Máme ťažké obdobie

9. sep 2023

S priateľom si prechádzame ťažké obdobie, aj ked sme spolu krátko zažili sme su toho dosť aj zlého
Po pol roku nášho vzťahu sa medzi nas vopchala jeho Ex s ktorou bol dlhé roky. Cele sa to začalo tým, že jej matka sa dostala do nemocnice a on ju musel ísť navštíviť keďže ju ľutoval adt..
Tam ju stretol, od vtedy boli v kontakte, samozrejme toto som sa dozvedela až neskôr.
On sa úplne zmenil voči mne, ochladol.
V júly sme sa rozišli aj to tak ze už som bola tehotná, aj napriek tomu to ukončil a trval natom aby som šla na potrat a ja som to urobila, musela som nakoľko by som nezvládla sama vychovávať dieťa finančne a jedno dieťa už mám.
Oni boli cely ten čas v kontakte (ona ma muža) a samozrejme aj somnou bol v kontakte, stretávali sme sa a chodil aj kumne domov proste cele to vyzeralo tak že vztah pokračuje až kým nám ta jeho ex vrthla do domu bez pozvania stym že čaká od neho vysvetlenie nakoľko ona je v tom že sme sa rozišli 🙈
A on jej predomnou jasne vysvetlil, že sme boli cely čas v kontakte a že sme spolu,, no ona medzitým opustila svojho muža aby sa k nej môj vratil (ona ho po 9 rokoch podviedla preto ju vyhodil z domu)
A on je teraz úplné mimo z toho čo sa ojolo neho deje.. On mi povedal že určitý cit po toľkých rokoch k nej prechováva a viemaj to zeked sme sa rozišli on chcel byt snou a chcel aby sa rozisiela s mužom.. No potom sa jej muž vrstil v prscea oni neboli v kontakte, ale ja snim ano a všetko bolo fajn.. Vzdy je to fajn kym sa ona neobjaví..
Môj teraz odcestoval k rodine do zahraničia aby i usporiadal myšlienky lebo on nevie čo chce čo sa okolo neho deje.. A mimochodom mam pozitívny tehotenský test a on je v tom ze som znovu tehotná a to dieťa on veľmi chce.. Ale ja si myslim že je to len zostatkove HC.G ešte z predošlého tehotenstva.
Absolútne somnou nechce byť v kontakte

zmrzlinka2021
9. sep 2023

Chudá tvoje dieťa. Myslím to živé, nie to zabite. A na čo chces čakať? Každý si do teba utiera nohy. Čo čakáš od toho trula?

mondolina
9. sep 2023

panebože 🤣
a prečo tvojho chceš? tebe nestačilo že ťa poslal na potrat??

luccija
9. sep 2023

Prečo sa bijete o takého nezodpovedného muža čo utečie to zahraničia, lebo nevie čo robiť?
Toľko nešťastných ľudí.Vymaz ho zo života a venuj sa dietatu

mimikarol
9. sep 2023

Nie. Chlap kôli ktorému by som musela ísť na potrat by si u mňa neskrtol. A henten vyzerá byť trulo čo ani nevie čo chce. Ukonči to skôr ako to urobí on

heln
9. sep 2023

trochu mam v tom chaos, ale u mna by skoncil ked by ma poslal na potrat kvoli inej zenskej. ak by si bola predsa tehotna, brala by som to ako druhu sancu. a jeho poslala do teplych krajin.

20erika07
9. sep 2023

To vazne toto? Ty sa nemas rada ? Spokojne by ta hned vymenil za ex a ty este stale chces s nim byt 🙈

luccija
9. sep 2023

@20erika07 na udobrenie si naozaj spravia dieťa a potom sa vráti k ex, lebo mu jej bude ľúto.

lucylaw
9. sep 2023

Už zase ty? Však túto story si tu už písala,čo akože čakáš,že ti poradíme? Jasné,čakaj na toho dokonalého chlapa,ktorý sa s tebou len zahráva a nevie sa odpútať od svojej ex 🙈 Akože ty by si vážne chcela s ním byť po tom,ako ťa poslal na potrat? Ja fakt nechápem,kde niektoré ženy majú rozum 🤦🏻‍♀️

jaskolka
9. sep 2023

Preboha živého a ty takého primitiva ešte chceš? Však on nemá ani zamak charakteru,to fakt ti za to stojí? Má ta totálne v paži, pohráva sa s tebou ako na motuziku, poslal ta na potrat a ty skutočne ešte chceš byť s ním??

kat_
9. sep 2023

@lucylaw v nohavickach pravdepodobne

toskanka
9. sep 2023

Ťažké obdobie za vami, ťažké obdobie prežívate a ťažké obdobie s týmto mužom ešte budeš mať.
NE-VE-RÍM, že nejaká žena si dobrovoľne robi takéto peklo zo zivota.

kat_
9. sep 2023

nechapem, ved si to po sebe precitaj... jemu na tebe nezalezi, posli ho do certa a nestracaj cas a energiu... mas dieta, aky mu preboha davas priklad, ked nemas sebauctu?

bessie12
9. sep 2023

@lucylaw to je táto téma, že ?

kittykat22
9. sep 2023

Tvoj partner je nestaly a nerozhodny clovek. A dalsia vec je, ze ti klame a zatajuje veci. S takym muzom je zle zakladat rodinu. Nebudes mat vnutornu istotu ani pocit, ze sa na neho mozes spolahnut. To je dolezite ked budete mat dieta, pretoze bohuzial budes na nom casovo a financne zavisla. Byt matkou je velmi nevyhodna pozicia - pokial za sebou nemas majetky alebo rodinu ktore ta v pripade krizy zachrania.
Najlepsie by bolo, keby si sa na toto fiasko o troch vykaslala a nasla si noveho partnera. Niekoho kto ta bude mat rad a vazit si ta. Pretoze muz s ktorym si momentalne si ta nevazi, nema ta rad natolko aby nebehal za inou zenou a nebude ti nikdy oporou.

eskop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucylaw
9. sep 2023

@bessie12 Myslím,že áno,na 100% som vedela,že tu táto osoba už písala,to bude tá téma 🙈

bessie12
9. sep 2023

@lucylaw mne to tiež bolo povedome a po tvojom komente som sa na to pozrela a nemusela som dlho hladat 🤷‍♀️ je to to iste. Asi očakáva teraz iné komentáre, ked znovu založila tu istú tému 🙈

alickapusinka
9. sep 2023

Správa sa k tebe ako handre .A nenarodene dieťa to nejdem ani komentovať. Hlúpi jeden
aj druhý a nezodpovedný. Gratulujem ešte mu daj šancu však šanca sa ma dať. Aj 10 šancu mu daj a ešte nech TI nezabudne urobiť dalšie deti. Nezodpovedná a impulzívna. V dnešnej dobe čo milion možnosti od antikoncepčných náplasti, lieky, adopcia. Najlepšie urobíš že sa k nemu vrátiš taká ako TY ponaučenie nemá.

maminkadeticiek
9. sep 2023

Najviac ziskas ked ho opustis a ostanes s dietayom sama.Coskoro zisti co stratil.

kitycat
9. sep 2023

Zamysli sa nad sebou 😩

taga
9. sep 2023

On to dieta velmi chce...
On so mnou nechce byt v kontakte...

Napisane tebou dva riadky za sebou
Cele zle
Do kelu s takym 'chlapom'
By som ho hnala palicou! Nech si utrieduje co chce, ty maj rozum , hrdost, sebauctu a ser na takeho blba, co nevie co chce

heleninamama
9. sep 2023

Ak sa dobre pamätám, ten chlap je starý, má dlhé roky psychické problémy, dospelé deti a až úchylne sa dokáže nafixovať na maloleté deti svojích frajeriek. Tak tohto sa drž zubami nechtami! Odháňaj exku, aj budúce frajerky, zasa sa k nemu aj s deckom nasťahuj a nakupuj hrnce do jeho domu, kým ťa z neho zas nevyhodí, každý rok aspoň 2x otehotni a občas choď na potrat, veď čo s toľkými deťmi... Ty si tak nenapraviteľne sprostá, že Teba škoda nebude a aspoň ochrániš pred týmto debilom iné ženy.

mikadooo
9. sep 2023

Zmrd. Odišiel rozmýšľať, ktorú si vyberie 😂. No, veľmi ti prajem, aby to bola tá ex. Takého zmrda by som asi oblila, keby prišiel chudáčik s tým, že vlastne nevie čo sa deje a k ex asi ešte niečo cíti a vlastne musí ísť rozmýšľať... Princ Krasoň 🙄

seahorse27
9. sep 2023

No chudacik nevie, co chce 🤷‍♀️ Podme ho chudaka polutovat, ved to je taky hrozny stav…nevadi, ze vy dve (ty a jeho ex) okolo neho skacete ako si on zmysli, ty ides kvoli nemu na potrat, ona sa rozviedla…no jedna blbsia ako druha a on sa len potaca vo vetre 🙈 Fakt chlap hodny boja a vhodny pre dlhodoby vztah. Ze ta to s nim bavi 🙄 Trochu sebaucty by som ti dopriala.

lili929
9. sep 2023

Urob svetu laskavost a zacnite trtkavat s kondomom, lebo taki jedinci ako vy sa ozaj nemusia dalej mnozit. 🙄

olimuc
9. sep 2023

Co ma vtaka zo zlata, alebo co je Problem, ze sa viazes na takeho idiota. Zacni rozmyslat ako dospela zena rozumom. Po nasledujucom UTP sa daj rovnosterilizovat, aspon usetris tych 400€

patricia255
9. sep 2023

Prepáč vy nemáte krízu vo vzťahu, vy nemáte vzťah.
Ty sa dosť ponižuješ že len čakáš ako sa panko rozhodne. Raz chce teba, raz byvalou, potom teba, s byvalou je v kontakte...

Ja si myslím že je dobré že dieťa nemáte, lebo vy ani neviete byť spolu a nie to ešte byť zodpovední za malé bábätko...

On chodí za bývalou a ty si s tým ok? Ty čakáš či si zvolí teba? Keby aj ano... fakt si myslíš že do dňa na nu zabudne a vymaže ju zo života???

S ním ťa pekný vzťah nečaká...

domkakvet
11. sep 2023

Tak ty nemas ziadnu sebahodnotu, ked dovolis aby sa tak k tebe spraval, zabudni na takeho chlapa.

autor
11. sep 2023

@domkakvet úplne som mimo zo všetkého.. Nikdy som žiadnemu mužovi nedovolila sa takto somnou zahrávať.. Nechápem čo sa somnou deje,..

domkakvet
11. sep 2023

Tak sa vrat do skutocneho zivota.