odvtedy nikdy. V skratke odvtedy som verila ze ma lubi len sa hanbi/nevie to povefat MNE. Ja sa tiez hanbim a musi byt prvy predsa. Raz pri nejakej hre povedal ze zivotnu lasku uz ma ako odpoved na otazku. Cudovala som sa ze o tom neviem. Typicka zena premyslala som nad tym dodnes🙂 No a nedavno sme mali velky konflikt pretoze hoci sa chova super uzasne (s chybami) neviem da s tym zmierit a rozmyslam preco to nepovie nepovedal a ci ozaj toto bude moj nasledujuci zivot. uzasny bez vyznani.Ozaj si to nezasluzim prave ja? A tak mi pri konflikte (inom) povefal ze mesiace uvazuje preco sme di to nepovedali. Hned som bola spokojna ze to nahld vyslovil a zahrialo ma pri srdci. Premysla mesiace nad nami a trapi ho to ,bezalo mi v hlave. Odpoved: vraj ho mal strasne rada a nelubim ho a on la ma STRASNE STRASNE PREDTRASNE RAD A SOM UZASNA SKVELA BLA-BLA- bla-BLA no NELUBI MA. Vraj nechapem a nikdy nikoho nelubil ale strasne ma chce. Mozem sa uspokojit ze to je jeho maximum lasky a je to jeho laska. Mozem 🙂 No neviem to a neurobim to. Fuck!? Rozpadol sa mi moj sen o stastnom x rocnom vztahu. Bez slov som citila jeho lasku. Nemohol so mnou byt ale strasne strasne chcel (PRD! Figu borovu!) NELUBIL MA! That´ s point. Hlupana som vzdy vsetko pripisovala laske a ospravedonovala . Roky “randim” s osobou ktora ma. elubi. Ako ma lubit potom moje dieta🤦🏼‍♀️ Roky som s kamosom ktory ma rad rovnako aj Fera z roboty🤦🏼‍♀️ V ten vecer som pevykrat povedala LUBIM TA a zakazala mu odpovedat. A od toho momentu sol najsmutnejsia z najsmutnejsich (stale vo vztahu). Je este milsi a zlatsi a ja o to smutnejsia “kamaratka.” Nic viac ako “kamaratka.” Dufam ze to takto nemate. Lubim ho ved je uzasny a on mna nie ;( ale vraj som najlepsia aku stretol a nikdy nechce inuh zenu nepotrebovala som slova kym nepovedal nahlas ze ma NELUBI.

Roky “randim” s osobou ktora ma nelubi. Ako ma on lubit potom moje dieta🤦🏼‍♀️z predosleho vztahu? Ked nevie lubit ani mna? Roky som s kamosom ktory ma rad rovnako aj Fera z roboty🤦🏼‍♀️ V ten vecer som pevykrat povedala LUBIM TA a zakazala mu odpovedat.(dolazala som to a ulavilo sa mi. Nenecham ho v tom ze ho nelubim a on nemusi. Bolo mi jedno ci da ponizim. Uz mi bolo vsetko jedno dievcata.Nic smutnejsie som v laske nezazila ako vediet ze ten uzasny clovek ktoreho si konecnce nasla a ktory s tebou planuje buducnost TA NELUBI. Ja viem su to slova ale ked ich nemate tak viete alo chybaju. A od toho momentu solm najsmutnejsia z najsmutnejsich (stale vo vztahu). Je este milsi a zlatsi a ja o to smutnejsia “kamaratka.” Nic viac ako “kamaratka.” To realne som a asi budem. Dufam ze to takto nemate. Lubim ho ved je uzasny a on mna nie ;( ale vraj som najlepsia aku stretol a nikdy nechce inu zenu… A napzaj, nepotrebovala som slova vyznania, kym nahlas nepovedal ze ma NELUBI. Keby mi to nepovie dodnes verim ze je len hanblivy moj uzasny L. Mal ma v tom asi nechat. Mal ma radsej oklamat :( Kto nas pozna by nikdy neuveril…

marseillefan
7. apr 2024

Pošli ho do teplých krajín a garantujem ti, že si konečne uvedomí, že ťa ľúbi...

jimi1985
7. apr 2024

@radynadzlato Ja ti verim. Poznam takeho chlapa. Ma zenu,ale nelubi ju. Staci mu,ze je dobra v posteli,ze sa stara o domacnost,deti,hospodarstvo. Viac nepotrebuje

yelena159
7. apr 2024

Možno je proste aromantik. Necítia romantickú lásku. S tým nespravíš nič.

rozculena
8. apr 2024

to sa nedá čítať........

barka1
8. apr 2024

@radynadzlato myslím, že slovám pripisujes prilis velký význam...či ex, ktory ti stále hovoril, ale nekonal tak, bol lepší? Bola to vacsia láska?
"bez slov som cítila jeho lásku" - to je to podstatné...
Prepac, ale pripadas mi ako drama queen. Asi budeš aj mladá. Nevadí. Časom dozrejes a pochopíš, co je v živote fakt dolezite.

slovakboy
8. apr 2024

@radynadzlato máte spolu sex? Nie je homo? Ak nie je, tak len ťa tak dlho naťahoval a naťahoval až to posral. Hanbí sa povedať, že ťa ľúbi. Ako pubertiak. Najprv ked som to čítal som si povedal, že ste typický priklad škádliacich sa.

Ale môže byť aj to, že ťa ozaj nemiluje tak ako on sám očakáva. Možno má nejakú predstavu o tom ako má pociťovať zamilovanie a on to necíti. Ja som to tak mal so svojou manželkou, že sme dlho nevedeli či spolu chodíme a keď už sme vedeli že spolu chodíme pretože po roku sme mali sex, tak další rok som nevedel či je tá pravá. Pritom od začiatku sa mi páčila a bolo mi s ňou vynikajúco ako s človekom ako s priateľkou a neskôr aj v sexe. Až keď hrozilo, že o ňu prídem, tak som si uvedomil, že som vlastne nikoho nikdy tak nemiloval. Totižto všetky lásky zo základnej aj zo strednej, to boli také lásky na prvý pohľad. Veľké zaľúbenie a po dvoch troch rokoch koniec. Ale ona nie. Najprv sme boli len kamaráti, ale hneď od začiatku sme sa škádlili. Myslel som si že mám pociťovať to isté ako pri tych dievčatách zo strednej, nevedel som že láska môže prísť aj postupne.

Preto si myslím, že hoci to
@marseillefan napísal tak jednoducho, primitívne a krátko, tak má asi pravdu. Daj mu kopačky nahnevaj sa uraz sa, plač a prejav svoje sklamanie a emóciu. Alebo mu to povedz čo cítiš a že s ním končíš. Bude to aj skúška vzťahu. Keď ťa miluje nedovolí to ukončiť a urobi všetko preto aby ťa presvedčil. Keď to urobí, potom ti už slova nebude treba.

moonlight1210
8. apr 2024

@slovakboy len podstatne je, ze vazne musi chciet od neho odist. Byt rozhodnuta. A ist.
Ziadne divadlo, skuska vztahu. Moze to skoncit tym, ze on mykne plecom: ked je to tvoje rozhodnutie, tak ho akceptujem, chcem aby si ostala, ale nebudem ti branit, chod.
A zrazu bude postavena do situacie, ze by mala ist, no chcela by ostat. Ako nerozhodny somarik. Ak sa vrati, bude vyzerat, ze len trucovala ako dieta. Ked teda dodrzi slovo a odide, bude lutovat, ze vobec s tym zacala.

Takze moze odist, ale musi to chciet a musi to byt pre nu jasne riesenie s tym, ze vratit sa uz naozaj nechce. Ze v tomto ma jasno.
A az ak by ju velmi velmi prosil, az vtedy by sa zamyslela, ci vazne tomu chce este skusit dat sancu. Stratit dalsi cas a mozno nakoniec zase sklamana odchadzat. Ci to chce s nim este raz riskovat.
Naozaj dobre si to premysliet.
Lebo chodit hore-dole postupne znizuje hodnotu toho cloveka, co to robi.

Ja osobne by som jej odporucila rozhodnut sa, a ak sa rozhodne odist, uz sa nevratit. Ani keby chodil po kolenach a vyznaval konecne cele zalubene serenady.

Inak, mozes mat pravdu s tym, ze on si myli lasku s wow-efektom. Teda ze caka, ze musi citit nieco ohromujuce, alebo mozno ze to ma do neho uderit ako blesk z jasneho neba a on ostane z tej zeny na mieste uplne paf, a to je v jeho predstavach ta skutocna laska.
Mozno ten efekt dokonca zazil, a zradne pri nom vie byt to, ze vie pretrvat, ak sa nenaplni (teda trebars ten vztah ani nevznikne. Ostane tak vela priestoru pre idealizovanie a umocnovanie toho efektu.).

Na druhej strane by ma zaujimala kombinacia informacii, ze on zivotnu lasku ma (co jej povedal pri nejakej hre) a ze ju ma strasne rad, no nemiluje.
Tak bud ma on jasno v tom, ze napriek vsetkym tym slovam jeho zivotna laska je ona.
No alebo je nou niekto (nieco) iny (kludne i on sam sebe).